Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Autorka, držím palce, hlavne nech ste s bábätkom v poriadku 🙏🏻
@persnikitty Ďakujem krásne 🥹🖤 dnes poobede by mal prísť, tak uvidím ako dopadne rozhovor..ale určite si dieťa zobrať nenechám o jedno som už prišla 4r dozadu, prestalo mu byť srdiečko.
Autorka, ty si strašne naivná.
Ty sa tu skrývas za silné reci, ako ho nepotrebuješ a ani mu nenapíšeš, ale keď len pipne správa, dufas, že prejavi záujem a si cela na mäkko. Keby povedal, že chce byť otec, ty mu zabudneš všetky klamstvá, zabudneš, že ste sa rozišli, zase mu uveríš, vôbec si sa nepoučila...
Osobné si myslím, že okrem toho, čo píšeš sem, si mu napísala aj ďalšie správy, si tak buchnuta do neho, že až.
To nie je výčitka, len konštatovanie. Boli ste vo vzťahu, jasne, ze si emočne zaujata a ešte nie si nad vecou, nemáš odstup, nemusíš to tu hrat ze si nedostupná, kľudne si pripust, že ešte ti na ňom záleží, to nie je trestný čin. Obzvlášť, keď prišlo dieťa a emócie, hormóny tebou bijú.
klamal ta, odišla si nie preto, že ho nechceš, ale dúfala si, že po tvojom odchode sa on uvedomí a dáte sa zase dokopy..
Ale už by si sa mohla zobudiť a prijať, že hoci tebe na ňom záleží, jemu na tebe nie. Prepáč mi kruté slová, ale je lepšie, keď to pochopíš čím skôr.
A ak je toto trol, možno to pomôže inej žene v podobnej situácii.
@stevvvka Nenapísala som mu vôbec žiadne ďalšie správy a nikde som nenapísala, že mi na ňom vôbec nezáleží..ako píšeš rozišla som sa s ním preto, lebo tam boli už od začiatku z jeho strany klamstvá a ako má človek veriť keď už od začiatku dotyčný klame? Len som nečakala, že ostanem tehotná...za cca pol hod príde, tak sa ideme porozprávať stres mám ako hovado aj keď viem, ze by som sa v mojom stave rozčuľovať ani stresovať nemala...uvidíme o čom sa porozprávame napísal mi toto:
Mozem prist nachvilu kym to prebereme ak chceš, neni mi ani dobre ani klamať sa mi nechce už ...
Tak uvidíme ako skončí rozhovor už s tým nespravil nič, bola som hlúpa a čas bohužiaľ nevrátim
To ma veľmi mrzí 😞 a je obdivuhodné, že napriek všetkému si takáto silná 🙏🏻 sama mám doma 6 mesačné bábätko a nedá sa slovami opísať, ako veľmi ho ľúbime 🥰 robíš dobré rozhodnutie, že si bábätko nechávaš ♥️
Ja si myslím, že ti povie, ze s tou priatelkou nie je vôbec rozideny, preto s nou stále býva. A teba mal len ako milenku, na chvíľu, kým si mu neprekukla jeho klamstvá.
Vyser sa na takého paka. Nestresuj sa, uvidíš čo ti povie lekár v stredu. Držím palce, nech to dopadne tak ako si zelas a budeš šťastná s bábätkom. Všetko je tak, ako má byť 🩷
Ahoj.
Si dospela, mas podporu rodiny, pracu. Chcem ti vyjadrit podporu, zvladnes to i sama no ak by chcel byt on mozno az v buducnosti otcom, ja by som mu to umoznila. Nepozerajuc na seba ale na to dieta, a aj tebe ako matke dobre padne, ked i dieta sem tam odide k druhemu rodicovi. Matka je sprostredkovatel vztahu dietatu a otca a vzdy lepsie je ked rodicia spolu neziju ale s uctou komunikuju pre blaho dietata nez ma dieta riesit cely zivot traumu z toho ze ho otec nechcel alebo on nema zaujem.. Tak snad sa rozumne dohodnete, dietatko nemoze za vase nezhody :( A zelam ti krasne zdrave tehotenstvo,isto si ho velmi vazis...
