Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
@ejbyk ak bola plna penazenka narazka na to, ze mame peniaze, tak by som Ti len rada ozrejmila fakt, ze ked sme sa dali dokopy, tak ja som bola studentka a on zarabal minimalnu mzdu. Vypracovali sme sa obaja sami od piky. Ja pracujem a mam slusny prijem odkedy malo moje druhe dieta 6 tyzdnov. Nebola som zavisla od neho financne. 🙂
Bola som len naivna a zalubena a zmanipulovana. Pri kazdej odhalenej nevere mi velmi dokladne vysvetlil, ako je to vlastne moja vina a ze on chudacik nemal na vyber, takze v konecnom dosledku som sa este ja citila vinna. Teraz sa uz sama sebe smejem aka som bola blba.
@eeffka to naozaj napises zene co toto vsetko prezila, ze by si sa na jej mieste hanbila?
Ty si vlastne prezila to co ona? Vies ako jej bolo?
Lahko sa sudi cez internet no prezit nieco take je uz ina vec 🙂
Dufam, ze budes mat stiastie na chlapa..😉
@1angelika co ta zarazilo...véd to je normálne zdieľanie polohy Google maps... a on je trdlo ze si to nedal vypnúť keď už šiel tajné vyletovat 😀🤣🙈 aj ja sledujem manžela kde je... 🙂 a on to vie a veľakrát nám to aj pomohlo keď som šla pre neho do prace a vedela som kde je ... pracuje kade kde...
Tak mňa nikto monitorovať nebude a ani ja môjho muža nemám za potreby, ostatní nech si robia čo chcú , nikoho neodsudzujem no fakt ma to zaráža, že je to akože bežné ..
@1angelika ze nikto... 🙂 ani nevieš čo všetko o tebe kade kto vie 🙂 staci mat dáta v mobile... a jasne každého osobná vec...mne napríklad veľmi osozna...keď mi muž nedvíha pozriem kde je a viem ze napríklad šoféruje...už ju viac nevolam a čakám kým sa ozve... on s tým nemá problém ja tiež nie... 🙂
@slniecko66 nie na jej mieste, sama pred sebou by som sa hanbila. A rozhodne by som to nezverejnovala. Tak ale ja sa hanbim aj za druhych co sa strapnuju v telke napr.
@eeffka Ale niesi na jej mieste. Je to jej vec.. aj keby spravila reportaz do hlavnych sprav 😂 vies nikdy nevieme co nas v zivote caka..
@slniecko66 ved ok, kazda mame sebauctu inde.
@eeffka 😂😂🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️ ano ano.
Pekny vecer prajem 😊
@autorka Neboj sa, náhody su "svina"...ver mi, ze sa dozvie, kto to je. Mozno nie hned ale dozvie sa. Ja by som bola schopna ist do toho hotela, ci penzionu a skusit zistit jej meno tam. Viem, ze take informacie sa podavat "nemozu" ale sme ludia a mozno by som prave narazila na milu recepcnu. Normalne narovinu by som jej povedala všetko, čo sa stalo, ze tam bola s rodinou vo februari, ci kedy si to presne pisala a ze jej muz ju oklamal teraz, ze ide na sluzobku do BA a ona ho podla aplikacie nasla, ze bol tam a ciastkovo sa priznal, ze tam bol so "spoluziackou" len na vylete ale ze mu neveri, lebo nechce povedat, kto to je. Ze naozaj nechce robit ziadne neprijemnosti a jej meno a kontakt chce vediet len preto, aby jej poslala rodinnu fotku s venovanim 😀.
Inak ja si tiez myslim, ze to nie je ta spoluziacka, ktorej meno jej povedal. On asi vie, ze ona zije mimo SR a vie, ze ju tvoja sestra nema ako nakontaktovat a proste zistit nieco viac. Isto to bude nejaka kolegyna alebo niekto z okolia...
@hope87 Tiež nás to už napadlo, že sa zahráme na detektívky a urobíme si tam výlet. Ale ono je to vlastne jeden veľký akoby apartmánový dom so 4- samostatnými veľkými apartmánmi, majiteľ je mladý chlapec, ktorý (keď sme tam boli my) nám len doniesol kľúče- (predtým sme mu zavolali), celý predĺžený víkend sme tam boli ako partia sami, žiadna recepcia, upratovačka, nikde nikto...Muži to vyplatili vopred, žiadne doklady, áno chápem - mladý zarobil čistý peniaz do vrecka, ok. Keď sme odchádzali, len cez telefón povedal, aby sme zamkli, kľúče nechali pod kvetináčom, že on dorazí za 20 minút po ne. Vtedy sme si hovorili, že to robí asi preto, aby nám nemusel dávať žiadne bločky, potvrdenie, brali sme to v pohode, veď nech si zarobí, my sme tam boli spokojní a koniec, neriešili sme vôbec. Takže mená, no neviem, či by mal, resp. prezradil...keď to platil on, určite nemusel diktovať jej meno, myslím aspoň. Takže jemu to ubytko vyhovovalo presne kvôli tomu, anonymita zaručená 🤔 Možno keby sme ho podplatili, by si na niečo spomenul 🤭
@amiaja No možno sa pánko tváril ako slobodný muž bez záväzkov s odrbal aj ju, to nevieme. Ale ak oklamal aj tú ženskú, možno by to stálo zato urobiť mu teátro a stratil by tak obe, aj ženu, aj milenku. A ak o tom vedela, no neviem, ja v takejto situácii by som si s ňou rada ,,pokecala,, o tom, či jej nevadí, že práve rozbila (aj ona) rodinu. Veď nikto ju nenútil výletovať so ženatým a zadaným mužom. Možno by tak mala poučenie aj do budúcnosti, že toto sa jednoducho nerobí...
