Uviaznutá komunikácia
Dobrý deň,
Chcela by som sa vás žienky opýtať ako komunikujete s partnerom aby aj vnímal, čo hovoríte. Mám taký problém že môj muž bere každý rozhovor ako útok na svoju osobu a zahaji obranný mechanizmus a zacne na mna slovne utocit. A je jedno coho sa rozhovor tyka a nedaj boh ze mi nieco vadi a poviem mu to to vytiahne moje 4 rocne resty ako za mna zapol mycku alebo vybral pradlo z pracky aj ked bol unaveny z roboty. Mame dve deti nejak komunikovat musime... Dakujem
@simca06022011 tak u nas spravi ale nikdy to nieje bez nasledku pri najblizsej prilezitosti mi to vykrici a este sa aj postazuje kamaratom ze musel detom dat jest lebo by primne umreli hladom rano 😂... A pritom pri mne prezili same od malicka kym on bol prec zrazu som stratila schopnost nachovat deti ako je on doma 😂
@simca06022011 teraz neviem ci som rada ze niesom v tom sama alebo je to skor smutne ze tolko takych chlapov beha po svete. Ale som mu vdacna za to ze som sa naucila byt samostatna... Sama si vymalujem, sama si viem navrtat do steny diery aj si pokosim, aj s autom si zajdem do servisu niekedy myslim pozitivne a prezijem ked sa raz rozhodne odist
Napis mi ip prosim ta... Napisala by som ti ja, ale si anonymne
sranda kolko takych chlapov beha po svete, no myslim si, ze v tom nieco musi byt, lebo ak by bol v pohode, nemal by predsa dovod sa takto chovat. no ako tak citam vsetko co pises, mam pocit, ze ani by ti nevadilo, ak by odisiel
@klarik707 mam ho rada niekdy je vsetko v pohode ale potom pride zlom a je problem aj lyzicka v umyvadle napriklad. Bola som zvyknuta fungovat bez neho nikto mi nekecal do toho co ako a kedy robim a ze to robim zle tak by mi nevadilo byt bez neho. Keby sme nemali deti tak odidem uz davno ja ale ked je dobre obdobie a vidim ako sa deti tesia z toho ze mi da pusu alebo sa spolu smejeme tak je to neopisatelne. Deti to vsetko vnimaju maju ho radi ale zaroven by som ich chcela pred tym vsetkym chranit a nechcem aby si mysleli ze to vsetko je normalne. Keby odisiel dobrovolne s dobrym umyslom s tym ze budeme spolu normalne vychadzat ako rodicia ale nie uz ako manzelia tak by som to uvítala nech je stastny sam ale viem ze by to tak nebolo a odniesli by si to len zas deti
ten rozhovor s tebou berie zakazdym ako utok na jeho osobu kvoli comu? to bolo tak stale alebo az teraz to zacalo? podla mna to nie je nic strasne v takejto situacii treba ist na neho asi milsie a pomalsie, ak vsetko berie zle. snad sa to pohne tym spravnym smerom.
@lidia73 tak predtym sme spolu neboli tak casto iba vikendy lebo pracoval tyzdnovky a teraz asi dva roky co sme spolu denne v kontakte to je horsie a horsie. Aj predtym mal problem ked bolo nieco treba urobit co som si nevedela spravit sama a som sice taka ze ked uz o nieco poziadam treba to urobit hned inac by som to neziadala a sam od seba to nespravi tak je to problem. Ale teraz uz si nevie somnou ani sadnut a rozpravat o inom ako o práci. Ked sa nieco opytam odpovie jednym slovom a odchadza kym sa nespytam nieco dalsie
Hmmm si asi odvykol od toho. Neviem ti poradit, no clovek by mal byt rad, ak moze byt doma s rodinou kazdy den nie? CO by mnohe zeny, ktorych manzelia robia v zahranici dali
Keď neurobí 2 týždne o čo ho poziadas, tak zavolaj suseda, alebo kamoša nejakého, pekne mu poďakuj, vychvaľuj do nebies, aký je šikovný a uvidíš, že manžel nabudúce urobí, čo treba. Chlapi neznášajú komkurenciu, na nich treba inak ako na ženy. 😉
@janickacrazy joj to uz tu bolo veru a pekne podakoval susedovy ze to nemusel on spravit
Môj ex bol taky,...

Ja som inak tiež myslela, ze moj zduvac je original a ked si pozriem reakcie, tak to je dost častá vec...