icon

Tichý verzus hlasný muž

4. sep 2025

Ahojte, radšej chlapa co stále rozpráva alebo radsej ktorý je pomaly ticho celý deň? Ďakujem

anonym_4f21f3
4. sep 2025

Ani jedneho z toho obidva su to extremy.

laurinka27
4. sep 2025

Ja chcem iba ticheho introverta, ale zas aby sme vedeli normalne komunikovat a aby vedel normalne fungovat a riesit veci bezneho zivota, nie nejaky zakriknuty v "neschopnom" zmysle :D chapeme saa

biba_18
4. sep 2025

takého čo sa mu ústa nezastavia a melie o všetkom čo mu vánok priveje do hlavy, s takým by som vydržala možno 10 minút. aj to možno preháňam…

sissy27
5. sep 2025

@anonym_autor ani jedneho.

danica2711
5. sep 2025

môj ty Bože...tak snáď vieš najlepšie ty sama, čo ti viac vyhovuje... Inak väčšina ľudí sa pohybuje niekde medzi týmito dvoma mantinelmi

sense
5. sep 2025

Žiaden extrém nie je dobrý

anonym_86fe06
5. sep 2025

Zakecanych chlapov zo srdca nenavidim

michaela789
5. sep 2025

Nech hovorí keď má o čom a bude to v poriadku. Točiť jak kolovrat o každej blbosti? No... Nie, dik.
A ak by mal byť celý deň ticho, to tam ani nemusím byť.

billy_jean
5. sep 2025

Neviem, tak nejako mám od mladosti rada mužov, čo viac myslia než rozprávajú, ale keď niečo povedia, má to váhu. Určite muž nemá byť tlčhuba a hlasná búdka.

grof_monte_christo
5. sep 2025

Najlepšie je mať muža, ktorý je komunikatívny, ale zároveň vie, kedy má být ticho 😁

nesana
5. sep 2025

Presne nech rozpráva keď treba a keď chcem kľud nech je ticho🙂) Nemám rada keď všetko komentuje a ešte aj pri pozeraní TV má pripomienky

janickacrazy
5. sep 2025

@anonym_autor môj muž je ukecany, mne to maximálne vyhovuje, môj otec povedal tak 2 vety za deň, mama bola občas z neho dosť zúfalá, hlavne keď ostali doma sami dvaja

anonym_02e78f
5. sep 2025

@anonym_autor tichý, múdry, elegantný. Kamoska ma tak ukecaneho a upistaneho chlapa že niekedy rozmýšľam či nemal byt žena a v poslednom momente si to príroda nerozmyslela 😅 absolútne no sexy pre mňa

anonym_90974c
5. sep 2025

Mam rada komunikativnych extrovertov .Absolutne nezaujímavi sú pre mna muzi skúpi na slovo, treba z nich vsetko tahat ako z chlpatej deky ked nieco zena chce, co nevedia komunikovat o problemoch, su utiahnutí a doma prehodia so ženou 4 vety.To mozem ostat sama.

greywolf
5. sep 2025

@anonym_autor nieje nic horsie ako ukecany chlap, taka tlchuba, ani v praci v kolektive takí oblubení nie su . Vela slov ale nic k veci len bla bla bla radi sa pocuvaju

vroni
5. sep 2025

Mám rada komunikatívnych introvertov. A takého mám doma. Jemu ta papulka fachci solídne, ale v živote som ho nepočula tarať alebo tliachat nezmysly. A keď je treba mlčať, tak síce trpí, ale mlčí 🤣

autor
7. sep 2025
@vroni

Mám rada komunikatívnych introvertov. A takého mám doma. Jemu ta papulka fachci solídne, ale v živote som ho nepočula tarať alebo tliachat nezmysly. A keď je treba mlčať, tak síce trpí, ale mlčí 🤣

@vroni haha to som cela ja 🤣🤣

slovakboy
7. sep 2025

@anonym_autor keď je muž veľmi tichý pôsobí že je nezainteresovaný a je mu to jedno. Alebo že je veľmi uzavretý a nikoho k sebe nepustí.
Keď je muž ukecaný, tak je sebestredný a nevníma druhého.

