icon

Váhové komplexy po pôrode a manželove poznámky

2. jún 2025

Ahojte,
som pol roka po porode, stale dojcim a naplno sa staram nielen o nase babatko, ale aj o celu domacnost. Mam o 5 kil viac ako pred tehotenstvom (mam 165 cm a momentalne vazim 70 kg). Sama citim, ze nie som celkom vo svojej forme, ale snazim sa. Napriek tomu ma velmi zranuje, ze pocuvam stale blbe poznamky od manzela, ktore naražaju na moju postavu. Nepovie to priamo, ale tie blbe narazky si neodpusti. Zacina to dost nahlodavat moje sebavedomie a ked nieco poznamena, hned ma to stiahne dolu. Skusala som mu to aj povedat, ze mi tym ublizuje, ale vraj to mysli len dobre. Mne to ale dobre nerobi...

Strana
z2
tiezjedna
2. jún 2025
@nevenka

@tiezjedna nemam rada vulgarizmy, ale toto je za 100 bodov! 😅

@nevenka ja sa veľmi ospravedlňujem, ale na to sa slušne reagovať nedá🙏 Fakt ma to zdvihlo zo stoličky... 😖

margotka17
2. jún 2025

Joj, no milujem takých mudrcov, čo len podpichuju. Zrejme sa nudí. Chcel dieťa a rodinu, nech nemudruje, veď kojis teraz.

dvanastka
2. jún 2025

Tak toto je silná káva. Ty sa naplno venuješ dieťaťu aj domácnosti? A si normálna? Venuj sa iba dieťaťu a sebe a na domácnosť máš, pokiaľ kojíš chlapa. Zapriahni ho a nebude mať čas na blbé poznámky. Očividne ma veľa voľného času a nevie, čo od dobroty. A nemaj komplexi kvôli vygumovancovi. 5 kg nieje vôbec nič. Ak je posadnutý modelkami, tak myslím, že ti nepomôže, ani keby si schudla viac. A ja osobne by som nikdy kvôli žiadnemu chlapovi nepodstupovala nejaké cvičenia, nedajbože plastiky. Prvoradé je dieťa a potom sa môžeš venovať sebe.

mantilka
3. jún 2025

No áno, zretusovane a herečka nekoji, zaplatí si pani na upratovanie, strazenie.
Nekonjené deti dlhšie pospia v noci, lebo stiahnu viac umeleho mlieka. Ale pre podporenie tvorby mlieka je dôležité kojit okolo druhej noci, vtedy sa vylučuje najviac hormónov na podporu mlieka. Takže si muz, musí vybrať. Zdravé kojene dieta alebo ženu rýchlejšie schudnútu. Keď sa dieťa bude hýbať budeš mať rozcvičku, pri neprejedani schudnes.

mantilka
3. jún 2025

Čím skôr zapojiť chlapa do domácich prác, tým stabilnejší vzťah budeš mať. Únava spôsobuje viac hádok. Nehovoriac o tom, zes jedným dietatom to dávaš pri dvoch to bude o drzku a už ti nepomôže, lebo nebol zvyknutý.

som_realistka
3. jún 2025

Daj mu do ruky rozpis prac a casov kedy bude pri babatku a ty si chod oddychnut, zacvicit alebo s kamoskami trochu pokecat. Ubytku vahy pomaha aj pohoda. A sem tam ho v noci vykopni z postele nech prebali. Blbe reci ho prejdu.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
sara07
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 ty si ako čital vôbec čo napísala autorka ?????
asi nie, ona sama citi že má tých 5 kg zhodit, netreba jej nič naznačovat, hovorit ani ju deptat ,ona ide zhodit tie kila ale pri kojeni to nieje také lahké ako si myslíš
si fakt muži myslite že sme stroje alebo čo ???
maternica sa zavinie postupne aj sama , tam jej zhodenie vahy nepomôže ,
kde sa stráca ta ludskost, empatia, pochopenie a galatnost mužov ????

pikachu999
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 budeš asi podobný exemplár ako on

user62056819
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 nie každému sa páčia pribraté ženy? Tak komu sa nepáčia, nemal by žiadnu zbuchnúť, pretože aj priemerný mentálny atlét vie, že v tehotenstve sa priberá a chvíľu trvá, než sa telo spamätá. Klavírovať pri tom do ženy, ktorá dojčí ich 6 mesačné dieťa niečo o chudnutí, čí nebodaj porovnávať s inými, môže len plnokrvný chuj. Amen.

pikachu999
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 v manželstve sa sľubuje v dobrom aj v zlom v zdraví aj v chorobe takže sú myslím že tieto popôrodné stavy tam patria tiež a mal by si to uvedomiť že potrebuje podporu a nie zhadzovanie 5kg je nič

pikachu999
3. jún 2025

Ja sa fakt nečudujem že veľa žien po vzťahu s chhlapom si radšej pototm nájde ženu a sú šťastné..

