icon

Už to nedávam

25. jún 2023

Viem, ze ma tu asi zdrbete, ale nevadi, potrebujem to dat von. Tri mesiace randim s jednym muzom, ktory ma 7 rocneho syna. Je dva roky rozvedeny. Zena zdrhla od neho preto, lebo je lekar a dostatocne sa jej nevenoval a zdrhla za druhým. On rozvod tazko niesol, ale chce sa v zivote pohnut dalej a ma zaujem zalozit si este rodinu s dalsou zenou. Ja mam 28 rokov, on ma 39. Chcela som trosku priblizit situaciu...ale idem k veci. Uz treti krat sa stalo, ze kvoli synovi zrusil nas apolocny cas. Ma urcenubstriedavu starostlivosť, ale mava syna aj vtedy, ked ho ma mat aj jeho ex. Prvykrat som to pochopila, led zrusil nas program, druhykrat ma to uz zamrzelo, ale teraz ma to hz riadne nasralo. Tak on je cely tyzden so synom, chodi s nim na bicykel na kupko, kade tade a ked mal byt konecne v sobotu a v nedeku so mnou a mali sme ist spolu na pobyt, tak v sobotu rano mi pise, ze syn je chory a ze ho proste nemoze nechat takto a ze aapon v nedelu si spravime program. Dnes rano mi posiela foto syna, ze ma horucky a ze musi byt pri nom. Som rozhodnuta ukoncit to, lebo za par mesiacov nasho randenia sa to stalo uz 3X a uz mam toho plne zuby. Ano, choroba si nevybera, ale to dieta ma predsa aj matku, tak preco do pekla jej nevie no povedat narovinu, ze nech sa ona postara, ked to ma sudom pridelene. Viem, ze ze partner je na maleho naviazany, ale serie ma, ze aj po rozvode si necha s prepacenim ...na hlavu od svojej exmanzelky. Napada ma otazka, ci vsetky ste museli riesit tieto veci, ked ste randili s takym muzom. Inak je to suoer chlap, sprava sa ku mne fakt dobre, rozmaznava ma, ale toto mi zacina prekazat
museli riesit tieto veci s muzom, kyory uz ma dieta? riesili tieto veci, led ste ramdili so

Strana
z3
colsami
25. jún 2023

Ved su to len tri mesiace, to nie je poriadne este vztah ale spoznavanie, a uz teraz ta to irituje, tak si predstav ze cely zivot sa budes prisposobovat a obmedzovat, kedze si si nasla starsieho chlapa s narocnou profesiou na cas a navyse so zavazkami, jeho dietatom, ktore bude vyzadovat cas otca, neskor aj Teba, ak by ste to mysleli vazne.

Zijdi z kratsej cesty, ked nedavas 3 mesacne randenie, tak spolocny zivot nedas, prepac. Zjavne "jeho" negativa Ti prevysuju pozitiva.

jan510
25. jún 2023

Nemanipuluje len? Overila si si ci ozaj ke syn chory aj z inych zdrojov?

colsami
25. jún 2023

Mimochodom, paci sa mi ze on dava prednost svojmu dietatu nez nejakej zatial nie vaznej znamosti. Co chces aby bol zly otec? Napriek rozvodu kaslal na decko? Aj ked ma matku? Klobuk dolu ze ho to trapi.
A druha moznost je, ze je to trosku aj vyhovorka a az tak vazne to s Tebou zatial nemysli.

Tak si vyber, ale to sa nezmeni. Je to otec, a bol nim skor nez bol Tvoj frajer a nez by bol raz Tvoj manzel.

ibrunova
25. jún 2023

Vždy bude syn na prvom mieste, teraz aj o 10 rokov, bud si zvykneš alebo to ukonči. Mne sa to práveže páči, že sa o syna stará,ale ja mám na to iný pohľad.

sasa1310
25. jún 2023

nájdi takého, ktorý serie na svoje dieťa. To budeš určite šťastnejšia s takým v budúcnosti

luccija
25. jún 2023

Nezvyknes si na to a hľadaj si radšej bezdetneho
Nie každý rodič sa riadi presne tým, co povedal súd a vyratavaju si presne dni kedy majú byť s deťmi
Pri deťoch nikdy nevieš čo bude zajtra ty potrebuješ chlapa bez záväzkov...on bude otcom celý život a vždy bude na prvom mieste dieta

flofi
25. jún 2023

Poznam take pripady, ano zena to prehliadala aj ked jej to vadilo, jeho dieta rastlo a bolo to cim dalej tym horsie.. napokon sa s nim po 6 rokoch rozisla lebo to uz bolo neunosne, nastupom puberty jej to dieta zacalo robit naprieky, chcelo otca len pre seba

ckocka
25. jún 2023

Daj mu pokoj.

