icon

Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"

18. máj 2022

Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.

vilma7
18. máj 2022

Tak.to.je dosť kruté zistenie, že si ženatý otecko dvoch malých detí plánuje noc so starou známou v Budapešť, bez.toho aby manželka o Tom vedela a v tom "šťastnom" rozpoložení ju pekne klamal,.zabudol jej dokonca aj zavolať.
Ja by som už klamárov neverila...a či má pre sestru vzťah bez dôvery zmysel, musí vedieť len ona.

luccija
18. máj 2022

No dopadne to tak, že on sa bude liskat spraví z nej paranoidnu stíhačku počká, kým to prehrmi a bude čakať na ďalšiu prilezitost.Lebo deti, lebo hypo, lebo....roky manželstva.
Keď už...sa teda hráme na rozprávku tak by pre jeho kamarátku nemal byť problém ukázať 2 zaplatené apartmánu z výpisu,🤪

simca06022011
18. máj 2022

@oblecenie99 :D a este to ona vraj zatiahne, musi to byt riadny "džigolo"....

autor
18. máj 2022

Ešte mi napadlo toto...on si normálne zo sebou zobral aj oblek a košeľu na na rokovanie a jasné že ho nepoužil vôbec a potom priznal, že to bol len krycí manéver...to fakt toho sú schopní muži? Ja nechápem, naozaj ...

hope87
18. máj 2022

@luccija Suhlasim, ze sa bude líškať a zacne po case na nu hadzat vinu, ze je urazena a bude klamat az sa prasi. Ona bude chuda rozpoltená presne z tych dovodov, ze hypo, deti, roky stastneho manzelstva atd. Ale aj keby sa jej do ruk dostal "dokaz", ze boli zaplatene dve izby...nevylucuje to, ze si tam sli uzit a zasulozit. A takisto to nevymaze to, ze to vobec urobil...ze oklamal svoju zenu, aby si mohol ist oddychnut do HU so spoluziackou 🙄. Akoze cele zle...oddychovat ma so svojou zenou...so svojou rodinou. Fuj, hnus. Pre mna neodpustitelne.

acrobaleno
18. máj 2022

To už je aká storka? Ja by som sa mu vysmiala do ksichtu. Ale baby tu spomínali, že nastavil precedens. Lenže čo na to tvoja sestra? Bolo by dobré o celej situácii porozmýšľať, keď vychladnú emócie.

dorinecka45
18. máj 2022

Mna by len zaujmalo, ako sa v praci clovek vyvlece zo sluzobky bez nasledkov 🤔 ked uz jej nakecal a tyzden dopredu ju masiroval o sluzobke, a zrazu stretne kamosku a slozobku moze len tak zrusit.hmm.to nevysvetlil?ja si idem na detaily, ja by som sa tolko so zaujmom pytala az by radsej priznal vsetko.bolo by to pre neho jednoduchsie 🤣

ertlovik18
18. máj 2022

Heh taky pribeh si musel velmi dlho vymyslat. Uz len to ze jej klamal, podla mna staci na to, aby mu pobalila kufre. Ci by sa to jemu pacilo, ak by ona spravila to iste. O tom silne pochybujem

luccija
18. máj 2022

@dorinecka45 normálne, že sluzobka bola 1 den a na 2 si vzal dovolenku a išiel s kamoškou.Alebo bol s kamoškou celý čas a vôbec na služobke nebol...mal to dopredu premyslené.

kitycat
18. máj 2022

A stacilo sa netrepat do HU..

autor
18. máj 2022

@luccija On priznal, že tú služobku si celú vymyslel...podniká, len tresol, že má ,,jednanie,, s klientom, - žiadna práca v tom nebola. Vraj nechcel segre ublížiť, tak preto toto vymyslel. Normálne mal týždeň naplánovaný výlet so starou kamoškou, čo ju nevidel 10 rokov, ale raz sa mu ozvala, boli polhodinku na káve a dohodli toto 😳 Ako sama tomu neverím, keď to píšem, nechápem no...

autor
18. máj 2022

@kitycat Veď toto, keby zbehli na kávu do mesta, pochopíme...ale trepať sa do druhého štátu...pokecať? A urobiť doprovod vlastne cudzej žene? Na noc? Do 2 apartmánov? Oddýchnuť si? Čím ďalej o tom rozmýšľam, tým viac mi príde on ako obyčajný...Len furt hľadáme možno nejaké ,,ospravedlnenie,, kedy by sme si mohli povedať, že ok, stalo sa...ale nejde to. Lebo on je vážne ten posledný, o ktorom by som si mohla myslieť niečo zlé...

kubkovamama
18. máj 2022

Drahý švagor má milenku na 200%,nič iné ti k tomu asi nenapíšeme.Nevies čo majú hlboko v manželstve,či to rozchodia alebo nie/ja osobne ani náhodou,kopnúť do r...i takého vola/ každopádne sa snaž byť segre oporou,pomôcť možno s bežnými vecami,lebo príde zlá fáza,keď aj tie budú pre ňu problém,zabaviť deti a tak.

makova333
18. máj 2022

Aha, tak teraz je sestra cela stastim bez seba a neublizena, ked jej tak velmi nechcel ublizit.

