Vedeli by ste si predstaviť žiť so slávnym športovcom?
Mám takú otázku na zamyslenie. Žili by ste so slávnym a veľmi úspešným bohatým športovcom? Myslím tým niekoho, kto je často v médiách, má veľa tréningov, súťaží a cestuje po svete. Na jednej strane by to mohlo byť krásne – prestíž, peniaze, cestovanie, zážitky. Na druhej strane je tam veľa tlaku, málo súkromia a veľa času by bol partner preč. Zaujímalo by ma, ako to vnímate vy – dokázali by ste žiť po boku slávneho športovca, alebo by ste radšej mali "obyčajný" pokojný život so svojim mužom?
Ja sa na to pozeram uplne inak : zivot si viem predstavit len po boku muza, ktoreho milujem a v tom pripade mi je uplne sumafuk jeho povolanie
Zase článok do ženského plátku?
@anonym_autor S hercom áno. A predstava ako žijem s Bradom Pittom. Hlavne tie prachy a ten luxus, by bol super.
@anonym_autor Shakiru podvadzal športovec s mladšou, ked s ním Shakira už mala dve deti.
za mňa:
- všade ho poznajú. nemôžeme spolu ist do hocijakej kaviarne, do kina, na prechádzku. ale možno on má vybrané sukromnejšie pekné miesta.
- zvláda hnev? vie vybiť agresiu pri športe a správa sa doma dobre?
- prichádzajú mu stovky listov, mailov, SMS od fanušikov, aj zamilovaných, aj nechutné a nevhodné, niekto ho môže tajne sledovať, okukovať zvonku váš dom...
- často cestuje a na takej ceste nemá čas na nič len prácu
- vnima svoju identitu iba a hlavne ako športovec, lebo mu tak od puberty vymyvali mozog
- bulvár o ňom a o mne napíše hocijakú hroznú lož
- falošné fotky, photoshop alebo deepfake, jeho nahého, sa hocikedy objavia
- je majetkom športového klubu, môžu ho predať, zahrávajú sa s ním, ak je uspešný, tak nový majiteľ mu kadečo
naslubuje aby zmenil klub
...
@anonym_autor zalezalo by od povahy toho cloveka, velmi by mi vadili novinari a otravovanie, to viem urcite... nevadilo by mi cestovanie,a ni keby bol mimo dom (lebo nie.. iste nechodia zeny cely zivot s nimi vsade) casto.. co prave mne by vyhovovalo :D

Kym by to bolo len o nas dvoch, mozno ano. Ako by vsak do toho prisli deti a suviselo by s tym napriklad caste stahovanie sa, tak to si predstavit neviem. Potrebujem svoj pokoj a rutinu.