Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?
Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...
Akože, ruku na srdce. Muž kúpi kvietok a daruje žene, známej, susede ako tu píšu. To sú ženy, ktoré dosť pozná a často sa stretajú.
Tipujem, že so sestričkou sa nevidi ako na páse a takú pozornosť kúpi, keď učiteľke jeho deti nic ? 😄
Zas odtiaľ potiaľ s rozumným zmýšľaním. Je to i spôsob ako zaujať, začiatok niečoho...
Viacero neprijemnych nevier ,kde zeny sa usmievali ake su šťastné a podviedol ich chlap, zrazu, nečakane.
Sa začínajú takto, ale i nemusia.
No len tak za peniaze by jej nekupoval dar k MDŽ, ved sám tam necha mailand u zubára 😄🤗. Tuto by som sama pre seba nevinne zdvihla prst a uvidíš.
@lulula1990 čitaj po sebe...ty píšeš, že dostanú sestry kolektívne od pacientov, potom, ze TY kúpiš sestričke, doktorke čokoládu, alebo dr. dostal kvet....ale ona píše, že manžel obdaroval peknú sestru a učiteľkám do škôlky nekúpi nič, že sa nato hnevá, tebe by sa páčilo keby tvoj muž dáva kvety, dezerty mladej kráske? keby bol galantný, tak dá aj v škôlke a nie hnevá sa, keď sa im má niečo kúpiť na MDŽ či Deň učiteľov.... ženy pochopte, že niektoré píšete ako je normálne, že aj vám niekto niečo kúpil a je to ok, ale asi vám nedoplo, že dotyčného manželke to môže vadiť a nevidite za tým pozadie, nie ja ja ja, ale on on on, darovať a byť obdarovaný sú dva iné pohľady na skutočnosť, jasné že je v pohode dať pozornosť aj ja som sestra a príbuzní, či pacienti sa takto poďakujú za starostlivosť, ale mať muža, čo frfle nad dezertom pre učiteľky v MŠ na MDŽ ale pre mladú u zubára mu to problém nerobí, tak sa nedivim, že sa autorka trápi a verte, že trápili by ste sa aj vy, nonproste nieje to normálne, ten má iné predstavy o nej
No tak pozor dámy, do škôlky má problém mužiček niečo kúpiť, čo sa vlastne detičkám do ruky dá a dajú to s radosťou p. učiteľkám, ale mladej peknej sestričke nemá problém niečo kúpiť, to ste tu naozaj tak naivné, že nepochopite to, že je to okaté z jeho strany? Nuž tak nech vaše polovičky kupujú iným ženám kvety alebo sladkostí a vy ich za to nezabudnite pochváliť, Sestričku vidí raz za rok, učiteľky pomaly každý deň a tie sa mu starajú o deti, nemám nič proti pozornosti, je to milé, ale v tomto prípade divné, u zubára stačilo slovne popriať k MDŽ, nieje to známa a blizka osoba, bolo by iné, keby sa na tom zhodnú obaja, ze tam ide tak nech jej dá čokoládu ale aj do škôlky dezert, ale on videl len mladú sestru a učiteľky ho nezaujimali, tak ako sa má k tomu postaviť autorka, aj mňa by to vytočilo, tu nejde o to že dal, ale skôr o úmysel zaujať
Nevadilo by mi to. Nie som ziarlivy typ. Ty mas pocit v robote ked ti pacient da ruzu ci cokoladku na mdz ze su do teba zalubeni? Ved to ze je mlada a pekna nemusi byt motiv ale to ze je mila usmiata prijemna a ludia sa casto boja ist k zubarovi a takato pekna mila sestricka im pomoze trosku sa ukludnit. Ucitelky v skolke Mozno nie su az take mile maju dost robotu s detmi .. a vedel ze im nieco kupis ty. Vzdy je proti tomu aby si im nieco kupila lebo prenho su to vyhodene peniaze. A teraz sa inspiroval tebou v tom obchode.. big deal ,
@rozculena Nie pri príležitosti MDŽ, ale len tak pre pekný úsmev, alebo na deň otcov,som zvedavá či sa jemu bude páčiť, že jeho partnerka hoci komu len tak donesie dezert.Kdd môže on hoci akej pipke doniesť dezert,tak prečo by nemohla aj ona hoci akému chlapovi len tak čosi na pekný deň doniesť
Ja esre poviem manzelovi ved kup jej vino ked chodil na infuzie a hned bola ku nemu milsia a nenechala ho dlho rano cakat na chodbe a stihal do prace na 7h. Ved to je pozornost a ked nieco od nej potrebujes tak das a potesis ju. Nic na tom nevidim zle. Ty musis poznat svojho muza. Az potom by mi to vadilo kebyze si spolu volaju,pisu a stretnu sa.
