icon

V mojom veku ma už muži svojím vzhľadom neoslovia

21. sep 2025

Ahojte, po 20tich rokoch som ostala opäť voľná. Keďže sme svadbu nemali, tak som de facto slobodná, mám 44 rokov. Deti v mojom veku už neplánujem mať. Od februára som sa pozerala po zoznamkách. A ženy musím vám povedať, že mňa už tí muži nejako neoslovia. Buď sú mi nesympatickí, alebo keď sú fajn, tak začneme písať a tam to skončí. So žiadnym som sa ešte neposunula na osobné stretnutie. S jedným som si volala, ale veľmi tlačil na pílu a stopla som to. To pritom sa pozerám po chlapoch okolo 50tky. Rovesníci a mladši nie sú pre mňa. Na zoznamkách je veľa takých jednoduchších chlapov a potom sú tam ficovoliči dosť. S pribúdajúcim vekom už proste mám nejaké požiadavky na chlapa, nie ako v 24 rokoch. Ako ste vy na tom, čo ste podobne ako ja?

subartic
22. sep 2025
@anonym_9d6e4f

Dá sa na to pozrieť aj z druhej strany,: Koľkých mužov na zuznamke už len osloví 44-ročná stará dievka? Čím ich môže zaujať - mladosť má v prdeli, plodnosť a fyzická krása tiež pomaly odchádzajú, len ego zostáva. Z pohľadu mužov hľadajúcich normálny vzťah s vidinou rodinnej perspektívy je takáto žena s takouto prezentáciou niečo ako trabant - vysoká spotreba a nízky výkon.

@anonym_9d6e4f všetkých ktorí sa už nechcú zaoberať deťmi a hysterickými výlevmi mladých žien . A že ich je veľa. Už vidím takého 50 tnika s dospelými deťmi čo naháňa 30 tničku čo chce hniezdiť. Ako zas sa treba zraziť s realitou .

miadi
22. sep 2025

Ja som teda stastne vydata ,ale keby som niekedy v buducnosti bola single tak na ziadnej zoznamke by som nehladala. Tie mi boli proti srsti uz v 20ke a chlapov su milioni kto hlada ten najde. Alebo nehladaj uzivaj si ten single život najdi zas samu seba tes sa zo zivota a ten spravny si ta najde. Nie je nic pritazlivejsie ako zena ktora je single a je spokojna a stastna. Z narokov by som nepolavila radnej by som bola sama ako s blbcom aj sama mozes byt v dobrej splocnosti. Podstatne je byt spokojna ci uz sama ci s niekym. A to je len o tebe.

jogy1984
22. sep 2025
@viera012345

@anonym_autor ...hm,to poznám 😀 Väčšina mojich rovesníkov su spustnuti, starí hundrosi/a tí schopní majú schopnú ženu a vďaka nej vyzerajú k svetu./

@viera012345 no jo muži by vymreli bez vás 😃

jogy1984
22. sep 2025
@subartic

@jogy1984 vieš čo , ja som bola na zoznamkách 45-50+, na iné zoznamky som nechodila. A v drvivej väčšine sa chceli zoznámiť muži a všetci hľadali skromnú, milú a nenáročnú ženu ktorá si aj tú kávu zaplatí. Lenže normálna žena v tomto veku už nechce byť skromná a ani prehnane milá, chceme od toho života viac . Väčšina z nás sme z takýchto vecí už vyrástli, máme životné skúsenosti a s hocijakým trtom už svoje životy spájať nechceme.
No čo si myslieť o chlapovi ktorý po 5 minútach písania ti napíše že sa mu páči ako sa vyjadruješ a na to ti napíše nedáme nejakú rýchlovku v aute ? No nedáme a blok.
Alebo som v skupine cestujeme po 50 tke a ženy hľadajú k sebe kamarátky na spoločné túry alebo dovolenky a každý jeden muž hľadá k sebe ženu na " ušetrenie nákladov " rozumej jedna izba , jedna manželská posteľ a náklady si každý platí sám . Fakt baliči prvej triedy, úspešnosť takmer nulová .

@subartic asi to je vekom . Ja pracujem ženskom kolektíve až na ojedinele výnimky ženy 45+ sú zatrpknute agresívne nenávistné .... Čo narobíme.

miadi
22. sep 2025
@anonym_3f3c53

Je zaujímavé že tu na modrom koníku sú po štyridsiatke všetko silné, sebavedomé, sebestačné a krásne ženy a všetci muži odpad. No ak raz budem hľadať štyridsiatničku tak ako základná podmienka bude že musí byť aktívna na modrom koníku...