tykat
18. máj 2022

Hm, asi by som sa ho opytala ako by sa citil kebyze to urobi ona ...odide na "sluzobku" a potom sup na tajnasa na noc-dve niekam do 2 apartmanov "pokecat" s byvalym spoluziakom. Ci by jej veril a ci by sa necitil ako idiot ktoreho podvadza zena.
A asi by som mu dala riadne pocitit ze ma to ako zenu a manzelku riadne ponizilo, taketo spravanie z jeho strany.

euie
18. máj 2022

Milenku mal davno, "sluzobku" planoval dlhsie...
Ked to prasklo, spanikaril a priznal aj inu zenu aj ked v nerealistickom pribehu, nedocvaklo mu, ze to mohol uhrat aj lepsie, bez zenskeho elementu...
Ako casto chodil na taketo "stretnutia s klientom"?

veroniq85
18. máj 2022

Mna zaujima ze naplanoval "sluzobku" na tyzden (cize vedel kam ide a z akeho dovodu) tak preco bol nakoniec jednu noc? co zvysok tyzdna? to ako kde bol ten zvysne dnj ked mal naplanovany cely tyzden?

maribell
18. máj 2022

Ty kks 👀 tak to je aká situácia.. mňa by asi je**o ..
Teraz by bolo vhodné, aby sestra obvolala starých známych, či si s ňou niekto nechce ísť oddýchnuť do Maďarska 👀😂 ..

nurielka
Autor odpoveď zmazal
andrea78
18. máj 2022

Podla mojho nazoru to s dotycnou tahaju dlhsie. Nie ako tvrdi ze ,,teraz,, sa nahodou stretli. Neprevalilo sa to doteraz, sestra si nic nevsimla, v navale mileneckej vasne si naplanovali proste vylet ako vyssi level ich ,, vztahu,,. Tej jeho bajke neverim ani pismeno, akurat tak to, ze sa tam valali v hoteli. No spolu, nie v roznych izbach. Myslim, ze tam sa ku tomuto akoze nevinnemu vyletu este kadeco nabali. Musia ju povazovat za strasne sprostu, ked mysli ze toto zhltne aj s navijakom, co zase vedie ku tomu, ze to neni cerstva novinka, ale pomer maju dlhsie, len ona to proste doteraz nezistila. Bodaj by som pravdu nemala, ale pekne to cele smrdi a toto z toho dedukujem ja.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ropucha6
18. máj 2022

Spoluziacku by som neriesila, ona nema ziadne moralne povinnosti voci tvojej sestre. Asi by som si naplanovala vikend, deti nechala muzovi a bez detailov odisla (ci uz pojde sama, s kamoskou ci kamosom) a uvidi, jak sa on bude tvarit.

bennn
18. máj 2022

Po vetu že ju odvezie do Maďarska, by sa to ešte dalo zniesť. Aj to že ju odvezie. Ale že sa tam s ňou ubytuje, tak to už nie.

autor
18. máj 2022

@veroniq85 Bolo to myslené tak, že on jej tú ,,služobku,, oznámil cca týždeň vopred...že ide vo štvrtok poobede do BA, má tam pracovné stretko (na večer?), prespí v hoteli, ráno a doobeda ďalšie stretko a pôjde domov...Teda to nebolo že šiel na služobku a náhodou stretol spolužiačku. Normálne ju oklamal, že ide na pracovnú cestu, ten týždeň sa tváril akoby nič, týždeň vedel, že pôjde niekam s cudzou ženskou...

autor
18. máj 2022

@luccija Najväčšia sranda je ale to, že v tých apartmánoch sme boli vo vebruári na víkend aj so sestrou, jej rodinou a ešte s jednou kamoškou s rodinou, no majiteľ tam žiadne potvrdenie nedáva, neplatí sa kartou, normálne prídeš, zaplatíš, len tak na ruku...žiadne potvrdenia, výpisy. Asi preto to tak chceli. A vraj ona mala niečo v Budapešti, tak neviem, prečo neprespali tam, ale fakt ako výletík, cestovania hore dole 😒

janickacrazy
18. máj 2022

To je riadny kreten. Chcel byť nenápadný, ale akosi mu to nevyšlo. Inak toto je úplná klasika, manžel ide niekam so ženou a neskôr s milenkou. Ani veľa fantázie nemá. 🙄

daniela2202
18. máj 2022

Že pekne jej klamal

tosomja
18. máj 2022

Ja netolerujem žiadne kamarátky vo vzťahu. Bodka..či na káve, či pod oknom, či vypisovanie. Nie to ešte na nejakom výlete a vraj v dvoch izbách, cuckám si prštek!
Ale tak to som ja, ona môže odpustiť a žiť ďalej.

ejmi25
19. máj 2022

Aj mna taky balil vraj rozvedeny ano ,figu borovu..a ked son zistila,ze je zenaty a doma 3 r dieta aj to mu nevadilo,ze zaplati pobyt no idiot!!chlap si chce veznut ,co ste si muzi vybrali to mate!!!chrapte si so svojimi zenami a poslala ho do kelu!!a zena zaplatit kamaratovi pobyt ano ,no to isto 🤣sex jak vysity.🤣

autor
19. máj 2022

@euie Pokiaľ viem ja, tak nie často, možno raz za cca 4 mesiace...ale je pravda, že stále lietal po nejakých údajne pracovných stretnutiach.