icon

Vadí ženám, keď je muž stále vážny?

Dnes o 08:53

Vždy keď idem von nejakým zazrakom so ženou tak im vždy vadí že nemám žiadne koničky a že som stále vážny, ale treba sa správať seriózne a zodpovedne tak ja nerozumiem prečo im to vadí

anonym_5755e5
Dnes o 08:54

Zenam najviac vadia neustale sproste otazky. Ako tato ... A chybajuce ciarky.

anonym_e3aecb
Dnes o 08:55

Nik nechce mať doma “vážnu” zdochlinu bez záujmov.

thereisabear
Dnes o 08:56

Dá sa správať seriózne a zodpovedne a nebyť stále vážny. V princípe áno, prekáža to.

anonym_581e44
Dnes o 08:57
januska12323
Dnes o 08:58

Lebo si nudný a úpätý. V živote je dosť serióznosti nie ešte doma takého mať.

anonym_b989cb
Dnes o 09:02

Zase ty?

anonym_352c92
Dnes o 09:03

@anonym_autor paradoxom je, že mnoho žien nemá žiadne koníčky (okrem kávy) a zábavnosť, nadhľad, nebrať sa tak vážne - tiež nebývajú pravidlom.

billy_jean
Dnes o 09:06

Nie, ale vadia nám otravní muži, dotieraví, čo nevedia spracovať odmietnutie a majú minimálnu sebareflexiu.

anonym_6de069
Dnes o 09:08

Ženám skôr vadíš ty, nie tvoja vážna povaha.

anonym_30b20d
Dnes o 09:08

@anonym_autor nikto nechce byt s nudnym clovekom

galganka
Dnes o 09:14

Bez koníčkov, furt vážny, no načo taký život...

crazy_cat_lady
Dnes o 09:28

Asi ziadna zena nechce mat po svojom boku vecne vazneho chlapa bez zaujmov...

anonym_b2b7ed
Dnes o 09:34

@anonym_autor ešte kolko tem tu založis? Nájdi si radsej nejakého terapeuta ktory ti pomoze so sebarozvojom. Takéhoto zúfalca nechce ziadna zena

anonym_446f6e
Dnes o 09:35

Mam otazku: Nemas ani frajerku, ako a kde travis svoj volny cas? Teda jeden akozekonicek by sme aj mohli predikovat, vypisujes svoje svetabole na MK, a okrem toho?

anonym_5755e5
Dnes o 09:36
@anonym_b2b7ed

@anonym_autor ešte kolko tem tu založis? Nájdi si radsej nejakého terapeuta ktory ti pomoze so sebarozvojom. Takéhoto zúfalca nechce ziadna zena

@anonym_b2b7ed mk je ako online free terapeut. Vyrozprava sa ...

anonym_666917
Dnes o 09:45

@anonym_autor neviem, ja ked pri zene vytiahnem plnu penazenku, keby som mal aj konsky ksicht, nevadi jej to, hlavne ze rande zacvakam vsak ona je ta emancipovana...

anonym_e388fe
Dnes o 11:09

Áno mne vadi vážny chlap a ked k tomu nemá žiadne koníčky je konečná.Ty si taka chodiaca depresia?Nic ta nebaví, si smutný? A chces sa nalepiť na nejakú obet?

pralinka25
Dnes o 11:52

Mne áno. Zmysel pre humor je u mna na popredných priečkach.

anonym_446f6e
Dnes o 13:50
@anonym_e388fe

Áno mne vadi vážny chlap a ked k tomu nemá žiadne koníčky je konečná.Ty si taka chodiaca depresia?Nic ta nebaví, si smutný? A chces sa nalepiť na nejakú obet?

@anonym_e388fe tieto typy, a to vobec nezavisi na pohlavi, veku a ani spolocenskom postaveni su vecni vyplakavaci, vecne ukrivdeni. Oni pocituju krivdu aj z toho, ze slnko zapadlo. No kto by s takym chcel travit cas, nie to este cast zivota?