@1angelika Ale vo väčšine prípadov, podľa toho čo tu čítam, nejde o monitorovanie a sledovanie muža od rána do večera, že ženy ich sledujú na každom kroku, každú polhodinu, kde sú. Že idem sledovať muža, či má náhodou nepodvádza 😄 Je to bežné, asi ako ostatné apky. Sestra mi povedala, že do tej aplikácie nakukla asi viac ako 4 mesiace, jednoducho muža nasledovala, len v ten večer mala divný pocit, že sa neozval, chcela len mrknúť, či dorazil v poriadku. Kuk a zrazu iný štát. Teraz ľutuje, že mu ihneď nezavolala a že tú apku nekontrolovala častejšie, kto vie, koľkokrát by tam našla iné miesto alebo mesto 😏 Takže toto bola fakt náhoda. Veď logicky, keby ho sledovala a kontrolovala a vypytovala sa ho stále kde bol, prečo, načo, tak by si to ihneď vypol. Oni ju tam mali, vedeli o nej, bola akokeby zabudnutá...
@cimage Tiež myslím, že to bude tak...
tento príspevok je tu už dlhšie, je niečo nové? porozprávala sa sestra s manželom o tom? alebo ako to vyzerá?
Spravila by som to isté a potom by som sa rozhodla
@1angelika Tak snaha o rozhovor bola, on sa uprostred neho zdvihol a odišiel, ako som už písala, povedal iba, že on je slobodný muž, ona sa nemá právo ho na niečo vypytovať, nemá ho vyšetrovať, kontrolovať a také podobné reči. Ospravedlnil sa, ona sa má upokojiť a chcel pokračovať v živote normálne, akoby sa nič nestalo. Potom mu písala, že je koniec, on jej volal, že ako to myslela. Pobalila mu tašky s vecami na pranie a žehlenie, tie sú vraj v chodbe stále. On sa snaží, chodí s deťmi von, nakupuje, zrazu už nemá ani toľko práce, no ,,seká dobrotu,, .Ona mu nevarí, neperie, nežehlí, odsťahovala sa do detskej izby k deťom, spí s nimi, a zatiaľ je to také na bode mrazu. Uvidíme ako cez víkend, lebo stále niekde chodili, často aj my s nimi, tak uvidíme, čo vymyslia ďalej 🤷🏼♀️ Ona chce pravdu, on jej ju nechce povedať...
och, ..že on je slobodný muž? no to ma podrž...
Ale keby muz tvojej sestry nechcel tak ta slecna sa moze aj na mihalnice postavit a ma smolu. A ona nerozbila rodinu, ona ziadnu nema. Rodinu mal on a aj tak sa isiel pelesit. Ona vam moze byt ukradnuta. Ak by to nebola tato, bola by to ina.
Tvoja sestra by si mala zachovat hrdost, a trvat na tom co mu povedala.. pekne mu zbalila igelitky, vysudit mastne vyzivne a on nech si ide za kamoskou.
V kazdom pripade je to hrozne takato situacia. Drzim palce sestre.
Čím dlhšie bude mat tie zbalené tašky doma, tým väčšia pravdepodobnosť, že sestra vychladne a bude prístupnejšia, aby ju ukecal na “druhú šancu”. Ak to ona myslí s rozchodom vážne mali by sa dohodnúť, aby skutočne odišiel, lebo toto nie je rozchod. On totižto vie čo robí, necháva to vyhniť a potom ako správny klamár nesľubuje hocičo, len aby nemusel odísť.
Nebola by som si až taká istá,že aj dotyčná je slobodná.. je tam príliš veľká snaha o zakrytie jej identity.

@klaridka pozri mne moze byt jej ex ukradnuty a popravde som myslela ze sa rozviedli pre jeho fetovanie, ale tam toho bolo este tak vela ineho bokom co tu napise... tam napise, dokonca dnes ze 1.nevera este bezdetna.... ze to naozaj je uz cez to co by som ja ako zena bola ochotna znasat. Nieto cez 4deti.