Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Teda ja som prekvapena ako dlho si schopna byt ticho 😃
Pri tychto vyhovorkach by to mal uz davno v smske
Držím ti palce nech to dobre skončí...
Napísala som pánkovi do správy toto, lebo napísal, že sa stále necíti dobre a asi sa cez víkend nebude vládať dostaviť..
Ahoj v poriadku síce som ti to chcela povedať osobne, ale vidím, že sa stretneme asi až za uhorský rok. Meškal mi 8 dni menzes, tak som si spravila test a vyšiel pozitívny..resp som si robila už dva, podotýkam s nikým iným som nespala. Zatiaľ odpoveď nikde
Asi predychava 😃
Skoda ze si tam napisala ze si s nikym inym nespala. Mne osobne by to hned vbilo do oci a rozmyslala by som nad tym
No som zvedava.. dobre ze si mu napisala
Dobre ze si mu napisala, ale takto by som to ja neformulovala. Tak drzim palce, predychava urcite. 😅
Odpísal, že to musel byť asi duch svätý, lebl inak si to nevie vysvetliť keďže obaja vieme kde to vždy presne skončilo.. 🤷🏼♀️ a že jeho reakcia bude taká ako teraz keď sa budeme osobne rozprávať, racionálna nebude robiť žiadne závery dokedy mu nepoviem čo mám v pláne a podľa toho či sa zistí že to skutočne bude jeho ...
tak asi nevie biologiu o nic lepsie ako ty... :D a nie, duch svaty to isto nebol, ale teda, zelal by si urcite...
Ja by som odpisala strucne ak si chces dieta nechat .
Nieco take ze : dieta si necham, v pohode si po porode zaplat testy DNA, nemam namietky. A nic viac, vobec by som sa s nim nenatahovala
@ivik4 súhlasím.
Vedieť si mu dala,svedomie máš čisté, už sa zariad bez neho.
😃 😃 😃 Obe moje deti sú z kvapiek lásky, ale odkážem mužovi, že to on nebol. To duch Svätý.
Duch svaty 🤦🏻♀️ trapna vyhovork a odpoveď hodna nezreleho decka. Chlapec musi teraz riadne rozmyslat. Drz sa ❤
@mameha7 🤣🤣👌🏻
@lilli110 No to je teda odpoveď nezrelého decka..celé zle
Ale isto mu to ide hlavou a rotmysla co teraz. Toto necakal. On sa ozve...
@lilli110 Tak máme sa ísť osobne porozprávať, ale chudáčik je "chorý" už neviem čomu veriť a čomu nie keďže tam od začiatku boli z mojej strany pochybnosti, preto som to aj ukončila, lebo som mu neverila. A úprimne si neviem predstaviť čo bude ďalej keďže už teraz mu neverím vždy mal len silné slová a skutek utek. Napísal mi len jednu spravu dnes to bola tá, ktorú som sem napísala od 12ej nič.
Uz mu hlavne nic nepis lebo si panko stopro bude mysliet ze si vymyslas/ pripadne si vymyslas ze je jeho a chces sa vidiet len aby si ho mala naspät.
Sa citi na koni... dolezity 🤡
@ivik4 Neboj sa nebudem mu nič písať ani som mu nepísala už nič🙂
Presne,nic mu uz teraz nepis. Nech sa podusi chlapec, nech premysla. Ozve sa skor ci neskor.
Podľa mňa Ťa štve tento tvrdý stret s realitou. Naletela si klamárovi a jeho bájkam o spolubývajúcej a že Teba chce ako jedinú, len bla bla bla hypotéka bla bla bla toto bla bla bla tamto. Teraz Ti to potvrdil, za čo Ťa mal touto správou. To by zabolelo každú❤️🩹...ale že si sa rozhodla dieťaťko si nechať, je skvelé a skvelé je, že Ti môže pomôcť rodina. Od neho slutočne veľa nečakaj, inak budeš zakaždým sklamaná viac a viac.💔
Sustred sa terazbuz na seba a na dietatko ❤
@enmery Rozmýšľala som aj nad tým, že keď sa stretneme mu poviem, že ho nechcem mať v našom živote myslím, že mne aj tomu malému bez nejakého klamára bude oveľa lepšie. Mám dosť našetrených financií nechcem sa tu chváliť ani nič také, ale zopár tisíc tam je + som podedila teraz nejaké pozemky a pod. Vonkoncom mám svoju milovanú rodinu a hlavne rodičov, ktorí vždy stoja a stáli pri mne.
Ja stále verím, že príde k tebe s úsmevom a povie, že bude s vami veľmi rád. Určite ho to prekvapilo, zaskočilo, vykoľajilo....všetko treba riešiť s rozvahou, tu už nejde len o vás dvoch, ale aj o malého človiečika 😍
@margotka17 Pobavila si😃On si chcel len vrznúť a nabulikal jej bludy, ako každý bezchatakterný zadaný muž, keď chce dostať inú do postele.
Ja som to tak spravila ale dohodli sme sa, ziadne povinnosti ani prava. Nastastie sme nebývali v jednom meste, Cize som ho od vtedy ani nevidela. Maly ma 10 rokov, mam noveho muza, maly mal 3 roky a zijeme v úplnej rodine. Maly vie, ze moj muz nie je jeho bio otec. Nechcela som aby sa to dozvedel necakane. Cize on s tym zije od mala. Ak by sa mi nieco stalo, tak udaje na bio otca ma v knižke, ktoru som mu robila od mala aj s vysvetlením. V rodnom liste ma uvedene, ze otec sa neuvedený. Vybavene. Zijeme si kludny zivot, bez sudov a naťahovačiek o dieta, ziadne suhlasi na dovolenky a ine blbosti co chudata zeny musia riesit s ex.
@margotka17 Napísal mi pred hodinou že:
Ahoj prcku ako sa cítiš? 🥹 zaujíma ma to.
Zajtra by som sa chcel prísť porozprávať...
Tak uvidíme ako to ešte celé dopadne no..
Každopádne si myslím, že to zvládneš. Chvalabohu nie si od muža finančne závislá a máš super rodinu, ktorá Ťa podporí.😍Hlavne nech je maličké zdravé.

Nikde nie je napisane ako sa maju oznamovat. Ked je blbec, nech si to precita. Snaha bola z tvojej strany mu to povedat.