Baby ďakujem moc, veľmi si to vážim 😭❤️
No. Priprav sa ze moze byt dost priamociary a drsny. Najma, aby ta tym donutil dieta si nenechat. Mozno ti povie ze rozideny nie je, dokonca ze sa budu brat (to si aj moze vymysliet), aby ta odradil. Poviem ti ze vobec by nebolo zle, keby si mala kamosku pobliz. Drzim ti velmi silno palce. Ty si ale silna, mas skvelu rodinu, zvladnes to
@liv1 ja už len nedočkavo čakám, ako to dopadne a čo mladý pán vymyslí pre všetkých troch.
@srdeenko19 mna napadlo presne toto iste
@margotka17
Babule akurát odišiel..
Vyložil karty na stôl a povedal, že bývalá priateľka nieje bývalá, ale stála priateľka, ale že je kvázi viac menej ako spolubývajúca..že už mi v ničom klamať nebude, tak chcel povedať pravdu, ale že spravil nejaké kroky doma, rozprávali sa, že to nemá zmysel..povedal, že ten vzťah im už dlhšie nefunguje len kameň úrazu je ten, že majú spoločnú hypo a toto bude musieť najprv vyriešiť. Najprv mi povedal, že to dieťa nechce resp nevie si predstaviť aké to bude keďže sa ani poriadne nepoznáme a ešte k tomu ide budúci rok na jar na celý rok na misiu (je vojak) tak bol dosť v prdeli z toho, že by nevidel ako sa dieťa narodí a pod, potom že bývame v rozdielnych mestách a pol roka,rok by trvalo kým by ho prevelili do môjho (musí podať žiadosť, ale že to tak či tak trvá) povedala som mu jasne, že si dieťa zobrať nenechám a môže sa aj na hlavu postaviť, pretože som už o jedno prišla vo vyššom šťadiu, prestalo mu byť srdiečko..Povedala som mu tam máš dvere môžeš ísť, postavil sa no neodišiel povedal, že počkáme do stredy čo mi povie lekár, lebo nechce aby to takto skončilo a podľa toho sa zariadime, že tu nebudeme teraz plánovať čo a ako, ale keď sa teda potvrdí tehotenstvo, tak to spolu vyskúšame ja že dobre, ale najprv si musí poriešiť veci doma..
PS: Povedala som mu čo všetko obnáša interrupcia keď som mu povedala čo všetko ostal porad v šoku a na to mi povedal: Ja som si myslel, že to je ako vytrhnutie zubu...🤦🏻♀️ že on sa v tehotenstve, interupcii nevyzná vôbec, tak som zvedavá či si bude stáť naozaj za slovom keď mi potvrdí lekár trhu...
Ze vytrhnutie zubu, to je debil 🤦♀️
Dalej sa uz ani nevyjadrujem… drzim prsty
@asdfka Keď mi toto povedal som na neho kukala ako pero z gauča.. 🤦🏻♀️ ďakujem ❤️
Keby som od srdca povedala co si myslim, nepadlo by ti to dobre. Tak len drzim ti velmi palce, nech idu okolnosti podla tvojich predstav…
A ty by si to s ním akoze chcela skusit? VEĎ TI KLAMAL.!!!!! Bol s ňou aj s tebou 😡
@liv1 Kľudne môžeš povedať čo si myslíš, napíš narovinu znesiem po tomto už veľa..
@acsa takže mali sme cca pravdu. Už len teda je na ňom, či to s nou teda naozaj ukončí a skúsia to oni dvaja spolu.
