icon

Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

petronelag
23. nov 2024

Len si nenechaj od neho nahovoriť nejaké reči, ktoré budú vyhovovať práve jemu,
najlepšie by bolo tomu nechať trochu času, stretnutie nepomôže, skľudniť sa a treba si robiť to, čo vyhovuje tebe.

lilli110
23. nov 2024

To nebolo este jeho rozhodnutie. Ako povedala @liv1 v nom sa to totalne bije 🤷🏻‍♀️ chvilu tak, potom tak.

autor
23. nov 2024

@lilli110 este som chcel napísať, že este vzhladom na to ze na jar idem na rok na misiu to je na … ale napíšem ti zajtra či si doma teda.
Toto mi ešte napísal, uvidím aký bude zajtrajší rozhovor..zbytočne je riešiť niečo cez telefón, alebo internet

sense
23. nov 2024

Ťa len zavádza, zbytočne si robíš nádeje že zrazu sa stane milujúci partner, aj keď to neznamená že nemôže byť dobrým otcom. A zrejme je so svojou partnerkou preto nemá cas a je len sama vyhovorka

evazhoufova
23. nov 2024

Misiu?

lilli110
23. nov 2024

@sense myslim ze milujuci partner nemal v umysle byt predtym a dieta to asi nezmeni. Jedine ako otec este moze zaujat postoj 🤷🏻‍♀️

margotka17
23. nov 2024

Podľa mňa tá spolubývajúca nie je len spolubývajúca. Toto rozumný chlap neurobí. Je jedno, ako dlho ste sa stretávali či mesiac či štyri. Veď sa ho spýtaj, či sa môžeš stretnúť aj s tou spolubývajúciou.

autor
23. nov 2024

@evazhoufova je vojak

margotka17
23. nov 2024

Veď ak nejde hora k Mohamedovi, ide Mohamed k hore. Obleč sa zajtra, nachystaj a choď ty k nemu. Veeeed, jeho spolubývajúca s tým nemá nič spoločné, čiže kľudne môže byť doma, alebo môže ísť na prechádzku. A možno budete v danú chvíľu, keď prídeš, všetci traja prekvapený.

clarae
23. nov 2024

On ta nechce poslat na potrat, on chce to tak obkecat aby si sama dosla k tejto moznosti ..aby si sa aj na tuto moznost pripravila, ze sa chce zbavit zodpovednosti za dieta a za nasledny tvoj dusevny stav…tak hlavne klud pre babo a vela sil prajem, nedaj sa.

enmery
23. nov 2024

@lilli110 Nič sa v ňom nebije😃Strašne ste naivné, akurát ma stiahnutú riťku, keď sa to dozvie jeho dlhoročná partnerka-to jediné sa v ňom bije.

clarae
23. nov 2024

Ale ja osobne by som si nekazila sviatky a porozpravala sa az po nich…dovtedy si zvykne na situaciu a budete sa vediet v klude porozpravat, ci sa chce ciastocne podielat na vychove alebo ho uplne vylucite zo zivota

autor
23. nov 2024

@enmery No asi tak nejako..sprostá som bola darmo

autor
23. nov 2024

@clarae Prvé čo mu poviem bude, že hocičo mi povie dieťa si nechávam môže sa aj na hlavu postaviť🙂

sense
23. nov 2024

@lilli110 asi tak nejak , keby ju miluje tak od kvázi bývalej odíde...ale neodišiel a nezmenia to ani jej ultimáta. A možno ani "bývalá" nevie že bola bývala. Zrejme ju klamal ako túto autorku
A jedine čo jeho trápi je aby sa to žena s ktorou má hypo nedozvedela, ...keďže jasné jej dal najavo že po 3 stretnutiach sa nebude hrať na rodinu

ada510
23. nov 2024

V prvom rade treba ísť na gyn a potvrdiť to a až potom niečo oznamovať...a určite osobne ...

lilli110
23. nov 2024

@enmery aj to je nieco, tak mu treba 🤣

enmery
23. nov 2024

Nikto z nás nie je bez chýb. Bohužiaľ sa väčšina z nás učí najlepšie na tých svojích chybách. Budeš silnejšia dobudúcna a už neskočíš žiadnemu bájkarovi so "spolubývajúcou" na lep.😉

autor
23. nov 2024

@enmery Bohužiaľ som mala ružové okuliare zajtra keď sa stretneme mu poviem skôr ako začne, že si dieťa nechávam a môže mi povedať hocičo názor nezmením..

liv1
23. nov 2024

Ked ti bude zajtra pisat/volat, neodpovedaj hned. Dobre ho ponatahuj. Ale vies co ti poviem? Nestretavala by som sa s nim na tvojom mieste. Nebude to dobre

liv1
23. nov 2024

@enmery no bije ked si vypije 😁

mircalla
23. nov 2024

@margotka17 A naco by sa strapnovala a stykala so "spolubyvajucou"? Dovod?

autor
23. nov 2024

@liv1 Tak čo mu mám napísať, že:
Rozmyšlala som o tom a nechcem sa stretnúť ty si svoje rozhodnutie už povedal. Bábo si nechávam ?

liv1
23. nov 2024

Nepis mu nic. Ignoruj ho. Zatial.

lilli110
23. nov 2024

Ozaj nic nepis. Nechaj to tak. Aj ak sa zajtra nahodou zas vyhovori, neries. Aj ked je to tazke, skus ho ignorovat, upokojit sa trosku. Proste nepis, netlac na pilu. Dolezitu info dostal. Je na nom ako sa teraz zachova. Ries seba a babatko. Mas uz termin u gynekologa?

mircalla
23. nov 2024

@autor Tak aspon si priznavas, ze si mala ruzove okuliare....napisala som ti to x krat, dokonca si si s nim uz v duchu planovala buducnost.
Uz mu nevypisuj, je to zbytocne....V podstate sa stretnut chces. Nevies si stat za slovom.Nema zmysel mu pisat, ze sa s nim nechces stretnut, ked sa s nim aj tak napokon aj tak stretnes. Ty len chces dnes este nejaku reakciu, tak mas potrebu daco pisat. Chapem, typicke zenske zmyslanie.
Podla mna je to jasne, vyjadril sa. Netreba nic ocakavat, ani neocakavaj Ja viem, ze niektore tu uz prepisovali hypoteku na spolubyvajucu, ale kazdy sudny clovek (zopar sa ich tu naslo) necakal ziadne romanticke konce. Bud realista a pragmatik, najlepsia moznost.

autor
23. nov 2024

@lilli110 Áno v stredu idem ku gyn 🙂

autor
23. nov 2024

@mircalla Ja mu vôbec nevypisujem, na toľko sa určite neponížim aby som mu vypisovala. Aj tak mi zajtra napíše nejakú výhovorku prečo nemôže prísť..

mircalla
23. nov 2024

@autor Zrejme ano

margotka17
23. nov 2024

@mircalla no aby slečna vedela, že v tom krásnom vzťahu nie je jediná. Bolo by veľmi prekvapujúce, keby aj spolubývajúca bola tehotná. Chlapec by sa zrejme zapotil.