@anonym_3f3c53 považujem sa za krasnu sebavedomu silnu zenu po 40ke a nemam vsetkych muzov za odpad. Ludia su rozni. Niekto sa vekom meni k horsiemu ini su ako vino cim starsi tym lepsi. Ja som spokojna s muzom ktoreho mam nie je dokalny ale to nie je nikto. Keby som raz v buducnosti bola single tak chcem jedine rovnako dobreho alebo este lepsieho partnera. A je uplne jedno ci to bude v 50-60 70 Laska kvitne v kazdom veku .Kto hlada ten najde . Ak raz budes hladat zenu po 40 tak snad budes dost dobry aby si si nejaku zasluzil .Vekom kvalita zeny neklesa. A aj ked si najdes 25-30r zenu raz dva z nej bude 40ka. A co potom vymenis ju za mladsi model ? To bude potom viac o tebe ako o tej zene.

autor
22. sep 2025
@miadi

@anonym_3f3c53 považujem sa za krasnu sebavedomu silnu zenu po 40ke a nemam vsetkych muzov za odpad. Ludia su rozni. Niekto sa vekom meni k horsiemu ini su ako vino cim starsi tym lepsi. Ja som spokojna s muzom ktoreho mam nie je dokalny ale to nie je nikto. Keby som raz v buducnosti bola single tak chcem jedine rovnako dobreho alebo este lepsieho partnera. A je uplne jedno ci to bude v 50-60 70 Laska kvitne v kazdom veku .Kto hlada ten najde . Ak raz budes hladat zenu po 40 tak snad budes dost dobry aby si si nejaku zasluzil .Vekom kvalita zeny neklesa. A aj ked si najdes 25-30r zenu raz dva z nej bude 40ka. A co potom vymenis ju za mladsi model ? To bude potom viac o tebe ako o tej zene.

@miadi presne tak. Nemám problém na ulici, muži sa na mňa dosť pozerajú, aj sa usmievajú, vidím ich pohľady. Ale dnes sa neprihovoria. Mám svoj štandard, svoje bývanie, prácu, hobby, priateľov, nie som odkázaná na to, aby som teraz v zrelom veku zľavovala zo svojich požiadaviek. Ak nestretnem nikoho vhodného, nič sa nedeje. Život sa nezrúti. A možno stretnem ešte niekoho, kto bude na tom podobne ako ja. Kto vie?

alenka58
22. sep 2025
@anonym_autor

@miadi presne tak. Nemám problém na ulici, muži sa na mňa dosť pozerajú, aj sa usmievajú, vidím ich pohľady. Ale dnes sa neprihovoria. Mám svoj štandard, svoje bývanie, prácu, hobby, priateľov, nie som odkázaná na to, aby som teraz v zrelom veku zľavovala zo svojich požiadaviek. Ak nestretnem nikoho vhodného, nič sa nedeje. Život sa nezrúti. A možno stretnem ešte niekoho, kto bude na tom podobne ako ja. Kto vie?

@anonym_autor ja ti prajem stretnúť toho pravého, píšeš že svet sa nezrúti ak nie, ale cítiť že veľmi túžiš niekoho stretnúť samému je ťažko peniaze to nevyvážia

anonym_3f3c53
22. sep 2025
@miadi

@miadi takže muž si ženu v každom veku "musí zaslúžiť"? To znie akoby sa muž musel v živote nadrieť aby ho vedľa seba nejaká žena strpela. Ja som žil doteraz v tom, že mužov a žien je na svete takmer presne pomer pol na pol a že sme rovnocenný ale tak asi som sa mýlil...

grof_monte_christo
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som stretla na zoznamke v 48, v dost zlom období svojho života, takže teória, že niekoho môžeš stretnúť len keď si vyrovnaná a šťastná sama so sebou, u mňa neplatila. On bol čerstvý vdovec, ktorý sa ešte poriadne neotriasol zo straty a hľadal nejaký kontakt, lebo samota na neho doliehala. Na prvý pohľad dvaja zúfalci. Ale mali sme sa stále o com rozprávať, cez víkendy sme chodievali na bicykel a tak to nejsk postupne narastalo. Sme spolu rok a pol. Vzťah nám funguje, len okolnosti sú trocha zložitejšie a nejde vždy všetko skĺbiť tak, ako by sme chceli. Ale to tak už býva, keď sa dvaja zoznámia vo vyššom veku a sú tam aj iné záväzky ako deti, starostlivosť o rodičov. Treba byť realista, ze to už nebude ako ked sme mali 20 a život pred nami.
Predtym som mala obdobia, keď som bola na zoznamkach, potom zas nebola. Keď som hľadala a nehľadala. Toto je podla mňa úplne jedno, ako si nastavená. Hľadá aj ten kto nenájde aj ten, co aktivně hľadá. Na toto rada nie je. Je to podľa mňa úplná náhoda a šťastie alebo smola.

