icon

Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"

18. máj 2022

Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.

1angelika
18. máj 2022

@katarinka89 moju správu pre leni1977

katarinka89
18. máj 2022

Vieš čo je zaujímavé? Prečo sa jej priznal, že tam bol s niekym? Prečo nepovedal, že tam boli služobné, hoci sa miesto zmenilo.....ako by mu to ona dokázala, že tam je s inou ženou?

autor
18. máj 2022

@maranta_leuconeura Ďakujem pekne za názor, tak to vidím aj ja, je to dosť pravdepodobný scenár 😒

makova333
18. máj 2022

autorka: no nenavrhla si sestre dobre riesenie kontaktovat "spoluziacku". Je jedno co je to za zenu a aky ma nazor na sestrine manzelstvo. Nik nie je viazany tvojimi alebo sestrinymi moralnymi hodnotami. Ona ma mozno ine. A sestrin muz ma zjavne ine ako jeho zena.

katarinka89
18. máj 2022

@1angelika aha už chápem, písala som akurát tebe v tom čase.....

1angelika
18. máj 2022

@leni1977 keby to bola kamarátka , ktorú poznám aj ja prečo nie. Nie za všetkým je hneď nevera. Ja mám tiež dobrého kamaráta zo ZŠ a chodím s ním von a môj muž s tým nemá problém, nemá dôvod ma podozrievať. Keďže dotyčný o ktorom sa tu bavíme jej to nepovedal tak jasné, že to len taká kamarátka nie je..

katarinka89
18. máj 2022

@makova333 oni dvaja sa na alibi q rovnakom scenáre určite vopred dohodli, toto je podlz mňa zbytočne ponižovanie.....

retatka
18. máj 2022

Vzťah tvojej sestry a muža mal dávno pred touto aferkou problémy .Už len to ,že si nedôverovali,utiahli sa k appke .Neveria si .Dvaja čo si dôverujú ,nemajú sa za potreby sledovať .Vzťah bez dôvery stroskotá ,časom .Takže narušenie dôvery tam bolo minimálne .A to či s ním ostane alebo nie ,treba si zvážiť ,že sa to môže hocikedy zopakovať keďže má k tomu sklony .Ja by som taký život nechcela .No každá sme ina …

liz_lemon
18. máj 2022

a preco by malo cudziu zenu trapit, ze on ma rodinu, ved jeho to malo hadam trapit, nie?

makova333
18. máj 2022

@katarinka89 presne tak, ja stale nerozumiem ked citam "isla by som jej to vytmavit" alebo "co je to za zensku ked neberie ohlad na muzou rodinu". No v prvom rade na nu ma brat ohlad ten muz, je to jeho rodina, nie rodina slecny/pani milenky. Ale zas z psychologickej stranky chapem. Aby si zena udrzala aky taky obraz stastnej rodiny, dobreho vztahu s muzom atd. tak za vinnika skazy vernosti oznaci milenku. Je to obranny mechanizmus.

autor
18. máj 2022

@retatka Tu ale nejde o sledovanie, oni tú apku majú vzájomne už dlho, nikdy nebol problém, len zrazu...blbá náhoda? Ide niekam s ,,kamoškou,, a nevypne ju- ak sa to dá? Asi zabudol...problém je ale, že bol na výlete so spolužiačkou... len tak- toto je ten hlavný problém...

katarinka89
18. máj 2022

@maranta_leuconeura akoby to monk písal.....🥰🥰🥰

mandarinka555
18. máj 2022

@katarinka89 Aj mňa to napadlo....on si radšej vymyslel tú stupídnu rozprávku...Je to hlupák 😝

ankare
18. máj 2022

Somár sprostý egoisticky

katkati
18. máj 2022

@liz_lemon No mohlo by ju to trápiť aspoň kvôli tomu, že je len obyčajná bokovka, dobrá tak akurát na pobavenie, keď už nie kvôli tomu, že je to bezcharakterné. Nepriamo zasahuje do manželstva iných ľudí. Aj keď najväčšiu vinu má ten chlap.

