Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?
Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...
Neuveritrlne, ako dokazete vyrobiz problem tam, kde nie je. Zaparkovat vas na letisko v Kuchyni 😉
A ako si sa dozvedela ze jej ide odniesť dezert? Normálne ho kúpil a povedal ti že ho ide odniesť sestricke? Alebo si na to prišla len náhodou?
Mne by to nevadilo, ak by dal dezert dnes aj kolegyňam, aj predavackam v obchode, aj svojej mame, mne, a ak náhodou pôjde k susede pre niečo tak aj jej.
Ale ak ten dezert dostala len ona, tak je to divne.... asi by ma zaujímalo, či sa určite nepoznajú trochu lepšie?
Môj muž tiež dáva všetkým ženám ktoré v ten deň stretne - s ktorými má schôdzky, kolegyne...ale či by dal aj cudzej sestricke u zubára? Pochybujem.... ale skôr nie.
@ddaassuullaa ale inac fakticky som sa nad tym nikdy nezamyslala, az tymto prispevkom mi to cele doplo 🤣🤣🤣 no nic, idem si otvorit jednu z dnesnych cokolad a domyslat si, co ma asi ten obdarovatel dnes doma za tichu domacnost 🤣🤣🤣🤣
@gabriela2952 možno, keby bola stará sestrička tak nekúpi🙂
Autorka na deň učiteľov mu to môžeš vrátiť počkaj si či niečo kúpi a vytmav mu to.Podla mňa milé gesto.Ja som dnes dostala na pumpe cukrík a v Lidli kvietok
A? Nie, nevadilo.
@simona20201309 No lebo sme boli v obchode a ja som kupovala dezerty do školky, lebo som niesla dcérku do školy tak som brala pre učitelky a zrazu pozerám on berie tiež dezerty a povedal mi, že pre sestričku lebo ide do zubára.
@jane1987 neboj sa, nie som hysterka skôr sa na tom zabávam ...
Do keho išiel ? 😁😁
@nyusika do teba 😂
Nie nevadilo by mi to, skor si myslim, ze to nie je vhodne, ale ak by sa tak rozhodol, tak by mi to nevadilo.
Niektorí chlapi sú slušne vychovani , keď som robila vo firme s chlapmi, každý kolega ktorý mal vtedy cestu do kancla ku nám doniesol kvietky a merci alebo čokoládu a riaditeľ každý rok nakúpil ruze a rozdal ich ženam,
Obchodaci ktorí mali vtedy schôdzky na firmách kde robili ženy aj im kúpili drobnosť. Netreba hneď vo vsetkom vidieť milenecký pomer preboha. Mal termín u zubára kúpil aj sestricke co je na tom
Ježišu, Vy mladé ženy robíte problém aj tam, kde nie je. Sorry.
Mne by vadilo, že má problém kúpiť niečo pre učiteľky do škôlky…
@daniela1911 však do škôlky kupovala ona lebo tam išla zaniesť deti
@lakebabe v úvode napísala, že jej muž má problém kúpiť niečo učiteľkám do škôlky (predpokladám že to myslela všeobecne) ale sestričke kúpil bez problemov.
@daniela1911 jaj ja som chápala že ona kúpila škôlke on mal termín u zubára kúpil tam ale nič hlbšie by som za tým nehľadala
nehadam sa s ludmi, na nazore ktorych mi nezalezi...😵
Nevadilo a popracovala by som na svojom sebavedomí.
Som sestrička-ani mladá, ani pekná. Na dverách mám napísané meno, a tak nielen na MDŽ, dokonca aj na meniny niečo dostanem😉. Ale napíšem vám iný trapas na MDŽ. S bývalým priateľom sme išli na narodeninovú oslavu jeho švagrinej, jednalo sa o rodinné posedenie na terase. Prišli sme všetci naraz. Brat(manžel oslávenkyne) najskôr vytiahol čokoládu, a poblahoželal mne k MDŽ, následne vytiahol obrovskú kyticu a poďakoval svojej svokre za to, akú dobrú ženu pre neho vychovala, a že jej praje všetko najlepšie k MDŽ. A že nás všetkých víta. Matka môjho priateľa a manžela oslávenkyne nedostala NIČ. Cítila som sa veľmi nepríjemne.
Kebyže nemám muza z východu, tak do dnes netuším, ze dezertom myslíte vlastne bonboniéru. Keď som to 1x počula od jedej, že dostala dezert, som si hovorila v duchu - to čo je za darček, aby dal niekto niekomu 1 zabalený koláč z cukrárne. Až neskôr som pochopila, že to je bonboniéra. 😂

Ženy ale ja som nespravila scénu iba sa normálne pýtam čí by to vám vadilo, ak by toto spravil váš muž. Mimochodom tiež som sestrička, ale na očnom oddelení.