tenerifka
22. sep 2025

@anonym_autor tiez si neviem predstavit hladat niekoho na zoznamke. Kazdy ma sice ine kriteria, ale ak by som si niekedy hladala priatela, aby sa vobec veci pohli a mohli sme sa dalej spoznavat, tak by tam musel byt ten prvy moment, kedy sa ti zablyska pred ocami a v zaludku zacitis motyle..... Musi tam byt od zaciatky fyzicka pritazlivost, a teda mala by som to sakra tazke, lebo mne sa nikto v mojom veku fyzicky nepaci, mozno sem tam si pri nejakom muzovi 30-35 rocnom poviem, ze je pritazlivy (ja mam 51😂) .... Takze by som pravdepodobne zostala sama, alebo by som obcas ulovila nieco mladsie na obcasne chvile, ale urcite by som nebrala tovar po zaruke😎

anonym_66e035
22. sep 2025
@tenerifka

@anonym_autor tiez si neviem predstavit hladat niekoho na zoznamke. Kazdy ma sice ine kriteria, ale ak by som si niekedy hladala priatela, aby sa vobec veci pohli a mohli sme sa dalej spoznavat, tak by tam musel byt ten prvy moment, kedy sa ti zablyska pred ocami a v zaludku zacitis motyle..... Musi tam byt od zaciatky fyzicka pritazlivost, a teda mala by som to sakra tazke, lebo mne sa nikto v mojom veku fyzicky nepaci, mozno sem tam si pri nejakom muzovi 30-35 rocnom poviem, ze je pritazlivy (ja mam 51😂) .... Takze by som pravdepodobne zostala sama, alebo by som obcas ulovila nieco mladsie na obcasne chvile, ale urcite by som nebrala tovar po zaruke😎

@tenerifka Ty ako 51 ročná by si nebrala tovar po záruke? To je vtip?

subartic
22. sep 2025
@anonym_3f3c53

@miadi takže muž si ženu v každom veku "musí zaslúžiť"? To znie akoby sa muž musel v živote nadrieť aby ho vedľa seba nejaká žena strpela. Ja som žil doteraz v tom, že mužov a žien je na svete takmer presne pomer pol na pol a že sme rovnocenný ale tak asi som sa mýlil...

@anonym_3f3c53 veru mýlil . V minulosti a aj teraz si muži ženu museli zaslúžiť, to nie je len tak poď žena ku mne a hopsa . Teda ak sa bavíme o žene na úrovni a nie nejakej zúflke čo berie všetko čo jej príde pod ruku. V minulosti sa muž ukazoval fyzickou silou , teraz tou ekonomickou a schopnosťou sa postarať. Len čisto v zvieracej ríši samci zvádzajú boje o párenie a víťazný samec berie. Dnes zrejme očakávate že za vami žena príde lebo je to pol na pol a automaticky vám žena bude pridelená .

hefo
22. sep 2025
@janickacrazy

@anonym_118dff no to by si sa čudovala, sú ženy veru rôzne a môjmu bývalému sa napríklad stalo, že ho balila 44 ročná žena, slobodná, bezdetná a na treťom rande naňho vybalila, že by sa chcela čo najskôr vydať a mať dieťa. On si naivne myslel, že v jej veku už niečo také nehrozí.

@janickacrazy Posledný úder biologických hodín...

hefo
22. sep 2025

Hľadať na zoznamke je asi najhorší spôsob zoznamovania sa na dlhodobý spokojný vzťah.
Oveľa lepšie je zoznámiť sa s mnohými ľuďmi za úplne iným účelom než vzťah, a vzťah z toho časom urobiť s tým, s ktorým mi je obojstranne príjemne.

tenerifka
22. sep 2025
@anonym_66e035

@anonym_66e035 myslim to uplne vazne, nebrala by som niekoho len preto, aby nejaky chlap bol.....naco?, mne by bolo velmi dobre samej, mam svoju pracu, zaujmy, dcery, kamosky..... Chlap, ktoreho by som povysila na frajera, by ma musel riadne zaujat, a v mojom veku a starsi taky jednoducho neexistuje..... Ja mam alergiu na sive vlasy a plesiny

anonym_66e035
22. sep 2025
@tenerifka

@anonym_66e035 myslim to uplne vazne, nebrala by som niekoho len preto, aby nejaky chlap bol.....naco?, mne by bolo velmi dobre samej, mam svoju pracu, zaujmy, dcery, kamosky..... Chlap, ktoreho by som povysila na frajera, by ma musel riadne zaujat, a v mojom veku a starsi taky jednoducho neexistuje..... Ja mam alergiu na sive vlasy a plesiny

@tenerifka Ved v poriadku, že sa ti nikto nepáči. Ale napísať ako žena ďaleko za zenitom, že muži po 50 sú po záruke, je úplne cez čiaru.