oblecenie99
18. máj 2022

autorka: áno, šibe im. Nejaký čas som pracovne aj dvakrát do roka chodila na semináre a školenia, a chlapom sa dvíhalo sebavedomie, priamo úmerne s promile. Aby som im ale nekrivdila: aj niektorým ženám. Aj zadaným. Dokonca niekedy mi to tak prišlo, že tie "akcie" sú najmä o tom, cez deň prednášky, a večer to v tých hoteloch vyzeralo, ako na nejakom triednom výlete sopliakov, čo si si dali poza chrbát učiteľov nejakú fľašu a nezmestia sa do kože, a to boli prosím pekne samí dospelí ľudia.

Jedna moja nezadaná kamoška mi raz povedala, že žiadny chlap (zadaný či nezadaný), s ktorým kedysi čo i len flirtovala, nezatiahol nikdy ručnú brzdu, že aha, mám rodinu a ženu, práve naopak.

Ktorý chlap by ináč veril a toleroval to isté svojej žene, čo urobil on tvojej sestre? Sama som rozmýšľala, ako by som reagovala ja v podobnej situácii, a fakt neviem.. samozrejme asi rozvod, ale chýbajú dôkazy... nie že by som to potrebovala, ale: doteraz všetko klape, deti majú oboch rodičov, nebodaj ešte nejaké hypo a ďalšie záväzky. Debil urobí pi*ovinu, dôvera sa dokafre na celý život, ešte má tú drzosť sa tváriť, že je to v pohode a na ženu hodí kompletne celú zodpovednosť za vlastnú hlúposť a rozhodnúť sa, ako ďalej: ona má byť tá, čo mu naďalej má veriť, cítiť sa v pohode, pokračovať vo vzťahu tak, aby sa nič nestalo. Alebo rozvádzať sa za niečo, čo si on nikdy neprizná. Trhať deťom zatiaľ kompletnú rodinu? Či sa trápiť naďalej? Mať kameň v žalúdku vždy, keď mu cinkne mobil?

hope87
18. máj 2022

Och, chuda tvoja sestra. Len si pomyslim, ze by sa to stalo mne, tak mi je zle. Ale jedno viem, toto by som mu nezozrala ani nahodou! Zrevala by som sa, nachvilu by som sa mozno "opustila" ale poslala by som ho do prdele. Ta nedovera by tam bola stale. Ale bez ohladu na to, ci to bol ozaj "len" vylet a zaspominanie na stare časy alebo je to jeho milenka a nieco spolu maju/mali, takto klamat o tom, kam a s kym idem, je pre mna nieco nepredstavitelne a neodpustitelne. To nema co v partnerstve robit. Ked uz sa chce stretnut so spoluziackou a ma to byt len o spominani, preco o tom nepovie zene a nedohodne si nejaku kavicku ale tajny dvojdnovy vylet do HU? Tomu, co narozpraval muz tvojej setre by snad nikto neuveril. A este ma tu drzost povedat, ze ako si paradne oddychol?? No taku "spakruky" by som mu dala, ze by videl. A ze ju nechcel zatazovat?? Hajzel jeden! Cim viac sa nad tym, co si napisala, zamyslam, tym viac nepochopitelne a strasne podlé mi to pride. No a ako reagovala tvoja sestra, ked sa jej teda s tym priznal a povedal, ze ako si oddychol atd?

hope87
18. máj 2022

A uplne suhlasim s @maranta_leuconeura

simca06022011
18. máj 2022

ak je toto pravda, tak ano, balila by som mu kufre :D cele je to pritiahnute za vlasy, ja realne keby som si rpedstavila ako mi toto vyklada moj chlap, asi by som ho rovno zabila :DDD a tyzdnova pracovna cesta a z nej bol 2 dni v HU.. a jasne v 2 apartmanovych izbach, za stovky eur na noc :DDD

oblecenie99
18. máj 2022

@simca06022011 Ale veď chápeš, ideš ideš na týždeň na pracovnú cestu do Tatier, a zrazu debilne odbočíš na diaľnici, zaparkuješ pred hotelom, a tam samá maďarčina, najprv nechápeš, potom zistíš, že si zablúdil, tak keď si už tam, tak si neoddýchneš? A tú chudinku kamošku na sedadle spolujazdca už snáď nenecháš v aute :D

autor
18. máj 2022

@simca06022011 Veď to je na tom najhoršie, že je to reálne...

