Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?
Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...
@gabriela2952 je svojpravny vie vybrat aj sam.
Moj nesie lekarke sestricke vzdy ak je prave v ten den mikulas mdz.
Tak ja rovno napíšem, že by som sa nad tým tiež pozastavila. Povedzme si pravdu, že kopec (ak nie vacsina) mužov nerobí veci len tak... hlavne, ak to dal len jednej zene. aj ten fico nerozdava dochodkyniam karafiáty len tak, ale kvoli volbam. A inak neviem, ci som jediná, ale tento sviatok by za mna kludne mohli zrušiť. Mne to príde mierne cudne, že jedno z pohlaví ma mat nejaký sviatok.. to ma ta ružička vyvážiť tie nižšie platy, nerovne príležitosti a tak?
Aspoň nieje zdrglos
a tebe to vadi??,,co cakas od tychto nazorov tu ??,,mne nosia tolko,ze uz ani neviem co s tym a taktiez moj muz dava resp.prinesie aj do prace ci inde ,,hladas problem kde nie je
Ak nedal nič tebe, ale na sestričku si spomenul tak asi áno 🤷😀
Nie vôbec môj muž to tiež tak robí keď majú ženy sviatok napríklad kolegyne v práci a pod.
no moj na MDZ, rovno v ambulancii na koze, ako ho Pan Boh stvoril, sestricky okolo neho😁, (vyberali mu stent z mechura, priamo z .....) takze im ukazal vsetko a ja som dostala len bonbonieru 😁
Samozrejme ze by mi to vadilo. Ale to preto lebo viem ze môj priateľ taky nie je a nelupujemzoadne dereztiky. Keby zrazu kúpil, tak by mi to samozrejme prekážalo a riadne. Keby ale bol taky od začiatku ze takto mysli na vsetky zeny vo svojom okolí a kupuje malu pozornosť, tak nie. Záleží ci sa ten tvoj takto správa bezne. Ak áno, tak nerieš.
Nie nevadilo by mi to, môj muž bol na rehabilitácii práve teraz na MDŽ a dal sestrickam bonboniéru každej. Mne dal ráno a to, že kúpil aj sestrickám, mi potom len oznámil. Ani ma nenapadlo žiarliť, bola som rada ,že je taký pozorný.
@gabriela2952 to by musel byť veľmi prefíkaný....chlapi sú jednoduchí
Áno je to divné a tie,čo hovoria že je to normálne,tak nie je....aj keď ide o to,že o aké okolnosti ide...ak len preto,že mal tam termín na MDŽ a nechodí tam zase každý týždeň,tak sa to dá ešte nejak vysvetliť 😂😂😂😄...Aj keď mne osobne prídu tieto príbehy na MK na 85% vymyslené....
Nevadí mi to, pravidlne kolegyniam vezme kvietok na MDŽ. Nie nejaky velky ale po jednej kvetinke vždy. Aj keď majú sviatok, rad da kvety babam v práci. Mne to príde pekné. Určite jej spravil pekný deň ☺️
on sa mal poradiť s tebou, ze dnes je MDŽ, či nebude blbé ísť k zubárovi s prázdnymi rukami, u nás v práci len slovne povedali krásavci, že všetko krásne k MDŽ, na sladkosti a kvety majú partnerky, manželky, matky, babky, dcéry ak sú dospelé, takže podľa mňa tu každá hrá hrdinku, čo píše, žeby jej to bolo jedno, samozrejme, lebo nejde o jej muža, ale ver, že by hneď každá a jedna zbystrila, kebyže jej muž obdaruje pohľadnú slečnu hoc aj len k MDŽ, tých hrdiniek je tu dosť, ale ako píšem, mal sa s tebou poradiť, či dať niečo, či nie.
A je iné, dať spoločne dezert viacerým ženám, ako učiteľkám v škôlke, alebo sestričkám, kolegyniam...nie konkrétne jednej osobe, ale na učiteľky v MŠ si nespomenul, asi tam nie sú mladé a pohladné učiteľky...
Ak by kupoval všetkým ( učiteľkám, mame, svokre,...) tak je to ok, takto by sa mi to nepáčilo
Takže, keď bude mať sestrička meniny, alebo narodeniny a chlap to vie, bude kupovať dezerty, kvety o dušu, podľa niektorých by aj na Valentina mal niečo dať, nie? Možno ju platonicky miluje, či?Veď vášho muža sa to netýka.
Nie nedáva sa, mal iba slovne povedať, že pekné MDŽ.
@kiwi3 no ze nechapes, vidiet, lebo to neni o vdacnosti za volebne pravo. Je to oslava zien, silnych zien, ktore zmenili nieco, co nebolo ani pomyslitelne, za ich boj a ano, aj vdaka nim mas to volebne pravo...a ako zena by si mala byt na to hrda, a nie, ze ti to pride ze jedno pohlavie ma sviatok a za za co...
Som sestrička u zubára a stáva sa ze nám pacienti niečo donesú. Môj doktor dostal aj ružičku od pacientky, niekedy dostaneme dezert, doktor vínko. Na Valentína, MDŽ je to častejšie. Som tiež mladá (a myslím ze aj celkom obstojne vyzeram) a pacienti ma nebalia. Proste tá atmosféra je iná, netreba za tým hľadať nič zlé. Ja tiež nosím svojej zubárke aj sestričke napríklad čokoládu, chodím tam dlhé roky. Alebo raz som šla na operačný zákrok zubu k chirurgicke ktorú som nikdy predtým nevidela, dala som šampanské jej aj sestričke. Doktor väčšinou rozdáva zubne kefky 😅
Nie nevadilo by mi to . Tiež som dostala včera ružu od zákazníka a nič za tým nie je. Milo ma prekvapil . Detto aj šéf nám každej dal ružu a nik za tým nevidí nič iné len milé gesto .
Ak kúpil niečo aj tebe, tak si myslím, že je to úplne ok
no ano čo píšete, ze vy ste dostali, sestričky, ako nosia pacienti, aj ja som sestra viem ako to chodí alebo kolegyne, či zákazník priniesol, ale ona píše že manžel dal sestričke, ale v škôlke nie učiteľkám
Ak ho kupoval pred tvojimi očami, tak by som to vôbec neriešila, keby o niečo šlo, kúpil by ho potajomky.
Ak to bezne nerobi a este ma problem kupit napriklad ucitelkam,vadilo by mi to.Tu potom ide o tu konkretnu mladu peknu sestricku.Ze prave jej nieco kupil.

Ahoj,nevadilo by mi to. Zisťujem,že ľudia fakt nemajú asi v živote čo robiť a o čom premýšľať, tak si vyrobia problém. Zatiaľ v hlave a časom pravdepodobne aj v živote...