Tretie tehotenstvo a rozchod
Čaute kočky, nie že by som sa chcela sťažovať...ale kedže som vďaka svojmu "drahému" prišla o všetky kamarátky...len chcem vedieť, či má niekto podobnú dilemu, skúsenosť...čokoľvek...dobrý, či zlý názor pomôže...som rozvedená matka dvoch detí..samoživiteľka...máme svoj dom dom, hypotéku...jednoducho všetko zavislé od mojich rúk...po rozvode som si našla priateľa..tiež bol rozvedený...2 deti..striedavá starostlivosť...týždeň u neho so 4mi deťmi..týždeň u mňa s dvoma...celé dva roky...pendlovačky, nahánačky..30km non stop..hore dole...náš vzťah nebol ideálny...ale žiadne vážne problémy...skôr problémy abosútne nezmyselné...nafúknuté do vesmírnych rozmerov z partnerovej strany...meškáš 20 minút...bola si v obchode a nepovedala si mi..tak automaticky klameš...bola si u kamarátky na káve a nepovedla si mi..klameš...a podobné...na to som si už zvykla...ale dnes sa majú veci tak...neviem akým spôsobom, ale došlo k tomu, že som tehotná...mám 37...žena samoživiteľka s dvoma deťmi a hypotékou...partner je aký je...alebo nie je...???skôr sa prikláňam k možnosti B( spoľah žiadny)...nechcem tu písať čo všetko som si vypočula z jeho strany..dieťa áno, potom nie, potom áno. potom zase nie...proste v 45tke zostal na mentálnej úrovni 5 ročného decka...tak teraz čo? nechať, nenechať? čo robiť?neviem či dokážem byť sama s troma deťmi...kto má s tým skúsenosť..kto sa ocitol v podobnej situácii...ako ste to zvládli ženy...som bola vždy proti interupcii..ale mám pocit, že toto naozaj nedám...
@lucy2112 ty musis vediet, do akej miery ti starostlivost o tretie dieta obmedzi prijem. Ja v tvojej situacii by som volila upt. Ale to som ja. Neviem, ci zvladnes z materakej hypo, ako vies zarabat z rodicaku .... a tiez, tvoj chlap ti nie je oporou ani partnerom. Od neho zrwjme vyraznu fin pomoc nepocitis a uz duplom nie pomoc s dietatom. A Behat s detmi hore dole? Vysrala by som sa.
@lienkashoppingqueen ak mas zivot ze ak meskas 20min mas doma problem , tak taky zivot ja nezijem
@lucy2112 v tvojej situácii by som volila UPT a definitívny rozchod s partnerom
@eeffka no pozor, akoze dochvilnost nie je zla vlastnost! Mna by to tiez nasralo. Ale zase ako mama chapem, ze vzdy sa nacas neda. Ale ani nie vzdy meskat a ani sa neozvat, ze pridem neskor.
@lienkashoppingqueen ja som sama dochvilna, ale aby ma niekto v 44r peskoval jak zasranku, kde si bola co si bola... no zrejme sa citim na nieco viac ako na takehoto "partnera".
Teraz bezohladu na autorku, mam sama v okoli zeny co este sa 1. nezbavili uz si tlacia do baraku a rodiny dalsieho chlapa a nove deti... a huhuuuu sme stastna nova rodina, len chudak tie decka.
Az by som ostala sama ja rovnaky vek aj deti tak by som vylucne pozivala benefity a nie sa nechala perovat.
drahé žienky..nebudem nikoho hodnotit...ja mam sama IQ 147..v praci presne viem co mam robit a ako..no v emocionalnom zivote je to o inom...to každá z nás vie...a len som chcela vedieť či niektorá z vás má podobnú skúsenosť...nebojte sa...brať si ju nebudem...lebo viete ako sa vraví..ľudská skúsenosť je neprenosná...🙂
Sadni si a porozmýšľaj, aký máš príjem, výdavky ,pomoc od rodiny a podobne. Ak je nádej, ja by som si bábätko nechala. Ak máte hladovať alebo skončiť pod mostom, choď na upt. A rozíď sa s tým kreténom. Nie vážne problémy vo vzťahu sú, keď zabúda kúpiť mlieko alebo necháva pohodené ponožky na zemi, nie toto čo prežívaš ty.
