Tri problémy vo vzťahu
Ahojte, som tu nová a nechcem robiť 3 témy tak to zhrniem v jednej..
Prvý problém - môj muž má malý penis (asi 10cm) sme spolu už dlho a nikdy mi to nevadilo no poslednou dobou mám pocit že dole potrebujem cítiť niečo poriadne (áno vyskúšali sme všeliaké zlepšováky ale to nieje ono) a on si to všimol dokonca chce pri sexe počuť že ho má malý a že ho necítim a jeho to vzrušuje.. no ale čo ja :( dal mi aj návrh že možem mať sex s iným ktorý ma uspokojí že to nebude nevera no neviem čo s tým aj by som chcela aj nie. To je vlastne ten druhy problem ze nad tym premyslam. Poradte čo by ste urobili
A ten tretí problém - môj muž sa mi už dávnejšie priznal že má “kamaráta” s ktorým sa občas stretne a urobia si orál. Manžel nieje gej ale asi bi. Chcel nech to viem a nech nemám obavu že raz za čas to potrebuje urobit. Mam to tolerovať a viem že nebehá za ženami.. preto mi aj navrhuje že možem byť občas s iným keď aj on si občas užije.
Ďakujem aspoň za prečítanie a že som sa mohla vypísať
Omg🙄
Toto je vtip? Hlavne ten posledný problém keby môj muž ma niečo s iným mužom tak to nepíšem na konik ale rovno sa rozvádzam.

Vy tomuto reálne veríte? 🤣
@lucia13022023 nie len sa mi zastavil mozog asi 😂 ale profil založený 8/2025 takze si asi robí srandu
Uz mas pripraveny peracnik na pondelok?
tak dlho som sa dobre nenasmiala 😂 😂 😂 tlieskam ti, že si ma rozosmiala po dlhej dobe 👏👏
@vallika23 v preklade môžeš mi byť neverná, veď aj ja som občas neverný 🤮
@vallika23 Spytaj sa manzela, ze ci ten kamos, s kym ma obcas oral ma vacsieho, ako on a ci sa mozes pripojit, no a hned mate po probleme 👍🤗.
🤦🤦🥴
@lucia13022023 mozes verit a nemusis
@lucia13022023 nech už konečne skončia prázdniny
@lucia13022023 nie len sa mi zastavil mozog asi 😂 ale profil založený 8/2025 takze si asi robí srandu
@anonym_0b9325 ako som písala som tu nová takže logicky mám novú registráciu
@lucia13022023 nudiaci sa teenager, žena so sebaúctou by toto netrpela
@vallika23 tak povedzme že je to pravda. Tebe nevadí že tvoj chlap má niečo s iným chlapom? Mne by to rozhodne vadilo a o pohlavných chorobách ktoré moze na teba preniesť sa asi ani nemusíme ani baviť. Manželstvo alebo teda vzťah by mal byť založený na vernosti a mal by byť monogamný. Takze je úplne jedno či má niečo so ženou alebo s mužom ale je to nevera. A o to viac by mi to bolo nechutne že má niečo s rovnakým pohlavím..
@vallika23 čo ti poradiť? Tak skúste anál, to vám bude vyhovovať obom. Ty budeš niečo cítiť a on sa môže cítiť ako bi. Aká otázka, taká odpoved.
A som sa bala ze dnes sa budem nudit a hla aka zabava.
Toto je troll, však?
@vallika23 cooooooo ????? Fuj spravia si fajku a daju do zadocku a ty mu potom spravis doma fajocku. Fuuuuuj uz len hygiena, prenosne choroby…ak chcete byt v polyamornom vztahu, mozete ale aj tie ma svoje pravidla. Aby ste sa minimalne nenakazili kadečím. On bude mat svojho a ty svojho. Alebo mozete byt vsetci 3 spolu. Mozno ma kamos väčšieho a bude stacit aj tebe aj muzovi.
konečne končia prázdniny😂
@lucia13022023 jasné že prázdniny...
Radšej sa opýtaj rodičov, či nechcú s niečím pomôcť. Určite ti mama aj sama kúpila zošity a oprala tašku, zatiaľ čo ty myslíš na voloviny…
@lucia13022023 prázdniny ešte neskončili, pubertiaci sa nudia poriadne, registrácia 8/2025
Jaj s kamošom je to v pohode, keby bola kamoška rovno rozvod.

tak tomu hovorím moderný pár. muž t**ká kámoša a ty sa trápiš že mám menšieho bimrláka. vidíš kámošovi to vôbec nevadí. ja by som sa bála že niečo od tých dvoch chytím. je len otázka času kedy pozvú aj teba do trojky.
áno viem som staromodna.