neznamaznama
25. jún 2023

Prepáč, ale ste spolu tri mesiace. Jasné, že dá prednosť chorému dieťaťu. Ja dám prednosť chorému dieťaťu pred manželom ( a ti je môj manžel, nie iba frajer, resp. známosť) a to sme svoji 20 rokov. Nič v zlom, ale ty nemôžem mať muža so záväzkom.

jaskolka
25. jún 2023

Keď po troch mesiacoch takto "zuris" tak radšej zid z kratšej cesty a chodte od seba. Toto nedáš v dlhodobom vzťahu.
Úprimne nie každý človek dokáže žiť s partnerom, ktorý má už z predošlého vzťahu deti. Ste v období spoznávania, zistila si, že ti to prekáža, nie je absolútne dôvod, aby si sa takto trápila a nervovala ďalej.
Nie je to ani hanba, ani nič zlé, skrátka nie si typ na muža s deťmi. Nájdi si muža bez záväzkov.

veselo_neveselo
25. jún 2023

Vyzera to, ze ty si musis hladat iba chlapa bez zavazkov. Podla mna si este mlada na takehoto chlapa.

Za mna je toto charakterny muz a otec, stara sa o dieta a novy vztah buduje najlepsie ako vie vo svojom volnom case. A za ho asi nema vela.
Ak sa ti mali, tak ho nechaj inej, ktora ma pre toto pochopenie.

otvorena
25. jún 2023

Syn potrebuje svojho otca viac ako matku aspoň ja to tak vnímam . Je to jeho vzor atď ..teraz má taky vek 7 a keď bude mať aj 15 tak bude ho potrebovať..
A to že ho má aj vtedy keď ho nemá mať tak to zas je druhá vec že matka si robí čo chce ..môže byť že časom ostane pri otcovi bývať tak si rozmysli či by si ho prijala ..inak 3 mesiace môžu byť aj dosť niekedy sa ľudia brali aj po pol roku 😊ty vieš či ti stoji za to ako chlap a možno neskôr otec vašich detí ..

zuzubb007
25. jún 2023

To by si mala byt cela rada, ze chlap sa stavia takto k dietatu, aby si nenarazila raz na takeho ktory ta necha a vykasle sa na dieta, dieta je a vzdy bude na prvom mieste pre kazdeho rodica normalneho ano, takze keby randim a dieta nema s kym byt zrusila by som rande aj 10x bud chapes alebo nie ale to pochopis az neskorsie pri vlastnych, ak sa chces zabavat tak si najdi bezdetneho, alebo s detmi ale musis ho podporovat o tom je vztah

thoughtfulweirdo
25. jún 2023

Nie každý dokáže mať vzťah s človekom so záväzkami. Ty očividne nie, takže bude pre oboch ľahšie zísť z krátkej cesty.
A áno, v časoch randenia s teraz už manželom som sa aj ja musela vysporiadať s tým, že jeho deti vždy budú mať predo mnou prednosť. Kým mi šlo len o zábavu, tiež som občas žiarlila, ale zároveň mi jeho starostlivosť o deti imponovala a aj vďaka tomu som sa do neho zamilovala, vybrala si ho ako vhodného na spoločný život a zatiaľ neoľutovala 🙂

walentina7
Odpoveď bola odstránená
heleninamama
25. jún 2023

Mladá slobodná a bezdetná sú má vyberať rovnakého chlapa, ak si chce založiť rodinu. Nekomplikuj si zbytočne život a tohoto secondhandového muža nechaj rozvedenej s deťmi.

jaond19
25. jún 2023

Ak s nim chces vztah a rodinu, tak taketo choroby vam plany budu "kazit" casto..... aj vase buduce dieta by na tom bolo tak isto,tak bud to zacni brat ako trening, alebo sa na to vykasli a najdi chlapa, s ktorym budete mat cas len sami pre seba....

deti95060810
25. jún 2023

a preto som nechcela žiadneho chlapa so záväzkami. plne som si uvedomila, že by mi vadilo cudzie maloleté dieťa. Maloletým deťom sa treba veľa venovať, a keď začnú chodiť do školy tak povinnosti má aj rodič.... a nie každý nato má, nie každému to vyhovuje....
si mladá. nechápem prečo si nehľadáš partnera bez záväzkov....