@lucy2112 ked mas udajne IQako pises tak v prbom rade sa odlas zo skupiny septembrovky 2022 ak zvazujes ukoncenie 🤦♀️
A nasledne zober papier pero a kalkulacku a sedliacky nie namerany rozum. Chces s nim zit? Ja by som teda nie ale mozno som rozmaznana.
Peniaze mas na 2deti bude aj na 3? Z cobo budete zit na MD,RD. Budu platit otcovia? Co na toto vsetko tvoje 2 deti? Mozno by si bola prekvapena , ze si vydychnu ked ich vlacis ako macence.... tvoja situacia je v skratke "cele zle".
Antikoncepcia zlyhala?
Tu ti budu panbickarky radit, aby si si dieta nechala. Ak sa na to necitis, chod na Upt. Nebudes ani prva, ani posledna. Mas zaberak aj bez toho. Venuj sa radsej svojim detom a sebe. Budes mat co robit.
@eeffka vieš čo..nezvažujem..som,aj som bola vždy proti tomu, ale pravda je že v mojej situácii človek rozmýšľa kadejak...možno som tu hľadala podporu...nie hlúpe reči....ale reálne skúsenosti žien čo si tým prešli a zvládli to...asi o tom toto fórum má byť...či?ja viem ..ľahko sa hovorí, po vojne je každý generál......ale obuj si moje topánky a potom súď....
@lucy2112 takze on si mal dať kondom a ty si pri tom nebola? Ako sorry ale ak máš take IQ snáď vieš ako vznikajú deti a snáď vieš, že to dieťa musíš vynosiť a porodít ty. Už 2 deti máš, frajera debila a ty s ním ideš do postele bez ochrany a potom tu horekujes aký je a či ísť na potrat. No hold, to dieťa nemôže za to ako ho rodičia splodili a že zodpovednosť v ich rokoch ich obišla na mile ďaleko. Ak dieťa nechceš, daj mu aspoň šancu v náhradnej rodine. A nabudúce mysli predtým ako pôjdeš na vec na to, ako vznikajú deti.
kde sa uzivia 2 hladne krky 3 ani nezbadas.. otazne je aby si prezila ten cas kym sa budes moct vratit do prace... mas neake uspory? ako stare tvoje deti -mozu pomoct? podla mna to das ale bez neho ... s nom by si to nezvladla .. by ta vyzerpal viac ako dieta ... mas rodinu pomoze ak dieta ochorie? na materskej nemusis byt 3 roky .. kde zijem ja sa po roku ide do prace a vsetci to v pohode preziju vratane dietata ...
@lilinka17042013 sorry aj keby teba do toho velke nic, aj ked nemam ten pocit. Tolko k tebe.
@lucy2112 ja som proti tomu nikdy nebola povazovala som to za jednu z moznosti. Ty nie si v dobrom vztahu, takze tu by som ja isto nevahala. Ty ocividne ano, cize rob ako uznas za vhodne. Ono sa to nikdy nepocuva dobre, a nemysli si ze si zijem ako princezna. Som proste racionalny clovek, ked ide do tuheho.
@lucy2112
To co sa stalo uz nezmenis, mozes ovplyvnit iba buducnost a teraz aj zivot svojho dietatka v brusku. Ak mas pocit, ze sa o babo nebudes vediet postarat, daj ho na adopciu, ihned po porode sa ho vzdaj a das mu moznost mat pri sebe niekoho, kto ho bude milovat.
@lienkashoppingqueen tak už by si bola v prúsere u nás drahá :d :D :D...no vidíš...ja koordinujem nevyspytatelnu robotu, dve deti...ale aspoň si mi pomastila ego..ďakujem🙂
@zmrzlinka2021 na adopciu? co si blazon? ty by si to dokazala???

@lucy2112 mam 44 a kym som docitala ze si tehotna som sa s takym chudakom uz 5x rozisla, takze odpoved je jasna. Ja len nechapem zeny preco toto svojim detom robite.