subartic
22. sep 2025
@anonym_66e035

@anonym_66e035 nie to nie je vtip ani z môjho uhla. Žiadna normálna 50 tnička si nebude na krk vešať dôchodcu alebo chlapa ktorý má testosterón na nule. Chlape treba zliezť z toho piadestálu a pozrieť sa na svet bez ružových okuliarov, muži po 50 + sú v andropauze , testosterón je na dolnej hranici normálu , nemajú záujem o pravidelný sex, nefunguje im to tam dole ale ego za štyroch . Ak by som mala isť s niekým do vzťahu , tak chcem pravidelný kvalitný sex a všetko čo k tomu patrí . A je mi úplne jedno či som alebo nie som z tvojho pohladu za zenitom alebo nie.

princkrason
22. sep 2025

tema tohto tyzdna , idem si po kavu 🙂

tenerifka
22. sep 2025
@anonym_66e035

@tenerifka Ved v poriadku, že sa ti nikto nepáči. Ale napísať ako žena ďaleko za zenitom, že muži po 50 sú po záruke, je úplne cez čiaru.

@anonym_66e035 pre mña su po zaruke, pre inu zenu moze byt fajn aj 70-tnik

anonym_66e035
22. sep 2025
@subartic

@anonym_66e035 nie to nie je vtip ani z môjho uhla. Žiadna normálna 50 tnička si nebude na krk vešať dôchodcu alebo chlapa ktorý má testosterón na nule. Chlape treba zliezť z toho piadestálu a pozrieť sa na svet bez ružových okuliarov, muži po 50 + sú v andropauze , testosterón je na dolnej hranici normálu , nemajú záujem o pravidelný sex, nefunguje im to tam dole ale ego za štyroch . Ak by som mala isť s niekým do vzťahu , tak chcem pravidelný kvalitný sex a všetko čo k tomu patrí . A je mi úplne jedno či som alebo nie som z tvojho pohladu za zenitom alebo nie.

@subartic Len trocha zmyslu pre realitu by to chcelo, ženy.

subartic
22. sep 2025
@anonym_66e035

@anonym_66e035 ale my máme zmysle pre realitu . Len vy si akosi neviete pripustiť že ani ženy po 45 neberú hocičo čo dýcha a vylučuje a má medzi nohami penis.

subartic
22. sep 2025
@tenerifka

@anonym_66e035 pre mña su po zaruke, pre inu zenu moze byt fajn aj 70-tnik

@tenerifka k 50 ročnej 70 tnik ? Z môjho pohľadu ani omylom .

tenerifka
22. sep 2025
@anonym_66e035

@anonym_66e035 realita je taka, ze radsej ziadny..... Ono drahousku, doba sa zmenila, zeny po 50-tke uz maju velke deti, svoju pracu, svoje byvanie a hlavne svoj svaty pokoj. Nepotrebuju zivitela ani sponzora, ale kvalitny vztah, z ktoreho maju radost a naplña ich. A ak to nenajdu, nic sa nedeje a ide sa dalej. Bodka.

tenerifka
22. sep 2025
@subartic

@tenerifka k 50 ročnej 70 tnik ? Z môjho pohľadu ani omylom .

@subartic brrrrrrrr

anonym_66e035
22. sep 2025
@tenerifka

@anonym_66e035 realita je taka, ze radsej ziadny..... Ono drahousku, doba sa zmenila, zeny po 50-tke uz maju velke deti, svoju pracu, svoje byvanie a hlavne svoj svaty pokoj. Nepotrebuju zivitela ani sponzora, ale kvalitny vztah, z ktoreho maju radost a naplña ich. A ak to nenajdu, nic sa nedeje a ide sa dalej. Bodka.

@tenerifka Ale ja som žena, len chvalabohu vidím veci reálne.

catlyn
22. sep 2025

Mna muzi svojim vzhladom neoslovovali ani v 20tke. Vdaka tomu som stale stastne vydata aj v 40tke 😉

earlgrey
22. sep 2025

Sa čuduješ? veď dnešní 30tníci vyzerajú ako 50 roční dedkovia...vôbec ale vôbec sa o seba nestarajú ale ženu by chceli modelku, s umelými prsiami a napichanými perami a bonus aj keby riť mala napichanú 🤣

subartic
22. sep 2025
@anonym_66e035

@tenerifka Ale ja som žena, len chvalabohu vidím veci reálne.

@anonym_66e035 pozri ak tebe stačí hocičo a nemáš nároky a to voláš realitou , je to tvoja vec. Ja síce muža mám , ale viem že ak by som išla po 50 tke do vzťahu ,musel by to byť naozaj dobrý exemplár aby som s ním strávila zvyšok svojho života. Život sa dá pekne prežiť aj bez muž a, s kamarátkami , cestovaním , deťmi , rodinou .

anonym_89cbc8
Odpoveď bola odstránená