icon

Váš názor na platenie na rande?

4. mar 2024

ahojte prosim Vas isli by ste na dalsie rande s muzom s ktorym ste absolvovali uz dve schodzky alebo rande alebo ako to nazvat a na kazdom vas nechal zaplatit za seba?.ze zaplatil len svoje a vy ste si za seba musela platit sama_?..lebo mne to proste pride divne a asi som aj ja divna lebo ja na dalsie rande s nim ist nechcem..a zeny v mojom okoli mi nadavaju ze som blba ze len koli tomu...

Strana
z7
marcellka32
5. mar 2024

@zuzanazu85 najhoršie čo môže byť je doťahovať sa pred čašníkom (alebo aj bez neho) kto zaplatí...

lakebabe
5. mar 2024

@marseillefan áno v ba v niektorých podnikoch pýtajú 15-20 za kus

muchotrafka298
5. mar 2024

@marcellka32 presne tak, toto je za mna mega trapas. Radsej zaplatim ako sa takto blamovat.

vroni
5. mar 2024

@chodec15, bod jedna a dva treba vymenit.

h2
5. mar 2024

@chodec15 Nesúhlasím. Nemám problém za seba zaplatiť. Ale keď ma muž POZVE a potom sa vytratí na WC, cestou odtiaľ "potajomky" zaplatí pri bare za seba a mne potom pri stole oznámi, že "za seba som už zaplatil, teraz bež ty" a takto to urobí dokonca dvakrát, tak to už je čo za správanie???

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
5. mar 2024

@chodec15 No, iba si podotkol, že ženy na mužoch zaujímajú hlavne prachy. ☹

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
5. mar 2024

@chodec15 Dovolím si nesúhlasiť aj s tým, že je to väčšina. Určite sa nájdu aj také, samozrejme. Ale väčšina to nebude.

vroni
5. mar 2024

@h2, on svojim spôsobom pravdu má. Čim je muž lakomejsi, tým viac pozerá na svoje peniaze a má pocit, že na ne pozerá aj žena. A skutočne bohatí muži si zase vyberajú ženy, ktoré idú hlavne po peniazoch, lebo zase do vzťahu nič iné investovať nemienia. Z toho potom vyjde pomerne slušne pokrivena štatistika.

reanda
5. mar 2024

@marseillefan tak nasi randili pred 60timi rokmi 😀 vtedy ruza isto nestala 20 eur 🙂 a kedze su obaja z dediny a na rande v meste boli asi vynimocne, tak by ta ruza zrejme bola jedina v ich zivote.. ale ano, aj odmietnutie kupit ruzu je v pohode, hlavne, nech sa clovek prejavuje autenticky.. naco sa hrat na granda, ked mi pritom stahuje polky 😀 .. ale zeny by mali byt vnimavejsie na taketo signaly a ked im vadi prilis setrny chlap, tak takeho proste nebrat.. urcite sa aj pre neho najde taka, co jej bude viac imponovat to, ze sa nedal zmanipulovat vydriduskymi predavacmi ruzi, ako ze jej tu ruzu kupil 🙂

reanda
5. mar 2024

@chodec15 je uplne normalne, ze zeny zaujimaju muzove zdroje a jeho schopnost sa o ne podelit.. bolo by skor divne, keby ich to nezaujimalo..

andymi
5. mar 2024

Fúúúha, dosť silná káva. To prvé rande ešte (síce veľmi ťažko) pochopím, nebol si istý, či sa do teba oplatí investovať (😀) Ale že nezaplatí ani trápnu kávu a koláč, keď ti ju doslova natisne, na to už nemám slov...nie, nedaj sa už na žiadne rande nahovoriť, toto určite nie je normálne správanie (trápne by mi bolo ešte aj za neho).

yerdna
10. júl 2024

Ahoj napíš správu ak sa chces reálne spoznať

yerdna
10. júl 2024

Napíš správu

madames
15. jan 2025

Skôr sa spýtaj sama seba či s ním ešte chces ísť na rande či ta priťahuje on a jeho osobnosť...tie peniaze by som až tak neriešila to sa ešte môže zmeniť...

Strana
z7