icon

Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?

8. mar 2024

Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...

ibatanecnica
8. mar 2024

@puertorico ja tiež dostávam od kolegov, šéfa, buď čokoládu alebo kvet. Šéf kúpi väčšinou kvety a to nie 1 ale väčšie kytice. My prinesieme nejaké zákusky a ,,oslavujeme,,. A nikto nič za tým nehľadá.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
demodun
8. mar 2024

Nevadilo, ale nesmel by zabudnúť na mňa. Podľa mňa je to milé.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
8. mar 2024

Chudak chlap....

sissy27
8. mar 2024

ja som tiež dnes sestričke a doktorke doniesla čokoládky k mdž. A ak ide o chlapa - vadilo by mi to len v prípade, že ja som nič od neho k mdž nedostala.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
negymama
8. mar 2024

@sissy27 no presne, to by bol jediny pripad, keby mi to vadilo. Ze na ine zeny si spomenie a na mna nie. Inak by som absolutne neriesila, ci doniesol kvet aj upratovacke, ci predavacke, ci kolegyni, ci sestricke lubovolneho zdr. oddelenia.

abbey1
8. mar 2024

Ľuďom už skutočne prepína? Hľadať za dezertom k MDŽ sexuálny chtíč? To už naozaj nedokážeme oceniť obyčajnú ľudskosť a úctu?

eniaq
Odpoveď bola odstránená
kingstonka
8. mar 2024

... dnes som bola tiež u zubára a pacient co bol predo mnou doniesol sestričkam kvety... neviem ako veľmi dobre sa poznajú, ci tam chodí často... ale neprišlo mi to zvláštne, je MDŽ- spomenul si. Keby to urobil moj muž, tak by som to tiež brala,že je pozorný...

nyusika
8. mar 2024

inak, ked sa tak teraz zamysla, tak sudruh Fico chce asi pototo vacsinu skaredych dochodkyn 😀 😀 😀

zuzanazu85
8. mar 2024

@nyusika ma vykotilo 👍🤣🤣🤣

nyusika
8. mar 2024

@zuzanazu85 ved logika podla vzoru Modry konik 😀 😀

tiez ich predtym asi nevidel a tak skoro ich neuvidi, karafiaty rozdava ako besny, aj basnicky im recituje 😀

abbey1
8. mar 2024

Dnes som bola na zdravotnej poisťovni a pracovníčky tam mali každá čistom v pohári na stole. Vraj im len tak priniesol nejaký klient. Cielene prišiel, nebol ani nič vybavovať. Tak ich to potešilo. No a možno niektorá z nich chudera príde domov a bude cirkus, ak má manžela, ktorý rozmýšľa ako tu niektoré ženy.

negymama
8. mar 2024

@nyusika 😅 asi nema doma ziarlivu zenu, tak to sa mu rozdavaju kvety na mdz!

negymama
8. mar 2024

@abbey1 ked som robila v uctovnej firme, tiez jeden klient nosil vsetkym kolegyniam kvet, aj mne doniesol, co ma videl prvy x , lebo som bola nova. Dufam, ze jeho zena nevedela, ze takto nosi cudzim zenam.

gabriela2952
8. mar 2024

Každý sme iný, to co vadí jednej nemusí druhej a môže to byť aj naopak . Vám možno tiež niečo vadí na vašej polovičke, čo autorka plne rešpektuje na tej svojej .. tak by som sa zdržala týchto posmesnych komentárov

abbey1
8. mar 2024

@negymama No vidíš, ak mal doma tento výkvet!

abbey1
8. mar 2024

Teraz premýšľam, koľko som toho mohla zažiť, keby som túžila, že za každým milým darčekom mám hľadať niečo ďalšie.

jamacka
8. mar 2024

No mne by to vadilo,ale vieš čo poradím ti,nabudúce keď pôjdeš k svojmu lekárovi,ak máš chlapa lekára,tak mu len tak tiež dones dezert.A potom sa s tým svojmu drahému pochváľ,že tvoj lekár mal super náladu,tak si mu kúpila dezert.A uvidíš ci sa mu to bude ľúbiť.

jaskolka
8. mar 2024

Nie. Mali sme aj viac pacientov, ktorí námv ten deň nosili kvetinu, čokoládu, absolútne nic za tým nebolo. Proste chceli byť galantni.

negymama
8. mar 2024

@jamacka pozri do kalendara. je MDZ! preto davaju muzi zenam kvety.
Je to pripomienka strajku 40 tisic newyorkskych krajcirok, ktore bojovali za lepsie pracovne podmienky a mzdy.

Preto sa kvety davaju zenam aj na pracovisku. Nie je to Valentin... ked muz dava kvety hlavne tej svojej vyvolenj milovanej zene..

nikpa
8. mar 2024

Pokiaľ by to bolo u neho bežné tak by som sa nad tým vôbec nepozastavila. Ale keďže píšeš, že má problém kúpiť niečo aj učiteľkam do MŠ kde sa bežne niečo nosí, tak ano, potom je to čudné.

tiana080
8. mar 2024

Bolo by mi jedno, či stará, či mladá, ide o to, že mne to príde tak vlezlo trápne. Stačilo poželať pekný sviatok a dovi. Nemám rada obdobných mužov, čo sa strkajú tam, kde ani slnko nesvieti. Načo. 😃

danica2711
8. mar 2024

Kriste, to sú problémy...ani by som si to nevšimla... ale ako to, že mu dovolíš chodiť k zubárovi, ktorý má mladú a peknú sestričku?!

sima234
8. mar 2024

Môj muž stále kupuje sestričkám niečo, on to má z domu, ešte z čias, keď bol zvyk, že sa nosilo niečo. Aj v nemocnici keď bol, tak si bral plnú taška čokoládiek, že pre sestričky, keď budú milé.

rorino
8. mar 2024

Nevadilo,lebo môj to robí bežné,ani MDŽ nemusí byť😂

nyusika
8. mar 2024

@nikpa ucitelky su asi stare a skarede 😀 😀 😀