Vadilo by vám, keby manžel cvičil s trénerkou?
Vadilo by vám to keby váš muž chodil do fitka cvičiť s trénerkou s umelými 🐐🐐? Blbé a premúdrelé komentáre prehliadam🙈😃
Nie, ked chce zahnut, zahne aj mimo trenerky
Vybral si trenerku podla vzhladu? Dost prizemne. Mna zivot naucil, ze doveruj ale preveruj. On vie, ze Ti to nie je prijemne?
Daj fotku trenerky,poviem ti či by mi to vadilo 😃 Ak je krajšia ako ja ,asi áno 😁
@muchotrafka298 Vybral si trenerku podla umelych ceckov si myslim v tomto pripade
Za mňa je to divne z pohľadu cvičenia. Chlapi väčšinou cvičia inak ako ženy, aj sú stavaní inak. U nás vo fitku sú aj trénerky aj tréneri, no ešte som nevidela aby baba trénovala chlapa. 🙄
Mne by nevadila pekna trenerka, vsak neocakavam od trenerov, ze budu vypadat zle. Ale tie umele kozy by ma tam uz vyrusovali a trosku by som spozornela, preco prave toto...
@sashabb úplne bežná vec 🤦🏻♀️ Chlapi a ženy cvičia úplne rovnako. Hlavne, čo sa týka budovania svalovej hmoty. Trénerka vie ako na to. Aj ja trénujem mužov. To skôr so ženami je problém, lebo sa boja váh.
Ja len stručne: áno vadilo by mi to.
@mamamasama nemyslela som techniku cvičenia.
Hovorím to stále, kto chce podviest - podvedie. Ci už s prsatou trenerkou alebo predavačkou.
Ak má žena sebavedomie, pozná svoje hodnoty, nebude sa báť. Mne by to nevadilo. Véd aj ja som mala trénera muža, a bol to pekný, vyšportovany muž. Môjmu to vôbec nevadilo, do fitka chodím makať a ne pozerať na druhých.
Asi tvoj muz nebude take terno pre namakanu sexi trenerku, ked musi chodit do fitka a potrebuje dohlad odbornika ;) tak mozes byt kludna, trenerka ma isto ine /lepsie/ moznosti
Nie, aj ja mam trénera a dost sexy...mojmu to nevadi,takisto by to nevadilo mne😃hadam si neprepichne oci kvoli mne, ja sa napr.rada pozriem
Dievčatá, to že by vám to vôbec nevadilo neznamená, že ste sebavedomé ale skôr to, že nepoznáte chlapov 😃 😃
ukážte mi jedného jediného chlapa, ktorý by sa nevzrušil pri sexi vymakanej trénerke so zarezanými legínami a tenkom tielku s postavenými bradavkami (čiže ako vyzerá polovica ženského osadenstva fitka).
Šanca, že by ju reálne preťahoval je minimálne ale to, že by sa do nej platonicky zaľúbil a leštil si na nej bambus je zas extrémne pravdepodobné 😉
Takže mierne obavy môžu byť na mieste
A je to ozaj jeho trenerka alebo to povedali len tebe a chodia spolu proste cvicit?
Lebo trochu divne ze muz potrebuje trenera a vyberie si zenu.
@petracandle presne tak isto si vsak moze lestit pri akejkolvek zene na kupalisku, peknej kadernicke, maserke, casnicke... Je to proste o tom chlapovi, co je za charakter.
@petracandle vsak nech si kludne na nu mysli pri lesteni😀 ja neviem, mne to vobec nevadi, pokial ma lubi a funguje nam vztah. Aj ja mam obcas mini romanik vo svojej hlave ale manzela milujem rovnako😀
Autorka, no...kedze si ju vybral sam, tak aj tebe je jasne preco.
Ano ziarlila by som. Chodim do fitka a vidim v com baby chodia oblecene, take s umelymi kozami este viac. Poviem ti ze je to dost sexy (tie sexy oblecky) a chlapi len tak slintaju.
Je jasne ze ten tvoj tiez po nej slinta a kvetnato o nej rozprava kamosom co by s nou robil.
Ja zas chodim cvicit s trenerom, kt ma penis 🤷🏼♀️ tak ja nieviem, idem sa spytat muza, ci ho pred dalsim treningom nema odlozit doma na policke.
