Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
tiez som si myslela, ze to tak mame :D a teda aj po intimnej stranke to klapalo, ani v tehotenstve sme sa nijako neobmedzovali a vidis.. manzel bol navonok spokojny starostlivy vysmiaty chlap 🙈 dnes som rada, ze je to uz za mnou.. uz ani nechcem vediet, co vsetko tam este bolo, je to taky kostlivec v skrini, ktoreho si doma chovas.. pokial tam proste nepride uprimnost a skutocna lutost a snaha to napravit, podla mojich skusenosti uz to ok nebude.. Ani u sestry to nenastalo a prisli vyhovorky, rozpravky a dokonca povysenost jej manzela, ktory je v prave 🙈 pripomina mi to zial ten nas pripad. Drzim jej palce, nech kona pre nu co naj ❤
@kudyca tiez som mala takeho zaletnika. ale som bola aj ja hlupa, lebo na 3 nevery som prisla, on povedal, ze skoncil a ja som mu verilaaa. hlupana 😀
prva bola este pred manzelstvom. to som odhalila lahko. bola som na tyzden v monaku, a ked som sa vratila, pozrela som sa nanho a hned moja prva otazka bola: ty niekoho mas. zenska intuicia 100 bodova 🙂
zatlkal samozrejme. ale ja som to citila, ze nieco nie je ok. bol na mna protivny, casto odchadzal. potom som mu aj presne povedala, ze ako som vedela, ze ma podvadza.
odstahovala som sa od neho. o cca 6 tyzdnov ma uprosil a vratila som sa. (najvacsia chyba mojho zivota!)
druha velka nevera bola po porode prvorodeneho syna. boli tam nejake naznaky, zatvarala som pred tym oci, riesila babatko. az kym som raz nesla na svoj mail a miesto mojho mailu sa mi otvoril jeho tajny gmail (zabudol sa odhlasit), kde mu jeho milenka stavnato popisovala detaily ich styku z predosleho dna. zas som odpustila. lebo vsak babatko. prisahal, ze to s nou hned skonci.
neskor som zistila, ze to ukoncila ona s nim, ale az prosim pekne, ked ma raz nahodne stretla na ulici o viac ako rok neskor a ja s velkym bruchom, znova tehotna. on jej nahovoril, ze je so mnou len naoko a nic so mnou nema. takze ked videla ze som s nim znova tehotna, ukoncila to.
tretia velka nevera (a nastastie posledna) bola pocas prveho lockdownu, ktoru som tiez odhalila uplne nahodne. prisiel domov, ze mi pripravi skvely miesany drink - malibu, plus dzus plus mineralka. uz to mi bolo divne, lebo ja nepijem a uz vonkoncom nie miesane drinky. ale trval na tom, ze to musim ochutnat, ze to je skvele. neskor toho dna som si sla pozriet svoj mobil a tukla som na jeho (mali sme rovnake) a hned mi vybehol jeho tajny gmail (znova sa zabudol odhlasit), kde bol mail zacinajuci: ahoj laska, posielam Ti recept na ten drink, co sme spolu minule pili: malibu plus dzus plus mineralka.
skoro ma slahlo 😀
uz som s nim nastastie tiez rozvedena (napriek styrom detom), ale zistila som dodatocne este par dalsich jeho nevier (okrem ineho sa vyspal aj s mojou najlepsou kamoskou).
a doteraz ma udivuje ta bezcharakternost chlapov a ta lahkost s akou dokazu klamat a zatlkat a s kludnym svedomim zit dvojity zivot ako keby sa nic nedialo.
a to prosim pekne, my sme mali sex bezne dva krat do dna, a aj tak mu nestacilo a furt obhanal este aj nejake milenky.
@hope87 Tak ten nápad s tou fotkou je super, no zistiť kto to naozaj je, bude ťažké....on jej totiž meno ,, bývalej spolužiačky,, povedal. Meno sedí, našla oznamko z jeho strednej školy. Lenže on si to asi poistil tak, že povedal, že teraz žije v Brne a tú má len prechodný pobyt. Hehe, jasné, že sme hneď presnorili celý FB, Instagram - tam ani stopy, Google, možno 3 ženy s týmto menom...ale ten frajer jej ešte povedal na drzovku, že ona je aj tak vydatá a volá sa inak 🙄 Hocikto to je, chráni ju. Už nás napadlo aj získať výpis hovorov z jeho mobilu, ale pochybujem, že sa to dá. Čo ja viem, možno to nakoniec prizná sám, ale pochybujem...tie prvé dní ho chcela aj sledovať 😁 Podľa mňa to je skôr niekto z jeho okolia. Ešte mi napadlo, ona teda sama zvládla cestu z Brna do KE bez problémov, nepoblúdila cca 5 a viac hodín, ale do Maďarska nie - a mimochodom, keby šla rovno tam, mala by oveľa kratšiu cestu...takže mne tá teória akosi nesedí 🤔
@kudyca Ďakujem, odovzdám a držím Ti palce vo všetkom 😊
@soldi preboha, to je šialené 😨
@janickacrazy a to, co viem je podla mna len spicka ladovca. Nechcem ani vediet co vsetko dalsie robil poza moj chrbat. Predo mnou sa vzdy tvaril ako svatec co sa stiti zien 🙈 a teraz sa dozvedam ze v praci kazdu druhu sexualne obtazoval a s kazdou prvou sa rovno vyspal 😀
@soldi si žila s bradom pitom? 😄
@fiirsttiime ano. Nemal od neho daleko. 🙂 charizmaticky fesak pri peniazoch. Vsetky ho chceli 😀
No co. Aspon mame pekne deti 🤣
Vie mi niekto zhrnúť, čo sme sa v tejto téme dozvedeli? Teda čo sa stalo? Mali rozhovor? Priznal sa? Bude to žena riešiť? Ďakujem.
