Veľká noc plná konfliktov a neúcty
Ahojte. Akú ste vy mali Veľkú noc? Chcem sa podeliť so ženami. Môj takmer dvojročný syn dostal striekaciu pištoľ. Dovolila som mu na Veľkú noc ma s ňou teda trochu ostriekať. Môj chlap na mňa ráno vylial kyblik so studenou vodou. Syn len tak akože ma oblial. Obaja dostali výslužku. Boli sme tu u svokrovcov. Chlap často rád do mňa rype a má vyprovokuje. Keď som robila jedlo v kuchyni, chlap má stále striekal tou pištoľou keď som pracovala a smial sa pri tom. Požiadala som ho, aby s tým prestal, lebo už som vodu utierala, ale on to robil stále a smial sa, veď však vraj je Veľká noc. Bola som v kľude a zase má vyprovokoval. Chcela som sa už obrániť, lebo nerešpektoval. V tom amoku má silno capol po zadku dvakrát za sebou a syn sa tejto reakcie veľmi zľakol. Veľmi plakal...Zobrala som ho roztrasená na ruky a utešovala, objala. Chlap to už raz urobil na mňa. Už som aj ja naňho zvýšila hlas. On sa smial, že je veľká noc a stále sa usmieval. Keď ma prišli obliať jeho otec a brat, tak som vyhŕkla, že toto už presiahol a vynadala mu na plne ústa.Jeho otec sa osopil, že prečo kričím a vraj sa mám ukľudniť. Môj chlap povedal, že som sa zachovala ako p***. Hodil na mňa do tváre ďalší kýbel so studenou vodou a povedal, šťastnu veľkú noc. Mala som chuť hneď zobrať syna a odísť kade ľahšie. Častokrát má provokuje a potom vraví, že mám afekty. Pričom väčšinou mu len nadam a trápim sa vnútri sebe samej. Nezaslúžim si toto už trpieť. Chcela som to len zo seba dostať von a vyrozprávať sa , čo by ostatné robili na mojom mieste. Vraj sa teraz hanbí pred celou jeho rodinou....
Vsetci sa spravate divne a nenormalne, prepac.
@colsami Môj chlap je veľký provokater..
Prepac ale toto nie je provokater, toto je buran, provokovat ta moze s kolacom, ked mu povies, ze drzis dietu. To co popisujes, je ze mas doma idiota, nic viac a nic menej.
Co si si zobrala to máš 🤷🏼♀️ určite bol taky aj pred svadbou takže si asi vedela do coho ideš.
Prepac, ze ti to takto napisem, ale tvoj problem sa nevola Najhorsia Velka noc, ale partner po lobotomii..
@janka_23 práveže nebol. Bol úplne iný... Ozaj...
No a potom sú ľudia, ktorým na Veľkú noc niekto umrie ... to sú smutné, "najhoršie" sviatky ... za toto, čo máš doma, si môžete obaja, horší ako malé deti.
Ja by som ho tiež obliala ako svinu riadne ,môj fiter je presne takýto ,tak vždy som urobila či on,teraz mu už len poviem či sa naizaj chce hádať a teda ak chce môžme.Ale zas na to treba mať povahi
Zobrala by som dieťa a šla von a chlapa mala na salame ale predtým by som na neho šupla ešte kýbel vody so slovami že keď sa vrátim bude všetko upratané ..
Jedna vec je decentne poliať, druhá že sa chlap správa ako total kreten
Hovado. A to sa musím tým zvieratkám vopred ospravedlniť.
Ja by som najradsej zatriasla so vsetkymi chlapmi ktori nerozumia slovu nie a pokracuju. Mam trojrocnu dceru a nikoho nezaujima ako sa citim ja len to ze jej 10 rocny bratranec ju nemohol obliat s tym vedrom vody s ltorym sem prisiel. A ja som zla, na mna sa hneva moja mama i moj muz lebo som uz rano po 55tej poznamke o tom kto ma ako obleje vybuchla a vynadala mu, ci su skutocne na urovni opic ze nedokazu respektovat moje rozhodnutie a slovo nie. Ja som sa konecne az ako vydata dospela zena dokazala postavit sama za seba ze to nechcem a uz vobec nechcěm aby takto vyrastala moja dcera lebo ja som tal vyrastla, ze som pred kazdym velkonocnym pondelkom mala stiahnuty zaludok a nespala som. A ked som povedala mojejj mame ze mna zaujima ako sa citim ja a moja dcera tak mi ona povedala ze ju zaujimalo co si mysli nasteva nie ja, ci to neviem pretrpiet. Katolici najvacsi hlavne ze papez rano zomrel, to sa ich ani nedotklo. Hlavne ze boli na omsi a teraz sa do mna navazaju a urazaju ma
No vela v hlave nema, zajtra zobrat kyble vody vyliat, korbacom mu trocha vyslahat zadok , povedat nech si uprace a ked sa nauci poznat kde su hranice a ako sa spravat , potom mozete mozno pokracovat... ak ked neverim, ze to bude mat stastny koniec.
Provokater? Nie draha, kkt je to. A nevazi si ta ani trocha
Keď deti majú deti....
Ja som tak rada ze som cele oblievanie a sibanie davno zrusila, to mam aj syna ale u nas sa tieto “tradicie” nepraktizuju
🤣🤣🤣 ja by som takého chlapa brala...vodu milujem, nevadí mi, keď som mokrá a dostať na zadok len tak? no veď prečo nie 🤣
Princezničky ste...hrozné 😄
On ti povedal že si piča pred celou rodinou, no dúfam že sa hanbí za seba, že? Že? Že som to dobre pochopila???
a budes trpiet, az kym s tym neskoncujes, aj so vztahmi s ludmi, pre ktorych je toto normalne a pre ktorych si ty trapna princeznicka..
ja som mala super velku noc.. sice iba sama s detmi, ale aspon som nemusela znasat, co sa mi nepaci, pripadne pocuvat vycitky, ako vsetkym ublizujem, ked sebe nechcem dat ublizovat
Klasická slovenká tradícia. Mňa kedysi tak zmátil korbáčom aj švihol do rybníka. Odvtedy chodím na dovolenky (sama) a jeho mamka mu nosí studené rezne, ona sa rozčuľuje, že nie som doma. No, keď si také tradičné hovado vychovala, nech si tradíciu aj dodržiava. Fakt hanba.
@earlgrey nemyslím,že sme princezničky,len sa nám prieči tento zvyk. Tebe sa páči nám nie. Je to jednoduche stačí že človek rešpektuje slovo nie,nechcem,neprosím si.
...moja zlatá..za to, čo doma vlastniš nemôže Veľká noc
Veľká Noc na SK úplne odkrýva charaktery chrapunov. Aspoň vtedy môžu ženu beztrestne zbit a ukázať, akí sú tradiční. Fuj
Chlapec asi nedostal to, co sam rozdava. Vrat mu to, po svojom, ale nech ochutna. Nie je to pekne, ale niektorym jedincom nedochadza, kym sami neochutnaju
@earlgrey 🤦🤦🤦
no.. to sú (pre niektorých) tie "tradície" a tradičné hodnoty v praxi :(
Je mi tak veľmi ľúto každej ženy, čo toto musí trpieť na Veľkú noc. Keď čítam, čoho sú niektorí agresívni chudáci spraviť, úplne som za zrušenie všetkých podobných zvykov. U nás je to len veľmi symbolicky. Posielam ti veľa síl a pokoja a dúfam, že zvolíš pre vás so synom odchod čo najďalej od tejto rodiny.

A prečo si teda s nim?