Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
@miadi Aj ja si myslím, že ten muž (s takým rozhľadom o bežnom živote?) je na partnerský život skôr nevhodný. Dosť dôležité by bolo vedieť, prečo nemajú dieťa so svojou súčasnou partnerkou, ešte ak by nemohli mať a on by dieťa chcel, tak sa dá nad nejakou zmenou u neho uvažovať. Ale ak žijú spolu tak, že sa dohodli, že nebudú mať dieťa s ohľadom na jeho povolanie, tak on zostane doma, kde nemá problémy s deťmi.
@petronelag jeho povolanie uz same o sebe je velmi tazke pre rodinu deti . Ze ten otec bud vela chybat a je prec alebo sa rodina stahuje aby boli blizsie k nemu. A tento pan ma historiu sexovat s viac partnerkami v rovnakom case Cize on bude niekde prec a teraz mu ver ze to bude ine a bude vediet udrzat vtacika v nohaviciach ? Ani kondom nepouziva Takze skor sanca ze partnerky nakazi .. ani vytiahnut nevie vcas este moze casom platit alimenty hentam tam ..
Chuderka, tá jeho stála partnerka. Keď zistí, že mala doma blúdivého úda, ktorý to uhral na nefungujúci vzťah a zbalil a oplodnil náhodnú známosť, hypotéka bude vybavená lusknutím prsta. Nemaj strach.
Ešte by som chcela počuť, čo nakecá tej spolubývajúcej/stálej partnerke. Nájsť taký exemplár :D škoda ho na misii, mali by ho vystavovať ako exponát.
"Že to spolu vyskúšame, keď sa to v stredu potvrdí😄A ja že dobre..."🥲Naivita a sprostosť niektorých žien nepozná hraníc. Stači trošku krajšia sms a tu sa ukázalo, ako si to niektoré baby interpretujú a už sa vidia v romantickom filme. Silou mocou chcú byť niektoré podvádzané, ako terajšia a budú rady aj klamanou milenkou. Kedysi dávno som chápala tú vetu :"Nemáš chlopa, nemáš pravdy."Ale v tejto dobe mi akurát tak ostáva rozum stáť. Jedno aký, hlavne nech ma fajne klame a mám chlapa. Čo z toho, že klamal partnerku a mňa súčasne, dieťa ho určite zmení, on sa zmení🤣😇-mne bude do smrti verný a už nikdy nezaklame a nepodvedie.🙃
Podviedol raz, podviedie zas. Klamal ti 4 mesiace. Myslíš, že toto je vhodný adept na otcovstvo? Daj tomu dieťatu šancu na pekný život. Ok, nech je v jeho živote, nech platí alimenty, ale neskúšajte to spolu. To nedopadne dobre. Nebudeš sa trápiť len ty, ale aj to dieťa, ktoré sa na vás bude pozerať.
@dota6 Súhlasím. Chúďa tá jeho. Podľa mňa to potiahne na obe strany tak, ako to robil doteraz. Spolubývajúca ani nebude vedieť o nejakom dieťati a oplodnené bude nakoniec obe.
Dievcata ti napisali vsetko, co som mala na mysli, tak uz nemusim. Nechce sa mi verit ze by si to skusala s clovekom ktory ta 4 mesiace podvadzal a klamal. Mat ho ako podporu, ako otca dietata, ok. Ale vztah? Ale ja ti i tak prajem vsetko dobre. Aj ked budete spolu, nebudes to mat nikdy lahke. On je prelietavy klamar a vzdy bude prelietavy klamar…
@dharmasanata ta mozno ani netusi ze maju vo vztahu nejaky problem
@mamamasama a ešte má odvahu tresnúť takú hnusnú vetu, že počkáme do stredy, aby sa potvrdilo tehotenstvo. Veď jasné. Ak nie je tehotná, zbytočne strašiť stálu spolubývajúcu, planými rečami.
Drzim ti palce a prajem vela sil nech to dopadne akokolvek.ty si dieta vychovas a bude dobre . To on ma pruser lebo sedel na dvoch stolickach .teraz nech sa trapy ked je debil a ty bud stastna za dieta
@samanta44 Ďakujem 🖤
Fakt si chod srandu robit inde 🤣🤣
Ty ides budovat vztah s niekym, kto ta mal ako bokovku a co travi tristvrte roka mimo Slovensko. Toto dieta je chudak... ma nezodpovednych rodicov
Ani teba ani tu pred tebou. Ani tu s nim. Ani tvoje dieta nebere vazne.
