Vadilo by vám, keby manžel cvičil s trénerkou?
Vadilo by vám to keby váš muž chodil do fitka cvičiť s trénerkou s umelými 🐐🐐? Blbé a premúdrelé komentáre prehliadam🙈😃
@viestta Problémom môže byť kľudne aj tá trénerka...kde berieš tú istotu, že ona nebude tá, ktorá sa do neho ,,zakuká,, a bude ho chcieť odlákať od rodiny? A on vôbec nemusí byť ani švihák lázeňský - aj keď ten autorkin švihák údajne je. Ale to len tak filizofujem, že tzv. problém môže byť/či spôsobiť aj ona nie len chlap 🤷🏼♀️
@lonely66 moj napriklad chodi sam na naduplaz, ked sa mne nechce, a ja s tym nemam ziadny problem. Vidi tam kopu holych cikul a mne je to fuk, lebo mu verim. To, ze sme manzelia, neznamena, ze sme zrasteni, kazdy mame aj svoje zaluby. Nevzdam sa predsa fitka len preto, ze jemu sa aktualne cvicit nechce. A ja zas s nim nebudem chodit napriklad na strelnicu, lebo by som tam skapala od nudy.
@lonely66 ja ich asi skôr musím držať tebe, lebo máš zrejme zlu skúsenosť s mužmi, možno raz nájdeš takého pri ktorom zmenis názor, lebo ja narozdiel od teba svojmu manželovi dôverujem
Aj odovodnil nejako preco si ju vyziadal?
Ak by si ju vybral na zaklade vzhladu, vadilo by mi, ake zvieratko som si to vybrala na spolocny život. Ak ju vyberal na zaklade jej trenerskej prace, tak by som bola v poho.
Povedzme si úprimne. 😁 Ja by som si asi tiež radšej vybrala vymakaného fešáka. 😁
Komentare necitam ale osobne si nemyslim ze vymakana trenerka s umelymi by sa ulakomila na chlapa kt. Nieje vymakany alebo teda fyzicky na jej urovni. Ale to si myslim len ja. A aj keby, nie mne by to nevadilo, ja mam sebavedomia na rozdavanie a keby cosi, poviem si : vsak on pojde k horsiemu 🤷♀️. Ale to som ja
Ja len uvažujem, koľko tých chlapov taká trénerka musí denne trénovať. Keby ju mal každý pretiahnuť, tak by už asi mala inú profesiu 🤷♀️. Možno si ju muž schválne vybral, aby sa viac snažil, pred atraktívnou ženou sa nebude chcieť zahanbiť. Tiež by som asi viac makala pri namakanom fesakovi ako pri obyčajnom trénerovi alebo žene trénerke
@viestta To áno, no poznám aj také trénerky, ktoré svojim zadaným zverencom motali hlavy, robili dusno doma, niečo si chceli dokázať a evidentne ich to bavilo (hýbem sa v tej oblasti pracovne už dlho, tak viem). No hej, keď je ale chlap charakter, môže ho baliť aj Pamela Anderson a odolá...Možno 😁
Tento krasny konikovsky dvojaky meter 🙂 kazdej tretej tu radime, ze ked chce schudnut ma si najst trenera (co vacsinou nie je obezny Jano s dvojitou bradou a zacinajucou pleskou) ale zrazu ma chlap trenerku a problem. Ja som si tiez vybrala trenera na zaklade sympatii, recenzii, skusobneho treningu, kde mi sedel, fesak to bol, vtipny bol, teraz mam tiez take mlade vymakane ucho. Moj muz ma totalne v pazi.
Ta trenerka v priemere stretne 5-15 chlapov ako tvoj muz denne, takze pokial nie je niecim vynimocny, pripadne vynimocne bohaty (cim sa trenerky nechcem dotknut), ocarujuci, charizmaticky a co ja viem co, tak velmi pravdepodobne je taky ako takmer kazdy chlap, co jej tam chodi. Zenske trenerky vo fitku, do ktoreho chodim, maju vacsina partnerov, za ktorymi sa aj ja otocim 🙂 ale ano najde sa vynimka aj v tomto vzorci, to sa ale najde aj v praci, obchode, saune, plavarni, uz kde ten zadany chlap niekoho moze stretnut
@lonely66 ale netrep, prosim ta. Ak sa raz rozideme, isto to nebude kvoli tomu, ze chodi na nudaplaz, jedine kvoli tomu, ze nam to nebude v niecom klapat. Ja som bola tento rok bez neho tyzden na dovolenke a predstav si, mala som tam x napadnikov a vies co, mala som ich u prdele, lebo svojho muza lubim, rovnako on lubi mna - aj na tej nudaplazi, lebo sa neposiera z cudzieho medzinozia.
Mne uz nevadi nic, som stara a je mi to jedno. Ale zamlada....no vadilo