Ale mám kolegu veľmi rád rozpráva, ale každý ho má rád, pretože rozpráva pozitívne o druhých, jasne vyjadruje svoje myšlienky, sny, ciele, jazyk sa mu nezastaví no veľmi radi ho počúvame.
A potom mám kolegu, ktorý je ticho, na chodbe ani nepozdravi, ale potom ho niečo chytí, príde do kancelárie a začne hlasno rozprávať a sťažovať sa na všetko a na všetkých. Nemáme to radi.

Najhorší sú ohovárači a úlisníci. Horšie ako klebetná žena je klebetný chlap.

A potom sú tichí muži čo konajú. Najsilnejšia forma komunikacie je skutok. Žena od neho niečo chce nevie z neho dostať slovo, ale on ide a urobi čo od neho žiadala. Taká si asi nebude sťažovať na jeho mlčanlivosť.

Je to s tou ukecanosťlu rôzne. Bola tu otázka ženy na mužov. Som muž tak sa vyjadrím aj k ženám. Myslím, že je to podobné. Mne sa páči keď moja manželka šteboce. Keď začne rozprávať o všeličom čo cez deň zažila. Len ja niekedy si to nevážim a nepotvrdzujem jej slová a nepočúvam. Potom mi to zopakuje a ja už viem čo mám robiť. To je ďalšia vec, muž nemusí veľa rozprávať, ak vie počúvať.

Každý človek nech je rýchly k počúvaniu, pomalý k rozprávaniu, pomalý k hnevu.“ (Jak 1,19)

autor
8. sep 2025
@slovakboy

@anonym_autor keď je muž veľmi tichý pôsobí že je nezainteresovaný a je mu to jedno. Alebo že je veľmi uzavretý a nikoho k sebe nepustí.
Keď je muž ukecaný, tak je sebestredný a nevníma druhého.

Ale mám kolegu veľmi rád rozpráva, ale každý ho má rád, pretože rozpráva pozitívne o druhých, jasne vyjadruje svoje myšlienky, sny, ciele, jazyk sa mu nezastaví no veľmi radi ho počúvame.
A potom mám kolegu, ktorý je ticho, na chodbe ani nepozdravi, ale potom ho niečo chytí, príde do kancelárie a začne hlasno rozprávať a sťažovať sa na všetko a na všetkých. Nemáme to radi.

Najhorší sú ohovárači a úlisníci. Horšie ako klebetná žena je klebetný chlap.

A potom sú tichí muži čo konajú. Najsilnejšia forma komunikacie je skutok. Žena od neho niečo chce nevie z neho dostať slovo, ale on ide a urobi čo od neho žiadala. Taká si asi nebude sťažovať na jeho mlčanlivosť.

Je to s tou ukecanosťlu rôzne. Bola tu otázka ženy na mužov. Som muž tak sa vyjadrím aj k ženám. Myslím, že je to podobné. Mne sa páči keď moja manželka šteboce. Keď začne rozprávať o všeličom čo cez deň zažila. Len ja niekedy si to nevážim a nepotvrdzujem jej slová a nepočúvam. Potom mi to zopakuje a ja už viem čo mám robiť. To je ďalšia vec, muž nemusí veľa rozprávať, ak vie počúvať.

Každý človek nech je rýchly k počúvaniu, pomalý k rozprávaniu, pomalý k hnevu.“ (Jak 1,19)

@slovakboy krásna správa ako vždy od vás 🩷✨️

reela
8. sep 2025

@anonym_autor 100% toho ticheho, mam par kolegov, ktorym sa nezastavia usta... a som rozmyslala, ze keby som mala nejakeho z nich este doma, tak to by bolo dost kratke spoluzitie