@soldi akože...toto je na knihu. Nerozmýšľala si? Nemusela by to byť autobiografia, ale "fikcia" a keď je to fikcia, tak by si si tam mala na konci napísať "po dlhom odpočinku a rozvíjania samej seba, som stretla najlepšieho muža/ženu na svete" nech tvojho ex parom tlačí. 😂
@acrobaleno zatlkal. nepriznal. pri rozhovore so zenou jej oznamil, ze on je "slobodny clovek", ona mu zbalila kufre, nevari, neperie mu, on chodi do prace a snazi sa tvarit, ze sa nic nestalo.
@acrobaleno ano. rozmyslam, ze to spisem. talent na pisanie celkom mam a inspiracie viac nez dost. len sa obavam, ze z toho vyjdem ako jedna hlupa naivka 😀
a moj ex vie, ze som si niekoho po jeho odchode nasla a vytaca ho to stale neskutocne.
to, ze on ma podvadzal cely cas je vedlajsie, lebo vsak on je chlap, on moze. jeho "ospravedlnenim" ktore doteraz pouziva je veta: ked suka otrci, kazdy pes priskoci
@acrobaleno to staci ked si @soldi skopiruje svoje prispevky na koniku a ma hotovu knihu v style dennikovych postrehov 😉 a nikde nie je napisane ze nestretne lepsieho. Drzim palce, horsieho uz hadam ani nenajdes 😅
@soldi kks to už aké gule musí mať, keď zatĺka....akože nechápem prečo sa tí chlapi alebo ženy nepriznajú, veď koho tým chcú akože klamať? Ich rodina je na tom horšie, ako keby sa priznal.
@soldi pozri...je to príbeh so šťastným koncom? V podstate je a ľudia také majú radi, každý sa učí na svojich chybách a ty si sa síce neskôr, ale predsa poučila, nabrala si odvahu a proste si to vyriešila. Takže možno že nielen za seba, ale za viaceré tu napíšem, že by som si to kúpila (a ja mám skôr rada hororovú beletriu...keď sa ti podarí môžeš tam zakomponovať zombíkov alebo inú apokalypsu 😂)
@soldi uf, tiez si si pekne poprezivala... 🙈 mame spolocne, ze ani ja uz nechcem pocut, vidiet, patrat.. a obe mame spolocnych charizmatickych pohladnych byvalych :D z mojho isli do kolien kolegyne, susedy.. a tiez som dlho prehliadala, hovorila si, ze to snad niee.. opakovane som prisla na to, ze sa na zoznamkach tvari ako slobodny, pripadne rozvedeny mladenec. Neviem, kde som vtedy mala rozum, ale aj tieto veci niekedy potrebuju vyzriet a cas. Dnes viem, ze nelutujem rozhodnutie ukoncit to, hoci este nemame ani mesiac od rozvodu, ale neskutocne mi odlahlo
@autorka dakujem a pan sestrin manzel len zavadza s tou spoluziackou, je to niekto iny 🙂 kazdopadne vo finale je to uplne jedno, on je svojpravny a zodpovedny za svoje ciny sam, tipujem, ze aj ta dotycna si vypocula nieco o tom, aky je doma zanedbavany a nepochopeny, nevybureny a pod.. kedysi som konfrontovala jednu taku napadnicku mojho muza a ona ma este zdrbala, ze mam podiel na tom, ze za nou lezie, ze asi nie som idealna zena a nech si idem kupit nieco pekne do obchodu so spodnym pradlo 🙂) som rada, ze uz su tieto veci za mnou, vdakabohu..
Sestre držím palce v ďalšom živote, ale urobila veľmi dobre.
Podľa vykrucaciek a špekulácií ta akože spolužiačka bude pravdepodobne niekto, koho aj poznáte a nikdy by ste o nej toto nepomysleli.
Ako nevera sama o sebe je strasna vec. Bohuzial niekedy je to vyustenie dlhodobych problemov co samozrejme nie je ospravedlnenie. Ale muzi co podvadzaju "nonstop" a maju to ako druh sportu tak z takych mi je extremne zle a uprimne neviem ci to aj nesuvisi s nejakou psychickou diagnozou. Ocividne si musia niekde nonstop povzbudzovat svoje ego aby dokazali byt v zivote uspokojeny.
@acrobaleno ano. zatial to vyzera na happy end 🙂 a mam rada hororovu beletriu tiez,moj oblubeny autor je stephen king 😀

Podľa mňa je to taký typ muža, charakteru, taká osobnosť. Akokoľvek sa môže mať dobre, furt bude špekulovať.