betulinka1
25. jún 2023

Spravidla je to tak, ze u koho dieta ochorie ten si ho dalej necha, plus ked ma horucky asi je lepsie ked sa o neho stara lekar. Jeho ochota vyplýva aj z jeho povolania. Skor si sa mala ukazat a zavolat mu, ci nenavarís nejaku slepačiu polievku pre maleho. Ale evidentne to nemas nejako v sebe. Bude asi lepsie to nechat tak a vztah ukončiť. Lebo budes sa trapit. Tie nepredvídané choroby deti budu este casto. Aj pred dovolenkou aj pocas dovolenky. Proste to tak je.

tykat
25. jún 2023

1. Ak by bol syn vas tak tiez ostavate doma ked ochorie
2. Ze ta rozmaznava? Omg... si dospela zena a nie nejaka lolitka na volny cas
3. Syn bude vzdy na 1.mieste to si uvedom, a mozno ta obcas predbehne aj exka lebo je matka jeho dietata.

Vybrala si si muza so zavazkom, od zaciatku do konca to bude o kompromisoch, navzdy.

clarissa96
25. jún 2023

Moja dcéra nechodí k tatinovi, keď je chorá, iba v ľahších fázach už. A nemohla by som sa zabávať na pobyte, keby viem, že jej nie je dobre. Môj nový partner to akceptoval od začiatku, že vždy je dcéra prvoradá. Keď je chorá, spava so mnou v posteli a on na gauči. Tvoj popis je pre mna popisom dokonalého rodiča. Ako radia ženy, vykasli sa na neho alebo mu povedz, co cítiš a ak má rozum, vykašle sa na teba.

autor
25. jún 2023

Ano, mate pravdu. Partner s dietatom nie je pre mna. Zistila som to ;) a niektore tu fakt porovnavate hrusky s jablkami. Myslim si, ze sa vyjadruju hlavne tie, co tiez takto maju rozdelene deti a ste nadsene z toho, ze vas ex si nemoze najst partnerku kvoli tomu, lebo to 90% zenam bude prekazat. A tie, co sa tvaria, ze im by nevadilo, ak by vas partner viackrat menil plany kvoli jeho dieťatu, ktore s vami nema nic spolocne, tak klamete, ked pisete, zeby vam to absolutne neprekazalo.

autor
25. jún 2023

@tykat ??? Ako lolitka preboha....napisala som to skrz toho, ze sa ku mne sprava fakt skvele, gentlemansky, nie, ze mi kupuje drahe kabelky preboha

autor
25. jún 2023

@heleninamama my sme sa spoznali v praci. Tiez som po skole a som zacinajuca lekarka. Od zaciatku ma balil a ukazoval naklonnost a kedze ma pritahoval, tak som si povedala, ze to skusim. To nie, ze ja som si sla hladat otecka

autor
25. jún 2023

@betulinka1 ja jeho syna zatial nepoznam. Dohodli sme sa, ze to nebudeme silit. Ked ma tyzden syna, mam svoje aktivity a myslim si, ze som dost tolerantna, lebo im nechavam priestor. Mna len nahnevalo, ze priestor, kfpry ma byt pre nas a nase spoznávanie, ktoreho je dost malo, este venuje synovi. To je vsetko

abbey1
25. jún 2023

Zostáva dúfať, že tvoj pohľad na rodičovstvo a zodpovednosť k dieťaťu sa u teba raz zmení.

fiafia
25. jún 2023

Podla mňa je dobre ,že si to uvedomujems co ti vadí. Nie všetky ženy sú stavané na vzťah s mužom zo záväzkami, nieje to hriech sa s ním rozísť ,to neznamená,že si zlý človek a chuda dieťa... ani to neznamená,že budeš zla matka.

luccija
25. jún 2023

Nie, ja nemám vzťah kde sú "cudzie" deti, ale okolo seba veľa takých vzťahov a nerobi to dobrotu a hlavne, keď pribudne vlastne.Je škoda, keď Ti chlap inak vyhovuje zahodiť vzťah.nemam rada, keď niekto pise, že pochopíš, keď budeš mať vlastné dieťa, ale u teba to sedi

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
mandzula
25. jún 2023

@autor dieta bude vzdy na prvom mieste, s tym treba pocitat, a je to tak spravne. Ja som bola ta, ktora mala dieta a randila s novym chlapom. On vsak vzdy pochopil, ze prvorade je pre mna dieta a ze ak ma chce, tak ako cely balik.

Strana
z3