Ja ani neviem. Ale asi jedine mi luto toho dietata. Zase raz na dospelacku hlupost a nerozvaznost doplati…
Ja som naivná, vždy som bola, asi aj budem. Podľa mňa sú tu na teba ženy hrozne. Každá ste určite boli vždy na 100% vo všetkom zodpovedne však áno? Čakať, že ti povie huraaa pod budeme rodina, ako tu niektorá písala je chore. Šak sa nepoznáte, ak by to bral takto na lahku váhu, bol by divny a práve od takého by som čakala, že sa nedokáže o nič postarať,len kecat. Aj on to potrebuje trochu predýchať, asi si uvedomuje tu zmenu. Držím ti palce. Mnoho fungujúcich zamilovaných vzťahov skončilo príchodom dieťaťa. Možno vás to pravé spojí, ktovie. Ale tiež by som ho nehnala do ničoho. Skôr by som sasnazila zariadiť sama, chcela by som výživné, lebo teda má na tom zásluhu.... A jeho nechala,nech sa zaujíma toľko, koľko sa zaujímať chce. Aspoň to bude úprimný záujem,nie dotlaceny. To klamanie je samozrejme veľký problém. Ale aspoň teraz, že mal gule to priznať. Držím ti veľmi palce ❤️ nech to dobre dopadne,s ním či bez neho. Budeš mať už úplne iný zmysel života ❤️
@zuzana9393
Ďakujem za takúto správu ❤️🙏🏻 ako píšeš tie, ktoré mi tu nakladajú boli vždy na 100% vo všetkom zodpovedné, ale nevadí každý má právo vyjadriť si názor..ja si vážim všetky názory, ktoré mi tu baby na MK napísali, pretože viem, že majú pravdu.
Povedal mi, že je stále v šoku, určite ho nebudem do ničoho tlačiť, no som zvedavá ako zareaguje keď sa tehu potvrdí lekárom resp aký postoj záujme potom🙂
Šťastná môžeš byť aj s niekým úplne iným. Akurát je to aj jeho dieťa, bude mať právo sa s ním stretávať, takže je treba sa snažiť vo najlepšie vychádzať. Dúfam, že dáš o pár rokov vedieť, ako sa máte 🙂
Aspon budes mat ciste svedomie a svojmu dietatu raz ppvies,ze vyskusali sme vsetko a nevyslo to. Alebo vyslo a oplatilo sa bojovat a zahodit ego. Drzim ti palce, nech uz je tak ci onak,hlavne sa nehadajte aby ste boli rodicia i ked od seba co konaju pre blaho dietata a ono nemalo traumy na cely zivot...
@zuzana9393 No ano, si naivna.
@katuskamala1 🖤
Inak, neviem prečo chce čakať do stredy. Ak chce byť s tebou, tak nech je s tebou nezávisle od toho či si alebo nie si tehotna. Akože ak si tehotná tak to s tobou skúsi a ak nie tak ťa nechce? Byť s niekým iba kvôli dieťaťu nie je najlepšie riešenie. Hlavne nie po tom čo ti klamal a chodil s tebou a aj s priateľkou. Je pekné, že by si chcela byť s otcom svojho dieťaťa ale za takúto cenu? Ja by som mu už určite neverila ani nos medzi očami. Aj tie výhovorky, že sa nemôžete stretnúť lebo ho byoli hlava, alebo ze je chorý, boli určite iba kvôli tom, že má priateľku a nevedel k tebe prísť. Prepáč, ale toto je celé zle 😔
@acsa Ja viem, že to je celé zle dnes mi napísať toto..
Chápem už, že ten potrat nieje ľahký, len ako som hovoril aby si si to dobre premyslela či ti to za to stojí celý život. To najpodstatnejšie z mojej strany je, že to takto necitim mat dieťa takto proste narýchlo a meniť celý život...
Včera povedal, že počkáme do stredy a uvidíme čo a ako že by sme to skúsili a dnes zas toto..ja už normálne nevládzem 😔
Chlapi to maju take jednoduche v tomto. Sorry necitim sa na to, su to tvoje sracky zena. Fakt to chces skusat?
Nenechaj sa polozit. On to tak proste neciti (no ved ja by som to tiez nie po 4 mesiacoch vztahu), a proste lomcuje to s nim kadetade. Dockas sa este vselicoho, na co sa priprav. Pozitivne aj negative. Bude to asi ako na hojdacke. Mozno mu aj kamosi radia, proste vie ze ma max 3-4 tyzdne na to, aby ta presvedcil. Ty si musis byt ista, ci do toho ides za kazdych okolnosti. A ked ty budes pevna vo svojom rozhodnuti, jeho spravy ta tak nepolozia.
Bude ti lepsie bez neho. Sice to bude mozno tazsie ale urcite lepsie, nez aby si vkuse mala byt v strehu ze ako sa panko dnes zobudí, ci ta dnes prave bude alebo nebude chcieť.
@acsa To je síce pekné, že to takto nechceš, ale na to sme mali myslieť predtým nie teraz takto to v živote nefunguje..máš dve možnosti buď to so mnou a bábom skúsiš keď sa to potvrdí, budeš mi oporou, pretože to každá tehotna žena potrebuje, alebo nebudeš v našom živote..toto som mu odpísala
Autorka ty si tak naivná… načo znasilnujes niečo co nemá zmysel? Myslíš si že bude stať pri tebe? Pochybujem… ani by som sa nečudovala keby si na tých misiách narobil ďalšie deti :D

@mircalla presne, Akoby bolo nejake 19storocie ze “ musia “ byt spolu aby ich spolocnost neukamenovala. Nasilu spolu nestastni vsetci on ona aj dieta sa hrat na rodinu. Ked by sa mohli mat dobre kazdy zvlast a starat sa o dieta Kazdy svojou castou. Aby boli dobrymi rodicmi nemusia zit spolu . Ale dat zaujem dietata na prve miesto . Aby dvaja cudzi ludia zili spolu koli tretiemu cloveku .. nasilu. Uz len z toho dovodu je to cele zle budu sa citit v pasci nuteni zit spolu. Ale nemyslim ze on to vobec skusi to su len take kecy teraz .