diaszoky
18. máj 2022

Toto je od neho podraz je to sviniar

retatka
18. máj 2022

Anonym ,to je jedno či majú appku aj 10 rokov .Zdravý vzťah ,bez nahlodanej dôvery ju nepotrebuje ,lebo verí .Nemá potrebuje druhého kontrolovať .No zrejme tvoja sestra si nebola ista svojim chlapom ,určite už vykazoval nejaké znaky podvodu i predtým …no a teraz to vyšlo najavo …Druhú časť mojej odpovede si si prečítala .Nie ,neostala by som s takým podvodníkom .Dôvera sa už na 100% neobnoví .Záleží na nej ,či s tým dokáže žiť …

magdusaaa
18. máj 2022

Klamar to je

autor
18. máj 2022

Ďakujem pekne všetkým za názory, občas je fakt super, vypočuť si aj nezávislé názory od cudzích ľudí, v návale aktuálnych osobných emócií a pocitov, tlmočím ich ďalej a dúfam, že to nejako vyriešia...vážne vďaka.

autor
18. máj 2022

@hope87 Ďakujem za názor, v podstate rovnako to vidím aj ja...no oni sa porozprávali, povedala mu, že ju sklamal,neakceptuje to a niečo v tom zmysle, že sa rozhodne, ako ďalej...Teraz je ona doma, narieka- rozmýšľa, čo ďalej, on v práci...Sama som zvedavá,ako to dopadne 😒

katkaandy
18. máj 2022

@tehula2016 nechcem odbočovať od témy a závažnosť veci, ktorá sa tu preberá, ale aká je to appka prosím? kamarátka je krátko po rozvode a dostali obaja deti do opatery - teda otec syna v pubertalnom veku a matka dcéru 9r. obaja majú chodiť k druhému rodičovi, no tiež syn zavádza a klame a ona ako matka sa bojí o syna keďže otec sa tvári ako jeho kamoš a nie rodič....preto by ma napadla takáto appka že by vedela o synovi kde sa nachádza keď jej to nevie inak povedať. v súvislosti vo vzťahu k manželovi mi to príde zvláštne, že by som tomu druhému neverila....

luccija
18. máj 2022

Sprosto ju oklamal a bol si z....t.A možno nie prvý x a nie s prvou.Zrovna vtedy, keď ide na služobku sa mu ozve bývalá spolužiačka?Neviem prečo sú tí chlapi tak sprostí, že ešte vymyslia takú bájku.
Poviem Ti, že len máloktorý chlap nevyužije príležitosť, ale toto si plánovali.A to v tom čase si spolu nepísali?skončila Ti porada, ako bolo, s kým si na izbe jeden aj pol dňa sa neozval?Je to chrapun, ale vôbec ma to neprekvapuje podľa toho čo vidím a počujem okolo seba

mimka1402
18. máj 2022

@katkaandy No to vie každá appka, ale syn ak nechce vie to vypnúť. Táto funkcia na Fb bola oficiálne par dni dozadu zrušená a bude sa rušiť všade. Bolo to automaticky zapnute asi pre každého kto mal fb v mobile. Bolo to niečo na štýl aby ľudia vedeli ze ci majú v blízkosti svojho fb priateľa a mohli sa s ním stretnúť aj naživo. 🙂
Ale ak ma syn aj mama IPhone tak tam je aplikácia "Nájsť" a tam vieš zdieľať mobil skrz toho dôvodu keby niekto mobil ukradol atď

katkaandy
18. máj 2022

@mimka1402 hmm, tak to potom asi nič. FB ona nemá a iphone ma len syn. no nevadí, aspon som zas o niečo múdrejšia. 🙂 ďakujem 🙂