Vadí ti, keď partner mení plány?
Ahojte …
Idem si k Vám po radu, názory… Premýšľam nad tým, že či je problém o vo mne, alebo v chlapovi. Viem, že si možno niektorá poviete, že to je banalita a možno nie. Ide o to, že môj partner mi celkom často robí taký fenomén, že mi oznámi, napr, typu : dnes kašlem na to, nebudem robiť dlho, vezmem obed, donesiem aj tebe a oddýchnem si ostanem doma. Človek si povie fajn, ráta s tým, že teda príde na obed… ale prejde 12, 13, 14, 15, 16 h, chlapa nikde. Týchto situácii sa deje strašne veľa, v rôznych podobách. Vždy je to o tom, že mu do toho niečo vošlo, nečakané. Vždy sa mu snažím vysvetliť, že je v poriadku, ak plány nevyjdu, ako chce, ale treba dať vedieť človeku. Nakoľko ja sa zariadim podľa neho a “čakám”… častokrát veľmi veľa hodín… on sa potom hnevá na mňa, keď sa postazujem, že mi to vadí… je ofucany, povie, že vždy robí čo môže aby prišiel čo najskôr. On ma vždy akoby vopred nabulika, že ideme robiť niečo, a nakoniec mu to nikdy nevyjde…aj dnes, šiel na vianočný večierok, odišiel o 18, že max dve hodinky sa zdrží, bez správy bez komunikácie, je polnoc a neviem o ňom nič. Aký máte na toto názor?
To poznam. Keď sa bojím, napíšem mu a on odpíše a je dobre. Ale tiež o sebe nejako sám od seba nedá vedieť. Už som si zvykla. Ale zase, keď sa na niečom dôležitom dohodneme, tak to dodrží. Dám ti radu nečakaj naňho. Zariaď si čas podľa seba, ak to nie je nič dôležité.
vidím v tom svojho byvaleho, mali sme kdesi ist a ja davno nachystana mal prísť na 21 po mna a dosiel o polnoci 🤦 ja uz popravde nachystana vo veciach aj von zaspala pokym (ne) prišiel 🤦 vrak meska lebo chcel sa doma najest alebo si pozriet film 🤦🤦🤦
treba ho opustiť , mala som takeho muža už je ex
nie je to banalita, zbytočný pako na krku
Utekaj od neho, vážne. Srdce ťa pri ňom drží, ale oedže to tu píšeš mozog už vysiela alarm.
Si vezmi,že budeš mať dieťa a budeš takto čakať...nebodaj dve. A nebudeš sa môcť.na neho spoľahnúť. Nechá ťa v štichu. Budeš potom len nervózna sama hádka a on pohodička, tu strhaná, nerváčka.
Nájde si inú a možno mi bude na nej záležať a nebide meškať.
Ale ty to nie si, daj šancu inému, kt si tvoj čas bude vážiť rovnako ako svoj.
Nezmení sa to!
A keď prídu deti bude ešte horšie.
Žijem to.

Moj otec je taky. Ale je to dobrák od kosti ako sa hovori. Ale on sa tiez vazne zamotá a pol dna ho neni. Telefon nedviha. Vsade meska…ale uplne vsade…. My sme mu hovorievali, napriklad. ze oslava zacina o tretej aj ked začínala o piatej a aj tak sme tam meškali 🤣🤣🤣 moja mama si zvykla…neriesila…neviem ako to bolo kym nas nemali ako deti… ale co si ja pamatam, tak on bol schopný sa zamotať aj ked isiel do garáže odniest auto a hodinu ho nebolo…milenku urcite nemal…v tom case neboli ani mobilné telefony