Ukrajinské ženy: Sú silná konkurencia pre Slovenky?
Včera sa mi stala zaujímavá vec. Popoludní sme sa vybrali do mesta do cukrárne a sedeli sme vonku na terase. Boli sme tam štyri páriky, dva s dieťaťom a dva bez detí.
Zrazu sme si všimli, že dva páriky o kúsok ďalej sa začali medzi sebou rozprávať. Ženy hovorili po slovensky, ale s ukrajinským prízvukom a rozprávali sa o tom, aká je to náhoda, že obe sú z rovnakého mesta na ukrajine a že si našli slovákov. Jedna vravela, že sú spolu už dva roky, druhá, že rok. Partneri sa zapojili do debaty, takže ich bolo čoraz viac počuť, o čom sa rozprávajú. Zrazu sa pridala aj žena z tretieho párika. Tiež hovorila po slovensky s ukrajinským prízvukom, že síce nie je z rovnakého mesta, ale že je práve s chalanom na druhom rande a dúfa, že jej to vyjde. Poviem vám, mne sa to veľmi páčilo. Bolo to veľmi milé, najmä to, že celú komunikáciu viedli po slovensky, aj keď jedna mala tú slovenčinu slabšiu a že aj chlapi vyzerali spokojní. Viackrát bolo počuť o Ukrajinkách zlé veci, ale podľa mňa to môže povedať alebo napísať iba hlupák, ktorý zovšeobecňuje. A chlapi boli fešáci všetci traja. V každom prípade je tu tvrdá konkurencia,.. ako vidím, prevažne ide o pekné ženy ,so vzhľadom ktorý akoby na slovensku sa strácal.
@anonym_0d6d36 V našom meste ich je dosť veľa a nájdu sa medzi nimi rôzné ženy, ale tie ktoré tu chcú zostať tak už pokročili aj s rečou, aj s prácou, ako v každom inom národe nájdu sa tam aj také, aj také. Dokonca ja lekárku som už stretla. Som bola dosť prekvapená, že jej skoro nič nerozumiem.
@petronelag ja som sa žiaľ stretla s mladými a úprimne umelými a pod. Nič moc. Naozaj
@anonym_0d6d36 V našom meste ich je dosť veľa a nájdu sa medzi nimi rôzné ženy, ale tie ktoré tu chcú zostať tak už pokročili aj s rečou, aj s prácou, ako v každom inom národe nájdu sa tam aj také, aj také. Dokonca ja lekárku som už stretla. Som bola dosť prekvapená, že jej skoro nič nerozumiem.
@petronelag a chcú od chlapa všetko všetko aby im dal a oni nič nemuseli robiť. A sú dosť prefikane. Som prekvapená. Stretla som iba jednu staršiu tá bola míla a príjemná . Veľmi dobra žena ale robotnícka skromná po 45ke..mila žena
@petronelag mlade sú dost trash
jeden čas mi na Tiktoku neustále vyskakovali "modelky" z OF,nestíhala som to blokovať....Slovenky to neboli...
U Sloveniek som nikdy nemal velmi vela stastia a pochybujem, ze u Ukrajiniek by to bolo ine. V podstate mi je to vlastne jedno.
Ak si nasli Slovakov ktori su s nimi spokojni a vyhovuju im tak ja si myslim, ze je to uplne v pohode. Mozno sa im na ukrajinkach pacia veci ktore im u sloveniek chybaju....neviem. Mozno ta poddajnost alebo priamy, otvoreny zaujem.
Mnohym muzom sa nechce chodit okolo horucej kase a tipujem, ze tie zeny by zrejme na Slovensku chceli zotrvat kedze u nich doma zuri vojna. Ci su vacsou konkurenciou pre Slovenky je tazke povedat. Mozno pozbieraju tych chlapov ktorych zeny u nas povazuju za neschopnych ci nepouzitelnych ako sa tu casto spomina.
V podstate Vam robia sluzbu cize ja som skor nazoru, ze domacim dievcatam odliv dobrych muzov nehrozi.
Skôr ma desí že sa to tu množí
ono ti moji kamosi, ktorí tieto skusenosti s nimi zvestovali boli prave ti Slovenskí muzi, ktorí boli celkom sikovní, no napriek tomu si Slovensku partnerku dlhe roky najst nevedeli.. proste z nejakeho dovodu ich Slovenky nechceli, tiez by som ich za partnera nechcela.. dobrí, zlatí, stedrí.. ale proste takí nemastní, neslaní, nizki... ukrajinku mali hned, tie sa ulakomia okamzite.. nastahovala sa aj s deckom, potom dovliekla brata a mater.. typek sa staral o 4 ludí, ktorí nepracovali a vraj ona sa uz napracovala v zivote dost... mala 24 rokov ... nehovoriac o tom, ze teraz je nestastný, vycicany.. o laske niet reci a nevie sa ich zbavit... deti mu je samozrejme luto..
@anonym_b98c2a ešte aby chlapa nedotrepala,aj také poznám 😂
Ja poznam ukrosa z 90.tiek,zbuchol tu 2 baby, jedna ma dvojcata uz 20+.rocne,ktore nevideli od tatka ani korunu, ani euro, ani hrivnu, ci co to tam maju. Ani nepoznaju ua rodinu a to sme do nej hucali, nech sa tam vyberie, ked boli decka predskolaci, nech vidia, odkial vyletel ten prelietavy vtak,ktory im dal jedine, priezvisko-u nas smiesne pôsobiace a adresu. Tolko k tym nununu ua-sk parikom. 🌠

Žijem pár rokov v zahraničí medzi ukrajinkami.pekne nie sú. A absolútne nie sú mojou konkurenciou.
Sú prefikane a očakávajú že chlap bude boháč a sa o ňu komplexné postará. Takže za mňa nulová konkurencia