icon

Tolerancia vo vzťahu

28. feb 2025

Prosim vás, čo by ste tolerovali partnerovi ( nie mužovi ako manželovi)vo ztahu? Keď máte svoje deti z predošlého vzťahu, jedno jeho a on sa o vás v podstate stata, živí vás aj vaše deti...co by ste vedeli tolerovat ako nejakú " vdaku" za to ze sa stata a mate sa dobre.
Da sa vôbec takto vnímať to ze sa partner stara a živí rodinu aj keď nie všetky deti sú jeho. Je správne byt radsej ticho a kusnut si do jazyka , ved ako ved sa stata tak co budem ...lebo radšej povedat co mi vadí, riesit to aj napriek výčitkam, že veď sa starám živím tak nech sa uvedomím.
Tolerovali by ste niečo co vám vadí? Kam až ďaleko ak áno... myslím take veci ako alkohol , tráva, cigarety , ponocovanie s kamaratmi....

Strana
z2
sense
28. feb 2025

Nie ani jedno z toho by som netolerovala, ale teda ja by som sa nenechala ani živiť. Niečo iné je spolu hospodáriť,a niečo iné je sa nechať živiť

pribinak
28. feb 2025

Buď konkrétnejšia …

oktobermimi
28. feb 2025

Myslis akoze tak ze on sa financne stara o teba tvoje dieta svoje dieta atd atd a ty mas zatvarat oci pred chlastom marišou a podobne?

crazy_cat_lady
28. feb 2025

takze tvoj partner pije/huli/opija sa po nociach (? tipujem, kedze pises vseobecne) a ty mu to tolerujes preto, lebo Vas zivi? a keby si nieco povedala, tak by ti to vytkol? alebo ako mame tomu rozumiet?

michaela789
28. feb 2025

Ako v tom zmysle, že on sa o vás stará a ty mu za odmenu nebudeš pindať zlozvyky, čo ti pijú krv a nemorálne vplývajú na výchovu detí? Riadne od veci. Na takomto základe by som netolerovala nič. Nenechala by som sa takto vydierať.

krasneleto
28. feb 2025

partnerstvo je o oboch... ale teda vychadzat z toho co pises, ked nepracujes a on sa stara a zivy, tak jemu zjavne tento postoj dava logiku... bez ohladu teda ale na to, ja by som sa zivit nenechala a keby aj ano, pre mna to neznamena ze budem tolerovat vsetko, co mi je proti srsti

autor
28. feb 2025

@sense ako ja mam svoje peniaze.....ale nie vždy to stačí tak potom mi da ked potrebujem

autor
28. feb 2025

@oktobermimi v podstate áno...vždy keď mu to vytknem tak počúvam toto ...ze nás zivi ze sa stata ci sa malo stara

autor
28. feb 2025

@crazy_cat_lady len jedno z toho ....bolo to tak všeobecne napísané. ..lebo áno ked mu to poviem tak mi to vykne ....

majlo1234
28. feb 2025

A nerobis mi doma servis? Varit, upratovat, prat, to su vsetko vevi, na ktorych sa ze ny podielaju stale viac ako muzi. To by mu mohlo stacit, to co spominas, by som netolerovala. Ale zalezi, aku mas poziciu, ci si dokazes dupnut alebo moc nie

sense
28. feb 2025

A keď spolu žijete tak predsa sa ty staráš viac o domácnosť ako on. Ale keď to takto píšeš viem že by som netolerovala to keby chlap vyčíta že má živí ak mu ja periem trenky. Buď sme pár alebo nie sme pár

brrunetkaa
Autor odpoveď zmazal
crazy_cat_lady
28. feb 2025

netolerovala by som to, ale pozri sa nato objektivne, ty mu to vytknes a on ti odpovie, ze mu to nemas co vycitat, lebo Vas zivi.. a tebe to vyhovuje? lebo ja by som nechcela byt "vydrziavana", ale samostatna, schopna sa postarat o seba, aj o deta, bez manzelovho pricinenia..

personality
28. feb 2025

Tak takého by som sa zbavila hneď. Veľmi zlý príklad deťom. A netolerovala za pár eur mesačne. Ľahko si nájdeš iného keď ide o to.

januska12323
28. feb 2025

No blbé je že bez neho by si to finančne nezvládla však? Pracuj na tom aby si nemusela byť živená a plánuj odchod.

