icon

Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?

8. mar 2024

Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...

nyusika
8. mar 2024

@gabriela2952 nie je
nahodou mu vysiel termin na dnes, tak kupil poondernu milku a ty sa uz hned riozvadzas😀

negymama
8. mar 2024

@gabriela2952 no jasne...prepac take komplikovane myslienkove pochody, u chlapa nenajdes.

gabriela2952
8. mar 2024

@nyusika však tam autorka píše, že pri kúpe pre ucitelku ma problém... a ja sa nerozvadzam , ja som tuto tému nezalozila

gabriela2952
8. mar 2024

@negymama tak ja poznám aj mužov, ktorý myslieť vedia

nyusika
8. mar 2024

@gabriela2952 kebyze ide dnes pre dieta do skolky, kludne mohol kupit, opytaj sa ho 🙂

liusa82
8. mar 2024

veru vadilo..čo má čo kupovať cudzej žene bonboniéru aj ked je mdž.A mne by to bolo jedno či mladá alebo stará.Pointa je inde.V rodine nech porozdáva a nie cudzej.Ani to s tými učitelkami by sa mi nepozdávalo

gabriela2952
8. mar 2024

@nyusika čítala si vôbec co tam autorka písala?

negymama
8. mar 2024

@gabriela2952 vsak este nie je mdz koniec dna... este chlap moze dorazit do skoly a dat ucitelke tiez dezert ci co, nech je manzelka spokojna a nerozvija konspiracie, preco len tej? preco len mladej? preco prave zubarskej sestricke kam chodi raz do roka?

gabriela2952
8. mar 2024

To potom môže obdarovať aj predavačky ak pôjde náhodou do obchodu , v lekárni taktiež.. tam išlo podľa mňa autorke o to ,že to bola tá konkrétna žena

gabriela2952
8. mar 2024

@negymama škoda slov

nyusika
8. mar 2024

@gabriela2952 nie ze moze, priam ze musi 😀

momoftwo
8. mar 2024

Nevadilo by mi to, vadilo by mi to iba keby sa mu nejako podozrivo casto zacali kazit zuby😄

zuzanazu85
8. mar 2024

@momoftwo 👍😁

gabriela2952
8. mar 2024

@nyusika nemyslím si

negymama
8. mar 2024

@gabriela2952 napr. my mame zubara roky, ma roky tu istu sestricku, niekedy je navsteva raz v roku, inokedy sa zakrok robi na x krat, takze tam chodi muz, ci dieta na viac krat po sebe. Cize je to uz akoby znamost s tou sestrickou, nie ako uplne anonymna predavacka v obchode.

a niektori chlapi napr. do skoly na rodicovske nechodia a ucitelky velmi nepoznaju, ak dieta vyzdvihuju uz za dverami ci pred skolou bez kontaktu s ucitelkami ci druzinarkami. Takze teoreticky sestricka u zubara, moze byt blizsia osoba /teraz nemyslim osobne blizsia/ ako ucitelka v skole.

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
negymama
8. mar 2024

autorka, nebolo by jednoduchsie, miesto zakladanie temy na koniku, sa osobne spytat muza, preco myslel na mdz s dezertom, prave na tuto konkretnu sestricku?
Dozvies sa s velkou pradopodobnostou nejaku banalnu neprespekulovanu pricinu.

gabriela2952
8. mar 2024

@rozkvet1 a pritom by ani nemali tieto ,,dary,, prijímať

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
mimikarol
8. mar 2024

Mne by to vadilo. Má ženu - teba, tak nech dva darčeky a drobnosti tebe. Mne to príde vlezle a trápne dávať sestričke dáku pozornosť na MDŽ

rozkvet1
8. mar 2024

@rozkvet1 respektíve*

negymama
8. mar 2024

@eniaq no presne, ja len ziram, co z toho vedia niektore zeny vyfabulovat.
Tak na jednej strane sa nam paci, ked su muzi galantni, vazia si zeny, vedia ocenit ich pracu ci namahu...ale na druhej strane, ak to robi ich partner, hned v tom vidia sexualny podton.
Ja byt chlap a mat takuto podozrievavu zenu doma, tak ma to odpudzuje a vyvolava pocit, ze chyba dovera.

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
mamina7070
8. mar 2024

kolega mi doniesol ruzicku k mdz prekvapil a potesil
co je na tom ja mu dam po sibacke vajco cokoladove

sheila121
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
8. mar 2024

Za mňa určite nevadilo. Veď je to sestrička a vieš koľko mladá pekná sestrička dostane komplimentov za deň od pánov. Aspoň sa poteší nejakej sladkosti. Neboj sa určite si môže vyberať a nie ženatého 35 ročného klienta u zubára.

negymama
8. mar 2024

@rozkvet1 no uz ked sme pri tom, tak najviac nevier vznika na pracovisku. 😀
Tak neviem preco, to zrazu rozdelujes, ze niektore dary na mdz su v pohode bezpecne...ako kolegyne na pracovisku a niektore zas podozrive, ako sestricka u zubarky.
alebo ako tu niekto uviedol...zubarka lekarka ok, sestricka uz nie 😲
OMG... vypracujte chlapom manual, komu mozu dat dezert, komu nie. Nech ma v tom jasno a prehlad.

puertorico
8. mar 2024

ja tiež kupujem sestričkám a doktorkám keď idem s malým k zubárkam 😂 a ešte mu to pred ambulanciou strčím do rúk nech im dá, že aby sa potešili .
a tak isto má môj muž 3 kolegyne a tiež im stále kúpi čokoládu k MDŽ a ešte ho chválim že je pozorný. to neznamená hneď že tú sestričku tvoj muž chce . nechodí k nej každý týždeň

nyusika
8. mar 2024

@mimikarol a este ked je, krava sprosta, pekna a mlada...na rozdiel od ziarlivej, frustrovanej manzelky 😀 😀