No ved kup aspon ti predpise dobru liecbu ked potrebujes.
Podstatne viac by mi vado keby jej dal nieco ine ale to je na inu debatu....
Nie nevadilo by mi to, nie som žiarlivá
Ja som zubárka a veruže sa nájdu takí pacienti milí, je to bežné 🙂 . Minulý rok doniesol jeden pacient pre mňa aj dve sestričky 3 orchideje krásne k MDŽ a nikto za tým nič nehľadal 😉 a všetky sme mladé (a krásne 😀 )
@nevtipilka ano presne tak je to velmi pekne gesto a aj ja aj moj mamzel casto dame cokoladu,kavu,vino takto ľuďom,ktori si to zasluzia a nemusi byt ani MDZ.
A ked som rodila dcerku manzel priniesol hadam kazdej sestricke aj doktorke a bol somnou cele dni na izbe aj s malou. A bolo to krasne obdobie pekne nato spominame stale dokonca mi nosil aj domacu polievku kazdy den.
ženy, je rozdiel že vy date aj s manželom, alebo sa s nim o tom dohodnete, alebo ako píšete povedala som mm daj sestričke víno aspoň ťa uprednostní, alebo pani zubárka tu dostala ako ona tak sestry, ale autorkin mm, hundre a nepáči sa mu, keď ona kupuje učiteľkám do škôlky pozornosti ako MDŽ či na deň učiteľov , háda sa preto s ňou, že sú to zbytočne vyhodené peniaze,ale mladej kúpi bez toho aby povedal alebo sa poradil s manželkou, či to nebude hlúpe ísť tam s prázdnymi rukami, ani autorka nemusi byt žiarlivá, ale sa nad tým pozastavila, že taký lakomec, čo frfle nad jedným dezertom pre učiteľky je zrazu pozorný voči sestričke . Sama som sestra a pribuzni aj pacienti prinesú pozornosť ako vďaku za starostlivosť, je to milé,ale plne rozumiem autorke.Aj mne sa stalo, ze mi taký ženáč dal kvety a len mne , čo potešilo a baby už vrtali, ze to bude iný háčik, pritom ja som to tak nebrala, preto ani mladá to nemusi tak zobrať, ale čo čert nechcel, ten ženatý trol ma čakal pred nemocnicou a nedal sa odbiť, volal ma na kávu, vtedy som si vymyslela, že sa ponáhľam domov, tak mi prišla čokoláda a zasa čakal, išla som sama, odprevadil ma na bus lebo som nechcela nikam ísť, mal narážky aka som krásna...som ho stopla, že nech mi dá pokoj, chodila som s kolegyňami domov, čo som sa ho nemohla striasť, až mu kolegyňa povedala, že to oznámi jeho žene, tak dal pokoj, .Ako vy tu môžete vedieť, čo za tym bolo? Možno nič, možno naozaj pozornosť a možno mu to prišlo vhod. Tak pochopte, že je rozdiel, čo tu niektoré s usmevom píšete, ved aj my sme dostali, aj ja dávam ako žena žene hej, alebo aj my s mužom dávame , alebo ja niesom žiarlivá, nech dá....Tu ide možno o lakomca, ktorý sa chcel predvádzať pred peknou sestrou, bez toho, aby manželke povedal, či jej niečo kúpiť a že jej vŕta v hlave prečo, keď je sám proti týmto pozornostiam
@nevtipilka pani zubárka, 3 kvety dať k MDŽ a každej z vás po jednom kvete je iné ako jednej žene, tu ide o to ako tu píšu že je krásavec proti pozornostiam, jeho manželka sa pozastavuje nad niečím iným, ako pozornosťou pre viacerich zdravotnikov od pacientov, alebo pri dohode s manželom, že niečo sestričke dajú.....