sara07
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 ako 5 kilo ?????????????????????????? chápem opodstatne 10 a viac kg , uplne ale 5 kilo ???
naštuduj si trocha biologie čo sa dej v ženskom tele počas tehotenstva a následne ešte dva roky, to nie je len že dieta rastie ....
a tiež ohladne kojenia , mlieko sa ti z vody alebo šalatu samé tvorit nebude, to su iné stavy pri kojení

pikachu999
3. jún 2025

Tieto témy ma vždy utvrdia v tom že muži sa vôbec evolučne nevyvíjajú a neovládajú základy biológie a ľudského tela..

sara07
3. jún 2025
@pikachu999

Tieto témy ma vždy utvrdia v tom že muži sa vôbec evolučne nevyvíjajú a neovládajú základy biológie a ľudského tela..

@pikachu999 presne mám tento pocit, respektivne instagram neponuka naučné videa
a vôbec sa ako divím mužom čo su tu na čisto ženskom fore načo vlastne tu su ? mna by v živote nenapadlo sa lognut na vyslovene chlapské forum

pikachu999
3. jún 2025
@sara07

@pikachu999 presne mám tento pocit, respektivne instagram neponuka naučné videa
a vôbec sa ako divím mužom čo su tu na čisto ženskom fore načo vlastne tu su ? mna by v živote nenapadlo sa lognut na vyslovene chlapské forum

@sara07 lebo majú pocit že všetkému rozumejú a pri tom ani nevedia počúvať a podporiť partnerku keď to potrebuje 🙏

sara07
3. jún 2025
@pikachu999

@sara07 lebo majú pocit že všetkému rozumejú a pri tom ani nevedia počúvať a podporiť partnerku keď to potrebuje 🙏

@pikachu999 na ploche si ich blokujem len skutočne škoda že sa nedaju aj tu blokovat a presne pre takýchto sebestredných kretenov a krestanské fanatičky sem prestavam chodit , ked si porovnam kolko som tu byvala predtym

mantilka
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 Ja som veľa nepribrala pri pôrode aj dosť rýchlo schudla ale s príbratim treba rátať. Dokonca niektoré ženy majú hormonálne poruchy po pôrode a nevedia schudnúť ani s trénerom. Láska by mala byť o inom....ani nám sa nepáčia plešatí muži a čo keď mu začnú vypadávať vlasy? Rozchod /rozvod alebo plastika ?
Zasa 70 kg pri 165 cm nie je až také hrozne, aby ju tým pol roka po pôrode obťažoval. Ti nie je ešte obezita...len nadvaha.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
sara07
3. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 reagujem na to čo si napísal , tak argumentuj ... máš taký isty nazor podla prispevkov ako autorki manžel
a mimochodom autorka sa pýtala názor žien , názor muža pozná ...

trisha_r
3. jún 2025

Jednoducho mu povedz, že ti nezáleží na tom ako to myslí. Ale že nech to už nikdy ,NIKDY nehovorí. Môže si to kľudne ďalej myslieť. Mám kolegu. Vážim 73 a mám 170 a vždy keď spomeniem že by som mala schudnúť povie ,že vyzerám dobre. Tvoj manžel je kus kara.

matab19
3. jún 2025
@tiezjedna

Boha jeho, ja by som chcela vidieť všetkých týchto kritických dementov, ako by mali pol roka po pôrode vysekané pekáče na bachoroch a zadky ako Craig v Bondovkách🙄😈 Fakt im je*núť ceckom po hlave, veď to je úplne nenormálne ako často sa to tu opakuje!

@tiezjedna 😆😆😆

evansova
3. jún 2025

Veď nech ti vytvorí rovnaké podmienky ako má tá herečka a potom mozte debatovať. Nech zaplatí trénera ci trenerku, tri razy do tyzdna a ty necháš dieta a budes sa venovať svojej postave. Som zvedavá ako dlho by to vydržal.
Keby si ku po pôrode toto dovolil manžel, asi by dostal panvičku po hlave. Liatinovou!

gamercc0
4. jún 2025

Nic zlom pekneho kkta si si našla...

kathhii
5. jún 2025

5 kg vôbec nie je veľa, veď to na tebe ani vidno nemôže byť... Možno si trochu menej pevná. Bruško ti zostalo, niečo máš aj na prsiach... Vôbec nemusíš chudnúť, ale keď SAMA budeš chcieť tak cvič, ale tréning kde ti spevnejú svaly...
Ja som po prvom tehotenstve nabrala 20kg... Muž mi nikdy nič nepovedal, to ja keď som sa videla aké mám vaky na lícach, tak som sa na motivovala cvičiť... Nie je to ľahké, ani mi to nešlo keď som kojila. Až potom... Nevyspatie a kojenie ti veľmi uberá energiu. A toho muž je trubiroh ktorý toho nechápe a nechce vidieť...

Strana
z2