Vadí ženám, keď je muž stále vážny?
Vždy keď idem von nejakým zazrakom so ženou tak im vždy vadí že nemám žiadne koničky a že som stále vážny, ale treba sa správať seriózne a zodpovedne tak ja nerozumiem prečo im to vadí
Nik nechce mať doma “vážnu” zdochlinu bez záujmov.
Dá sa správať seriózne a zodpovedne a nebyť stále vážny. V princípe áno, prekáža to.
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/ako-byt-vtipny-a-zaujat-zeny/ Však je toto tvoja téma
Lebo si nudný a úpätý. V živote je dosť serióznosti nie ešte doma takého mať.
Zase ty?
@anonym_autor paradoxom je, že mnoho žien nemá žiadne koníčky (okrem kávy) a zábavnosť, nadhľad, nebrať sa tak vážne - tiež nebývajú pravidlom.
Nie, ale vadia nám otravní muži, dotieraví, čo nevedia spracovať odmietnutie a majú minimálnu sebareflexiu.
Ženám skôr vadíš ty, nie tvoja vážna povaha.
@anonym_autor nikto nechce byt s nudnym clovekom
Asi ziadna zena nechce mat po svojom boku vecne vazneho chlapa bez zaujmov...
@anonym_autor ešte kolko tem tu založis? Nájdi si radsej nejakého terapeuta ktory ti pomoze so sebarozvojom. Takéhoto zúfalca nechce ziadna zena
Mam otazku: Nemas ani frajerku, ako a kde travis svoj volny cas? Teda jeden akozekonicek by sme aj mohli predikovat, vypisujes svoje svetabole na MK, a okrem toho?
@anonym_autor ešte kolko tem tu založis? Nájdi si radsej nejakého terapeuta ktory ti pomoze so sebarozvojom. Takéhoto zúfalca nechce ziadna zena
@anonym_b2b7ed mk je ako online free terapeut. Vyrozprava sa ...
@anonym_autor neviem, ja ked pri zene vytiahnem plnu penazenku, keby som mal aj konsky ksicht, nevadi jej to, hlavne ze rande zacvakam vsak ona je ta emancipovana...
Áno mne vadi vážny chlap a ked k tomu nemá žiadne koníčky je konečná.Ty si taka chodiaca depresia?Nic ta nebaví, si smutný? A chces sa nalepiť na nejakú obet?
Áno mne vadi vážny chlap a ked k tomu nemá žiadne koníčky je konečná.Ty si taka chodiaca depresia?Nic ta nebaví, si smutný? A chces sa nalepiť na nejakú obet?
@anonym_e388fe tieto typy, a to vobec nezavisi na pohlavi, veku a ani spolocenskom postaveni su vecni vyplakavaci, vecne ukrivdeni. Oni pocituju krivdu aj z toho, ze slnko zapadlo. No kto by s takym chcel travit cas, nie to este cast zivota?

Zenam najviac vadia neustale sproste otazky. Ako tato ... A chybajuce ciarky.