Účasť partnera na štátniciach
Ahojte, boli ste ako partner/partnerka ma statniciach svojej polovičky? Plánujem zavolať normálne aj do školy či tam môžem byť, lebo by tam chceli byť aj jeho rodičia. Mohli ste byť v budove keď sa štátnicovalo? Alebo ste niekam išli a potom ste prišli na fotenie atď?
po bakalarovi som mala normálne promócie žiadne o 2 roky ale ešte ten rok.. takže neviem čo je to za cudný systém. v budúce som na mgr mala partnera aj dieťa ale dnu by štátniciach by som mať nikoho nechcela a vadilo by mi keby tam niekto zo spolužiakov niekoho mal .. je to stres aj bez toho.. odfotiť sa môžte spolu ako rodina napr pred budovou školy.. a čisto môj pohľad ale robiť z bc akoby to bolo nieco extra mi príde úsmevne 🙂
Nikde nehovorim ani v otazke ze planujeme byt v skusajucej miestnosti 🙂 a neviem kolko krat sa mam este opakovat ze to je bohuzial tak bezne ked su neni bc promocie kedze to nieje take “wau” ako ing/mgr promocie…neviem co si myslite ze by sme boli tak sprostí a išli s nim do miestnosti kde si bude obhajovat pracu🤣keby mi toto niekto spravi ho vyhodim hned…do vestibulu sa normalne da dostat chodila som ho vela krat cakat ked som skoncila skor niesu tam ziadne turnikety…ide prvy takze to bude mat rychlo za sebou a planujeme ist pred vyhodnotenim niekam si sadnut a potom sa odfotit a planuju to aj jeho spoluziaci a aj spoluziakom planuju prist rodicia kedze nemaju promocie. Dost bolo vysvetlovanie nemyslela som že tu zase klasicky budete podaktoré útočné ale to sa dalo čakať.. niektore vysoke skoly bc.promocie nemaju takze treba si niečo pozisťovať a potom písať
A to má aký význam,že mu budete sedieť v budove alebo nebodaj vnútri v miestnosti,keď bude on skladať skúšku? To čo vám napadlo?
Však pred školu choďte,aj sa odfoťte aj s prácou,ale že dovnútra priamo na skúšku?Toto som nikdy nepočula a pochybujem,že by niekto tak mal,že mu na štátnice príde polka rodiny,však to fakt Hujerovci😃😃😃
Janechapem kde to vsetky beriete nikde to nepisem preboha ziveho🤣🤣
"boli ste ako partner/partnerka ma statniciach svojej polovičky" v tejto vete znie na štátniciach akože na skúške 🙂 myslím, že väčšina z nás to tu tak pochopila, čiže asi nie sme my všetky úplne mimo a bolo to trochu nešťastne sformulované.... ale teda, keď vieš, že do budovy sa dá normálne dostať, už si tam dokonca viackrát bola a nikto ťa nevyhodil, tak nevidím problém v tom, aby ste tam počkali, keď to tak všetci chcete... a neviem potom prečo chceš volať do školy a pýtať sa na niečo
Tak si domyslame, lebo si sa poriadne nevystavila. Ked chces ist pred skolu, nie je co riesit, na to nepotrebujes rady a ani povolenie od plena MK. Ked chcete ist dnu do miestnosti, je to blbost
Citujem "plánujem zavolať normálne aj do školy,či tam možme byť,lebo by tam chceli byť aj jeho rodičia"
Autorka,ako sa to dá asi inak pochopiť,ako tak,že chcete ísť s ním ako chvostik do budovy,a tam sedieť,kým on bude skladať skúšku?
Keď chcete ísť len s ním a sa po tomto odfotiť,tak veď pred školou je verejný priestor,tam sa fotíte,kde chcete.
Autorka stačilo položiť normálne otázku a nemusela si riešiť odpovede. Ale kto sa nevie pýtať sa nič nedozvie 😉
Fotiť sa v budove školy, pred budovou kľudne môžete aj v deň skúšok aj každý iný deň. Naozaj tam nikoho zaujímať nebudete.
A načo chceš volať do školy? Veď sama píšeš, že si už x krát v budove školy bola a čakala ho tam
Tak to som ozaj netusila ze by vam mohla napadnut takato chujovina..myslene bolo vestibul
A čo sa chceš teda pýtať v škole keď vieš, že sa tam dá normálne ísť do budovy? Či tam môžete sedieť vo vestibule? Prečo by ste nemohli?
Zjavne nerozumieš písanemu textu. Ak napíšeš, či môžeš byť na štátniciach, tak je to predsa na štátniciach, teda tam, kde sa skusa🙈. Všetci to tak pochopili, lebo si to tak napisala a ty sa nad tým pozastavuješ. Čítaj po sebe.
No ci maju povoleny vstup do budovy rodinny prislusnici samozrejme oba tam kde byt mozeme alebo budu mat povoleny vstup iba studenti/komisia atd..
Píšeš ako hotentót ale my sme blbé 😁 okej.
Chudak,,chlapec,, to mu snad nechces urobit. 😀 nechaj ho na pokoji so spoluziakmi v ten den. Bude mat dost inych stresov. Budete spolu na promociach. 😉
Chudak,,chlapec,, to mu snad nechces urobit. 😀 nechaj ho na pokoji so spoluziakmi v ten den. Bude mat dost inych stresov. Budete spolu na promociach. 😉
@greywolf tak ako pisem promocie nema a sám to chce nwmusite z neho robit chudáčika😃
V deň štátnic normálne beží život na fakulte ďalej, plno doktorandov, zamestnancov atď. normálne ide do práce, vstup nemá byť prečo obmedzený iba pre skúšaných a komisiu... obzvlášť ak to tam nie je kontrolované 🙂 bude to tam ako hocijaký iný deň
Autorka,ty napíšeš niečo,čo očividne asi všetky sme rovnako pochopili,a potom sa tu rozčuľujes,ako na taká "ch....a"mohla napadnúť...no ako asi? Tak asi si to sama tak podala,keď to minimalne 10 žien tak pochopilo.