@charlotte911 ved ano presno to som aj ja napisala ze to ze jej nieco da este nic neznamena ze to mne nevadi ale vadilo by mi uz stretnutie,pisanie,volanie to uz patri do inej kategorie. A aj som autorke nepisala ze ona si pozna muza aky je a ci je toho schopny aby isiel po sestricke. Ale to uz je na dlhsiu diskusiu s manzelom. Ono kazda nevera nejako zacina ale nie vzdy za tym sledovat neveru. A aj ked jej chce byt neverny tak jej bude a hotovo nic s tym neurobi,nezabrani tomu a ak sa to aj stane znamena to mozno aj to ze mamzelovi nieco chyba v manzelstve alebo len tak sa nudi.
Nie, len by som mu povedala, že mal dať k tomu aspoň nejakú dobrú kávu.
je to sestra, nie sestricka
To prisiel domov s kvetom, ze ide k zubarovi tak bere sestricke kvet?
Alebo sa az potom pochvalil?
skus prelustrovať jeho mobil
A tebe niečo kúpil ? Či len sestričke ?
@dogblock nerozumiem tomu, čo píšeš, že je to sestra nie sestrička, myslíš jeho sestra? či si myslíš že zdr. sestre sa nehovorí sestrička? zdr. sestrám pomaly každý pacient, či príbuzní povedia sestrička.....som zdr. sestra, tak viem, ako nás oslovujú
@charlotte911 oficialne sa vase povolanie vola: "sestra"
@dogblock to vieme aj bez teba, ale kazdy hovori sestricka, este sa aj spieva ,, sestricka z Kramarov...,, tvoja poznámka pre tych co necitaju vsetko vyznela, ze je to jeho sestra, neviem k comu to je dobre poukazovat na to, ci sme sestry alebo sestričky, doktor povie sestra aj sestricka a 90,% ľudí nás osloví sestrička a ten zbytok sú takí ako ty, cudujem sa, ze ťa taka blbosť trápi....
@dogblock to akože vážne ty tu rozoberaš či sme sestry alebo sestričky? Si mala zlý den?😂 Každému je jasné, že povolanie je sestra, no ako sestra ti môžem potvrdiť, že nás všetci oslovujú sestrička vrátane doktorov.... Prosím ťa nerieš také blbosti, to je fakt cez čiaru ten tvoj prispevok
@charlotte911 ja len hovorim, ako to je
@dogblock nuž moja zlatá mňa vôbec nevytočil ani tvoj prispevok ani ty, len som napisala nad akymi blbosťami sa pozastavuješ a čo ťa trápi, ale ďakujem za nápad dať si vínko a masáž od manžela, padne mi to dobre keďže pracujem na psychiatrii a takí ľudia ako ty ma nevytočia, ale keď ti už vadí, že nie sme sestričky ale sestry, tak si daj panáka a vykrič si hlasivky do sýtosti, ja si dám to vínko, máme svoje z čiernych ríbezlí, to je dobré na krvinky a ty si daj na nervy dobrú frndžalicu, lebo to očividne potrebuješ, na zdravie 🥂

@lulu0123 Práveže on sa hnevá ak učiteľkám kupujem niečo ak je deň učiteľov alebo MDŽ. Tak preto mi to prišlo divne, že zrazu aky je galantný. Asi sa mu vážne ťa sestrička páči, no nic aj ja kúpim dezert doktorovi je to fešák 😊