janickacrazy
28. feb 2025

No tak ale ktoré z toho? Lebo to je dosť rozdiel, ked napríklad raz za mesiac ide s kamošmi vonku na pivo a ty mu to vycitas? Alebo denne je nahuleny mariskou napríklad? To prvé by som tolerovala, to druhé nie. Takže skús písať konkrétne, nie v hadankach.

autor
28. feb 2025

@janickacrazy ked beriem do úvahy ze chodi robiť vonku 2 tyzdne tam týždeň doma... ked je tam nehuli ...ked je doma huli kazdy deň ...vonku s kamaratmi tak tri krát do týždňa.... tak neviem no ...

ruxandra
28. feb 2025

Mala som partnera, ktorý veľmi rád pil alkohol. Tolerovala som mu to, lebo inak bol dokonalý muž. Bohužiaľ, nedá sa niečo, čo mi vadí, tolerovať večne. Po čase ma to fakt prešlo a mala som väčší a väčší problém to tolerovať. Tak sme sa rozišli a nakoniec som našla muža, na ktorom mi nič neprekáža.
Čiže za mňa proste netolerovať, ale záleží ako veľmi mi to vadí, ak sa musím strašne moc premáhať, aby mi to nevadilo, tak rozhodne nie, lepší je rozchod.

hellionka
28. feb 2025

och Bože, to vážne máš deti s chlapom ktorý berie drogy s kamošmi? On nieže Tvoje deti živí a ty mu to chceš ešte aj “tolerovať”. Je priam tvoja povinnosť od takéhoto človeka svoje/vaše deti držať, čo najďalej.

petamich
28. feb 2025

Nic viac ako by som tolerovala manzelovi, ktoreho deti by boli vsetky 🙂 fajcenie v rozumnej miere a rozumnym sposobom v poriadku, obcasne pozitie alkoholu v rozumnej miere v poriadku, drogy nie, neveru nie...atd. v skratke tolerujem co je pre mna akceptovatelne a aj manzelovi, ktory ma nezivi 😀

janickacrazy
28. feb 2025

Ako vieš, že keď je tam nehuli? To by som chcela vidieť. Denné hulenie trávy by som fakt netolerovala.

euka210
28. feb 2025

Totalne zly vyber partnera

deti95060810
28. feb 2025

okrem cigariet by som netolerovala asi nič...
prečo sa nechávaš živiť? nechodíš do práce?

rorino
28. feb 2025

A ty sa nestará o jeho dieťa?Tak máš hneď protiargumenty,keď ti povie,že sa stará o tvoje deti......

sense
28. feb 2025

Takže keďže je problémom hulenie ..tak nie to by som z toho všetkého čo spomínaš netolerovala absolútne a neverím že keď je dva týždne mimo domov nehuli... Toto je nieco čo by som nedopustila aby moje dieťa videlo... Pretože niečo iné je dať si občas pohár vina k večeri , alebo pohár piva na grilovacke ale trávu na pravidelnej báze no go. Ani keby je otcom mojich detí, radšej by som jedla len chleba s maslom ale rozhodne by som s takým človekom nebola

autor
28. feb 2025

@deti95060810 nechodím....malý bude mat v máji dva roky....este ho kojim....ale chcem ísť aspoň na 4 hodiny do prace ...ked ho budem mat a kým nechat ...do škôlky ho dat nechcem ešte lebo ma alergie na potraviny...skoro ba všetko 🤦‍♀️ tak neviem ako by sme to dali so stravou a tak

autor
28. feb 2025

@janickacrazy neviem ... hovori ze nie ale neverím mu....lebo mi klame ohľadom toho stále

personality
28. feb 2025

Toleranciou vo vzťahu sa myslí to, že partner chodí raz do týždňa na futbal, co ma síce otravuje, ale raz za týžden prežijem. Určite sa tym nemysli, ze si zavesim na krk závisláka.

sissy27
28. feb 2025

Netolerovala by som nic co mi nejako zasadne vadi a nedajboh este aj nejako negativne ovplyvnuje moj zivot ci moje deti. A uz vobec nie ako “odmenu” za strechu nad hlavou.

janickacrazy
28. feb 2025

Nuž tak už len vydržať, kým si nájdeš prácu a budeš si môcť dovoliť ho opustiť.

Strana
z2