icon

Trénerka vs. moje príspevky na FB

Dnes o 19:20

Ahojte. Mam fitness trenerku boli sme aj kamosky dobre a ja som casom zacala zdielat na fb produkty na chudnutie ako privyrobenie si. Mozno je to blbost sama neviem robim to len 2 dni
Ona zato somnou prerusila treningy a vymazala si ma z priatelov. Zato ze sirim klamstva. Je to v pohode ?

Strana
z2
anonym_80f6d6
Dnes o 21:28

A tá fitness trénerka tiež ponúka nejaké produkty ? Lebo po pravde aj takýto čo trénujú predávajú skoro vždy niečo a propagujú mnohokrát ozaj všeličo. Nie je to tiež u nich len o cvičení. Ale zarábajú aj na rôznych divných produktoch. Ak by aj ona ponúkala, tak potom sa nemá čo do teba starať, či ponúkaš aj ty. Ja osobne by som si nikdy nekúpila žiadne takéto produkty, ani od trénerky, ani od iných čo to ponúkajú a už vôbec nie od Influencerov. Influencerky ponúkajú a propagujú často kozmetiku. Tak rovno takú by som si nekúpila. Lebo vždy tam ide o to, aby oni zarobili a spropagujú mnohokrát hocijaký bordel. A to už je na danom človeku či to kúpi alebo nie.

tiezjedna
Dnes o 21:40
@anonym_autor

@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.

@anonym_autor tebe nedochádza, že podporou fejkových vecí jej narušuješ reputáciu??

bluka2
Dnes o 21:43

Mozno sa rada proste len obklopuje inšpiratívnymi ľuďmi? Čo je jedna z naj stratégií v živote. Ja sa tiež nechcem spájať so všelijakými fundamentalistami, fanúšikmi Izraelu, ľuďmi zo všelijakých gentleman-clubov a so žiadnymi vecami, ktoré sa mi zdajú morálne poľutovaniahodné. Inak predávať nejaké chemické sajrajty na chudnutie (daj foto zloženia) najskôr škodlivé zdraviu spadajú tiež do takej kategórie, že to nerobi hocikto, bohužiaľ. Skôr človek bud s nižšou mentálnou kapacitou, že tomu nerozumie alebo taký, ktorému je vlastný profit priorita pred zdravím ľudí. Sorry.

anonym_a46ee5
Dnes o 21:48
@anonym_autor

@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.

@anonym_autor keď už chceš trollovať tak po sebe čítaj. Najprv si písala že to zdielaš aby si si privyrobila, teraz už tým produktom zrazu aj veríš 🤣

anonym_b797ad
Dnes o 22:30

@anonym_autor živnosť máš?

Strana
z2