@mandzula jasné, že môže myslieť na čašníčku, ženu na ulici, herečku, ako aj ženy na policajtov, hasičov atď.
Ale rozdiel je ten, že s trénerkou trávi čas aj 3x do týždňa v doslova úzkom spojení, keď sa ho dotýka - ukazuje mu kde dýchať, aké svaly zapájať, stojí tesne pri ňom, predvádza sa pred ním - rozumej, ona chúďatko si len vykonáva svoju prácu, ale v jeho nadržanom mozgu to berie inak. Veľmi ľahko sa do nej "buchne" a stratí hlavu.
@hederamonstera tak samozrejme, každá má tú mieru tolerancie inde. Sú ženy, ktorým vadí aj keď sa chudák chlap na iné čo len pozrie. Ja v tomto prípade vnímam rozdiel medzi tým "vyleštiť' si na herečke, ako neustále, intenzívne myslieť na svoju trénerku (to je príklad, nemusí to vôbec tak byť).
A to, že tebe sa manžel nepáči natoľko, že máš potrebu mať v hlave románik mi tiež príde zvláštne, ale nesúdim. Ako hovorím, každá má mieru toho čo jej príde v poriadku inde. Ak ste spokojní tak super.
@petracandle ano, preto pisem, ze je to o nom, aky je typ cloveka a charakter. Ak je to chlap, co prekoti aj vevericu, zamer je jasny, ak si chce fakt len zacvicit pod odbornym dohladom, potesit sa moze, no tam to skonci. Nastrah je plny svet, je len na nas, ci im odolame.🙂
@mandzula súhlasím. Hoci to sú 2 rôzne veci, lebo človek nemusí vôbec fyzicky podviesť (či už ten chlap lebo má zásady alebo tá trénerka ho nechce) ale zaľúbiť sa napriek tomu môže 😃
@petracandle to ano, ale zas povedzme si pravdu, zalubit sa da aj po prvom stretnuti s niekym, dokonca na to vraj staci 500 sprav, netreba mat ani bradavky ci rozkrok v leginach pred ksichtom.😀 Dalsia vec vsak je, ze ak ma autorka potrebu riesit to, zrejme si toho svojho pozna a jej obavy su mozno opodstatnene. Ja by som sa u svojho muza nad tym nejako extra nezamyslala, ja som mala trenerov vzdy len muzov a ten moj ani len nenaznacil, ze by mu to vadilo, lebo vie, ze okolo mna moze aj sam Adonis lietat a som absolutne rezistentna.
@lonely66 ale to, že občas sa ide otuzovat s kamarátkami, ktoré možno pozná dlhšie ako manželku, tak to neznamená, že zvyšok voľného času spolu netravia.. Podľa mňa je lepšie keď sa ide občas otuzovat, ako by mal chodiť na to spomínane pivo pravidelne. Môj manžel teraz napríklad po práci, ktorú má na full tíme ešte robí terapie a zatiaľ mal klientky len ženy a ja som za to rada a dúfam, že bude mať klientov co najviac a je mi jedno ci ženy alebo muži a nevadí mi obetovať ten spoločný čas, keďže viem ze ho to baví a ak chce byť v tom dobry musí mať tých klientov co najviac.. A takisto aj spomínané otuzovanie mi fakt nepríde ako zbytočne zabity čas a robí to pre svoje zdravie.. Kebyže sa ide otuzovat s kamarátmi bez nej, tak je to podľa teba v pohode ci aký je v tom rozdiel? Lebo sa tu nebavíme o tom, že chodí s kamarátkami do kina alebo na večere sa len tak flakat.. To by sa nepáčilo ani mne..
@petracandle veľmi výstižne napísané
@petracandle presne👍
Ja som zas ešte asi nestretla vo fitku trénerku, ktorá nemá urobene kozy. Väčšina chodila na sútaže a tam to ma každá. Keď ťa bude chcieť podviest, podvedie ta aj so susedou cestou do jednoty. Áno aj také som už počula.
Takže vo fitku kde je Väčšina ľudí upravená fyzicky a ženy obzvlášť čo to robia na profi úrovni by som to nejako neriešila. Hlavne všetky trénerky ktoré poznám maju chlapa z fachu, čiže bud profi športovcov alebo trénerov. Keby mala mat romanik s každým čo ho trenuje neviem ci by to stihala😃