icon

Vadilo by vám, keby manžel cvičil s trénerkou?

13. sep 2024

Vadilo by vám to keby váš muž chodil do fitka cvičiť s trénerkou s umelými 🐐🐐? Blbé a premúdrelé komentáre prehliadam🙈😃

mandzula
14. sep 2024

@lonely66 preto treba vsade chodit s muzom, aby nemal prilezitost? To potom vo vztahu chyba dovera.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
b_a_m_b_i
14. sep 2024

@cukorfalat
Ved autorka vobec nepise nic o tom ze by kazdu chvilu ziarlila,
Ked budes ty jedneho dna sama doma s detmi (lebo pise ze deti maju)
tak sa skus spytat ci by ti to vadilo ze tvoj muz bude s druhou zenou niekde cvicit, keby sam nepoviem nic ale akoze s "trenerkou"

lonely66
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
b_a_m_b_i
14. sep 2024

@lonely66 myslim ze aj moze byt realny, koresponduje to s nasim hlavnym mestom

@cukorfalat nic nemyslene v zlom 😉✌️

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
15. sep 2024

@b_a_m_b_i nemusím byť pokorná. A čo ty vieš. Možno nado mnou slintá aj ten tvoj 😘

lonely66
Odpoveď bola odstránená
b_a_m_b_i
15. sep 2024

@mamamasama ze by sa ulakomil na raketu s 3 detmi? 🤣

b_a_m_b_i
15. sep 2024

@mamamasama jaj ci ty niesi obycajna rakata, ty si predsa gucci raketa

mamamasama
15. sep 2024

@b_a_m_b_i tomu ver, že som 🚀 Zabolelo? Chceš leukoplast na svoje krehké ego? 😘

b_a_m_b_i
15. sep 2024

@mamamasama myslela som staru raketu (humor),
Ludia co chodia cvicit alebo chcu mat co najlepsiu kondicku sa tam sustreduju na svoju cestu vo fitness, a si im v tom fitku uprimne ukradnuta 🙂

joannita
15. sep 2024

@cukorfalat len ziarlenie nieje rozhodnutie. Ziarlenie je pocit, stav mysle, pocit neistoty. Clovek sa nerozhoduje ze bude ziarlit.

joannita
15. sep 2024

@mamamasama veru mne uz sa xy krat stalo vo fitku, ze prisiel chlapik s partnerkou cvicit a ked sa ona trosku vzdialila, uz sa usmieval na mna, cumel a flirtoval pohladom. Potom prisla frajerka k nemu, vlepila mu pusu, mysliac si akeho ma uzasneho a verneho chlapa, chlapik sa tvaril ako najviac zamilovany a nasledne ked odisla na iny stroj, flirtovanie pokravovalo.
Tento rok sa mi zo stalo minimalne 6x (rozni chlapi)

A podla mna je super ked si sebavedoma, neviem co to ma co robit s pokorou, si si vedoma toho ze dobre vyzeras, myslim ze je to uplne ok.

autor
15. sep 2024

@lonely66 👌👌👌👌

margotka17
15. sep 2024

Nestresuj zbytočne, veď pokiaľ odcvici a ide domov, všetko je ako má byť. Môj nechodí cvičiť, skôr sa ubeha s kosackou doma v záhrade. Občas si zaskace na švihadle, to je tak všetko v cvičení. Veď zajdi do fitka, pokukaj ako cvičí 🫣

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
15. sep 2024

@lonely66 to akoze fakt? Som sa mal ozenit s niekym na zaklade spolocnej zaluby? 🤣🤣🤣 Nemyslis vazne 🤣🤣🤣 s manzelkou som sa ozenil preto, lebo ju milujem, aj ked neotuzuje. To je cele. Chodime tam otuzovat, nie pichat, takze nevidim problem. A v konecnom dosledku, po otuzovani par hodin, aj keby som chcel, tak mam takeho centimetroveho gasparka, ze nic 🤣🤣🤣

joannita
15. sep 2024

@cukorfalat ja absolutne suhlasim s tebou, ked ma nechce nech ide do zadku...ale zas nieje vsetko cierne alebo biele.
Ziarlivost sa buduje postupne a je ovplyvnena vekom, zlymi skusenostami, povahou cloveka....
Nikdy nehovor nikdy. Staci ked stretnes jedneho magora do ktoreho sa zamilujes a ten ti da extra dovody, potom zistis ze si sa ocitla v ziarlivostnej slucke a nechapes ako 🙂

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
15. sep 2024

@lonely66 je, lebo nie som chory a som skala 💪 mozes to skusit tiez, je to super

joannita
15. sep 2024

@b_a_m_b_i som byvaly profesionalny sportovec a mozes mi verit ze neexistujuce cviky necvicim 😃
A tiez mam po 40tke a mozes mi verit ze viem a vidim kedy muz flirtuje a kedy len pozera🙂

Ale ako ty vies ze tvoj partner neflirtuje s inymi?
Predpokladam ze ho nesledujes kamerou 24/7

To ostatne co pises netusim ako sa ma tyka

b_a_m_b_i
15. sep 2024

@joannita to ostatne bolo na to co si pisala ze co ma pokora so sebavedomim,
Ved zeny ja vam fandim je jedno v akom veku ste ze makate na sebe, ja tiez uz davno nemam 18,
Tak fitka byvaju aj plne Fboys, hlavne ak su nadupani hormonami, takze sa to da cakat ze su tam aj flirtujuci,
tak to uz hovori vela ak niekto flirtuje pri frajerke,
mozno ze frajerka tiez flirtuje s kazdym,
niektore si tak nieco dokazuju, dodava im to mozno sebavedomie, alebo existuju aj radodajky, tych je tiez pomerne vela,
Mne to pride ulisne, a uz duplom ked viem ze maju partnera, partnerku,
nie nemam kameru na chlapovi, ale viem ze nieje ten typ co by sam od seba zacal flirtovat, a ak by aj bola nejaka jeho typ, ak by zacala rozpravat ako po nej kazdy slinta asi by ho to rychlo preslo, ma to skor opacny efekt,
nedavame si navzajom dovody

hopsas
15. sep 2024

Vadilo.. tak som ku nej začala chodiť aj ja. 😁

thoughtfulweirdo
15. sep 2024

@lonely66 Ak by so mnou mal môj muž byť len preto, že nemal príležitosť na iné, tak to nech so mnou radšej nie je 🙂

joannita
15. sep 2024

@b_a_m_b_i aj ja som si myslela, ze moj ex nieje ten typ co chodi na sexzoznamky 🙂 a moja kamoska bola presvedcena o tom ze ten jej nieje ten typ co by flirtoval a balil baby 🙂
To nemyslim teraz ironicky, ale nemajme ruzove okuliare co sa chlapov tyka

pipistrel13
16. sep 2024

prilezitost robi zlodeja a nieco na tom bude..