Tri roky vzťahu bez výsledku
Ahojte,
mam 38, zamilovala som sa do priatela priam hned. V januari som prekonala operaciu myomov, tesila som sa, ze konecne po pol roku hojenia uz mozem mysliet na rodinu. Tu prislo ale vytriezvanie. Hadky okolo toho, ze ja chcem dieta, nebodaj svadbu a poziadanie o ruku. Ostali mi oci v plac. Pridem si tak strasne oklamana. Bojim sa, ze som si tymto vztahom odstrihla moznost mat dakedy deti. Asi ma uplne dorazilo psychicky, ze som v profile na zonamke, ked sme sa zoznamovali nemala to, ze hladam muza na vztah a chcem dieta. Prosim nepiste mi o naivite, mam teraz tak ubolenu dusu, ze z tohto sa budem dostavat este dlho.. Co robit dalej... presla si niektora z vas niecim podobnym? Dakujem
Pokial chces mat deti, tak tento vztah co najskor ukonci. Pretoze sa Ti moze stat, ze budes cakat dalsie roky a uz to nepojde. Nemas 20 rokov, aby si si mohla dovolit stracat cas v nepespektivnom vztahu. 38 rokov uz nie je malo, fertilita rapidne klesa a je velka pravdepdobnost, ze sa to aj tak nepodari a po 40-tke prirodzene je velmi mala sanca.
@anonym_autor a to je ten problém čakáme....dúfame...no nie. Po sklamaní z posledného vzťahu som terajsemu už manželovi povedala ze ako fajn všetko, ale že ja hľadám niekoho na vážny vzťah, rodinu a deti, na somariny nemam cas.A asi zabralo do roka bola svadba. Proste sa netreba bat, ale povedať na rovinu, pri najhorsom sa zbavis zbabelca.
@biba_18 rozoberali, len ja som zas nejak velmi nechcela tlacit
@anonym_autor co si robila doteraz?
Pozri, bez tej operacie by si najskor ziadne tehotenstvo neudrzala, ani keby k nemu doslo. Takze to, ze teraz si sa vyliecila a nastal cas mat babatko, je fajn, ze sa zaroven precistil vztah, kde by nebolo z jeho strany dieta vitane.
Je to naopak moznost niekoho najst, kto deti chce a ty ich uz tiez mozes mat. Ber to pozitivne.
@mimikarol asi som vo faze otazok, ze preco a preco ja
@anonym_autor tu by som dalej na tvojom mieste neostavala, nie ze nechce rodinu ale ani teba
Len si zvykol..zacni si vazit samu seba a posli ho prec

@anonym_11a00e godota, nie gogota🙃
@anonym_0a8ae4 No niekedy je to fakt len gogot...😄