No mne furt vŕta v hlave ta spolubyvajuca. Nejako sa mi to nezdá. Máme v rodine námorníka, ten bol doma, žena ostala tehotná, vrátil sa a dieťa už bolo tu, znova odišiel a kým sa vrátil, dieťa rozprávalo a vravelo mu ujo. Nech sa nevyhovara na misiu, to s otcovstom nemá nič spoločné. Koľko vojakov bolo na misiách a doma manzelky s dvoma či troma deťmi. Mal by zaujať postoj, že áno dievča ideme do toho, bude z nás rodina, budeme sa ďalej spoznávať a spolu tešiť na drobca 😍, alebo ostanem tam kde som, budem platiť 😏....Kiež by ste boli spolu vy traja 🥰
Takže som nebola ďaleko od toho čo som napísala o spolubývajúcej
@margotka17 Dohodli sme sa, že to spolu skúsime uvidíme ešte čo povie v stredu lekár, ale robila som si dva testy, takže podla mňa tehotenstvo len potvrdí..už je len na ňom či to naozaj ukončí s terajšou priateľkou a som zvedavá či nezdupká keď mu oznámim, že aj lekár tehotenstvo potvrdil..hlavne si musí vyriešiť to čo má doma, hypo a pod..
@sense To sa budem modliť aj ja..
Ja by som to d ním neskúšala nech sa ukáže sám snahu. A až potom by som sa rozhodla či takemu tupcovi dám šancu a skúsim to s ním alebo nie a nie aby sa on rozhodoval
Pozti neber to ze som hnusna nepoznam ta a nechcem ti ublizit. No treba mat aj realisticke a kriticke uvazovanie. Aj sebakritika je dobra vec = clovek sa pouci na svojich chybach . Chlapika v podstate nepoznas za tie 4m . Za ten cas mal sex aj s inou a na tebe mu nikdy naozaj nezalezalo Lebo takto sa zalubeny chlap nechova. Ked ta chlap miluje si jedina zena na svete . Raz si uz bola teho no prisla si o babatko s tym co by bol jeho otec ppdla vsetkeho nie si vo vztahu . Cize ty si si vybrala cestu slobodnej matky nechranila si sa nijak , ( to je len fakt nie odsudzujem je to tvoj zivot ) tento Darca spermie mà hypo s inou zenou byva v inom meste to realne potrva dlho kym si tieto veci vyriesi. Na tvojom mieste by som neskusala teraz nasilu koli dietatu spolu zit . To nebude fungovat . Normalne sa dohodnite na vyzivnom kedze ty dieta chces . A budte civilizovani voci sebe koli dietatu. Vytvorte si slusny vztah separatnych rodicov co si nebudu robit problemy. Dohodnite sa kolko bude Vidat dieta v akom veku ho moze mat na vikend atd , ked snim skusis zit Este len zistis co je zac a budes ho neznasat a budete sa o dieta natahovat a robit zabomysie spory dalsich 18 rokov .
Neviem, ci dieta by malo byt "nastroj" na to, aby dvaja boli spolu. Na to, ze s tebou predtym nechcel byt, ani sa stretnut, mi toto pride nejak zhurta. Silne reci. Kiezby vam to vyslo. Najprv mal byt uprimny na vsetkych "frontoch"....nebol,neverila by som mu uz. Dalej pokusit sa byt dobry otec...zaujimat sa o malicke, ist s tebou napr.k doktorovi, pripravovat veci pre malicke... a cas by ukazal. Ja by som napr.bola s odstupom a opatrnejsia na tvojom mieste. Ked to tam ako medzi partnermi nebolo predtym....nuz neviem, nechcem byt skepticka. Podla mna ti aj o toto slo priputat ho k sebe touto info, aby toto navrhol. Z mojho pohladu je to kratkozrake. Vies snad niekedy neurobi tebe toro, co aktualnej "spolubyvajucej". Ale kazdopadne hlavne nech je dietatko v poriadku a nech mas bezpeoblemove cele tehotenstvo ❤
@autor A preco to s nim chces skusat? Kedze si sa s nim rozisla ako s klamarom a vas vztah bol o tom, ze ste ho mali prakticky na dialku a videli ste sa par krat? Nerozumiem...To nemoze dopadnut nijako ako zle, ved ta ani nemiluje....Ked si sa s nim rozisla, nebol z toho nijako zruteny. Ja strasne nemusim nejake vztahy nasilu kvoli dietatu...Na dieta sa neciti, nepozna ta, ty nepoznas jeho...to vazne?

Napisal mi teraz, že: Verím ze zajtra všetko poriesime dobrú noc. Neodpísala som nič