A za mňa celkovo je hlúposť sa trepať do vestibulu,však sa dohodnite na tom,že sa stretnete pred školou a potom pôjdete to osláviť. Pochybujem,že tam budu nadšení,keď dôjdu do školy zastupy cudzích ľudí,len aby čakali,kým skočí ich syn či dcéra štátnice. A keď tam nikto okrem vás nebude to bude tiež vlastne pôsobiť divne.
sak do budovy ides normalne statnice su uplne bezne v tomto obdobi ale neviem si predstavit ze by si tam aj s rodinou bola pri nom a jeho spoluziakoch ked budu stresovat a opakovat si este ako ich postupne budu volat atd
Opakujem, keď sa tam dá sedieť teraz dá sa tam sedieť aj počas štátnic. Štátnice sú len ďalšia skúška z mnohých nikto kvôli tomu extra zatvárať budovu nebude.
V deň štátnic normálne beží život na fakulte ďalej, plno doktorandov, zamestnancov atď. normálne ide do práce, vstup nemá byť prečo obmedzený iba pre skúšaných a komisiu... obzvlášť ak to tam nie je kontrolované 🙂 bude to tam ako hocijaký iný deň
@lindous hej,ale si predstav,že v ten deň tam prídu rodičia každého študenta, ktory statnicuje,plus priateľ či priateľka,že oni tam chcú sedieť a čakať?
tak čo bude vo vestibule sa motať 100 cudzích ľudí? 🙈🙈🙈🙈 Neviem,či by to vedenie školy potešilo, nehovoriac o tom,že je to úplná blbost
Toto som ešte nepočula. A teda bavím sa na to poriadne. Veď sú to len bakalárske štátnice, nič extra a toľké ceremónie okolo 🤣 Čím mladšie generácie, tým väčšia katastrofa.
Neviem ako je to na inych skolach ale kam som chodila ja tam to nikto nesledoval kto je v bidove a kto sedi na chodbe nikoho to nezaujomalo takze urcite by tam mohlo byt par ludi z rodiny, ale teda aj mne to pride divne ja by som tam nikoho nechcela. Aj s pracami pred budovou sme ss fotili iba spoluziaci nikto tam nemal rodinu. Na druhej strane mi sme mali promocie takze mozno preto. Cize ked ta tam priatel chce preco nie? Isla by som a aspon pred budovou pockala a odfotila sa s nim.
Toto som ešte nepočula. A teda bavím sa na to poriadne. Veď sú to len bakalárske štátnice, nič extra a toľké ceremónie okolo 🤣 Čím mladšie generácie, tým väčšia katastrofa.
@zuzanockamt tiez nechápem, ale tak dnes na instagrame alebo facebooku musí byť zdokumentované vsetko. Ja som bola po štátniciach z toho stresu a všetkého taka vyflusnuta ze som bola rada, že idem konečne domov oddychovať.
@lindous hej,ale si predstav,že v ten deň tam prídu rodičia každého študenta, ktory statnicuje,plus priateľ či priateľka,že oni tam chcú sedieť a čakať?
tak čo bude vo vestibule sa motať 100 cudzích ľudí? 🙈🙈🙈🙈 Neviem,či by to vedenie školy potešilo, nehovoriac o tom,že je to úplná blbost
@jaskolka svoj názor na celé som písala už vyššie a spomenula som, že keď už, tak by som ja osobne zostala radšej niekde poblíž, že to bude príjemnejšie a pohodlnejšie určite 🙂.. potom som už iba odpovedala na otázku autorky, myslím, že je všetkým jasné, že 100 ľudí sa tam nenahrnie, keďže toto bežne ľudia nerobia a keď veľmi chcú, nemyslím, že by mal byť problém tam počkať, keď vie že bežne sa tam dá dostať... ako vravím, u nás boli raz rodičia aj priamo na obhajobách, je to proste verejné, aj keď nezvyklé....
studovala som v brne a u nas na fakulte bol zeleny dvor s lavickami a kaviaren. Bola sice vratnica, ale nikoho nekontrolovali ani sa nepytali kam idu. Ja neviem, preco si tak komplikujete zivot. Sa dohodnite , ze ked skonci, pockas ho niekde nablizku, ak sa neda dostat do skoly. A urobite si kopec fotiek.
A prečo sa to neopýta tvoj chlap, že tam ty musíš zavolať a opýtať sa? To co je on nesvoj právny? Véd tam chodí do školy, a ty sa ideš pýtať? 🤦🏼♀️
Ked teda planuju prist aj pribuzni spoluziakov,tak co riesis? Chodte a ked sa nebude dat cakat vo vsetibule,tak sa budete prechadzat po okoli,pockate na vyhodnotenie a pofotite sa,zbehnete na dobry obed a oslavite.
Ved ak to nemáte veľmi ďaleko normálne počkajte doma všetci a keď vám zavolá že ma po tak vás počká toľko na skole a sa pofotite spolu

Nerozumiem, keď nechcete ísť dovnútra len sa vonku odfotiť čo na tom riešite? Po skúške zavolá, prídete, odfotite sa a pôjdete preč. To nikto nerieši ani to nikoho nezaujíma.