Venujú sa vám muži aj po 15 rokoch?
Ahojte, venujú sa vám chlapi? Mám na mysli že masáž nôh, pripadne česanie vlasov a podobne. Zaujímali by ma skorej páry, ktoré sú spolu 15 rokov a viac. Kamoška mi stále hovorí, že toto všetko časom pominie..
zeny, kedze sa tak uskrnate nad cesanim. A masaz hlavy vam nic nehovori? Ked sa vam niekto " hra s vlasmi". Su osoby, ktore to vyslovene miluju.
@komplikovana to áno,ale vyslovene chytiť hrebeň,kefu, sadnúť si za mňa a česat ma? Príde mi to divné,ak teda nie je dotyčný kaderník a komplex z práce 🤭😁. Prepáčte 🤭
@zuzanita1609 mozno mala autorka na mysli, cesanie ako hranie sa s vlasmi, nie robenie ucesu.
Môj chlap má rád vlasy, sem tam mi ich umyje, hrá sa s nimi 😂 za mňa nie ste divní, mne je vždy príjemné, keď ma niekto rozčesáva... a teda k otázke, nie je to 15+ rokov, bude to zatiaľ len 6, ale doposiaľ to nevyprchalo a ani nemám pocit, že by to nejak slablo, staráme sa o seba a aj takto fyzicky ako spomínaš, keďže ja som veľmi kontaktná a na dotyky... príde mi blbé, že tebe to chýba a jeho musíš do toho nútiť, nemusíme sa baviť konkrétne o časaní, ale celkovo ti asi niečo chýba, keď ťa to donútilo založiť diskusiu, tak sa o tom porozprávajte
:D ze cesat vlasy.

My sme s mužom spolu 24 r z toko 19 ako manželia.A venujeme sa jeden druhému.Vlasy my nikdy nečesal a ani som to od neho nežiadala.Ale pomasíruje mi Chrbat,nohy,každy deň ma obíme,poboská a hovorý mi že aká som krasná (a to určite nie som pri dvojičkách,rano strapatá ,unavená a ešte od tehotenstva mam aj +10 kg na sebe).Ale cítím že ma stale miluje,davá mi to najavo každý deň.
A teda neporovnávaj, že niekoho chlap nečeše, keď to nikdy nerobili a príde mu to zvláštne... u vás proste prišla zmena a to je to na čo by som sa zmerala viac...
nie.. aj by mi to boilo divne.. :D a jemu tiez.. a masaze sme tiez nechali tak, to mi radsej niekoho zaplati😂
Ískať vo vlasoch predsa neznamená česať. Ale tak keď vám to vyhovuje češte sa.
V zivote mi necesal vlasy. Raz mi mal spravit cop - po porode ako sa mi uvolnili vlasy a ja som bola na hadickach a s kanylou v ohybe ruky mi to neslo... A mala som dost 😃 takze dakujem neprosim, ale inak ano, venuje sa mi a stara sa o mna inymi sposobmi.
Tak vyzeralo to tak, že pri spoločnom pozeraní filmu som mu dala hrebeň do ruky, ľahla si mu na nohy a občas s nim prehrábol moju hrivu. Bola som schopná zaspať. A teraz už nič 😀
Sme spolu 17 rokov a ver ci nie, moj muz mi masiruje nohy skoro kazdy den. Pominie to co dovolos aby pominulo. O vztah sa treba starat, ale treba aby sa on starali dvaja, nie len jeden.
Tak zas treba si uvedomit aj to ze casom ma clovek zas aj potrebu svojho priestoru a treba to respektovat.
Cesanie vlasov? 😂🤷🏼♀️ nie takymto sposobom sa mi nevenuje. Vlasy cese nasej 4,5r dcere, tam je to myslim adekvatne.
Vdakabohu nie 😂 necha na pokoji aj moje vlasy aj moje nohy
Ježiši. Len by sa dotkol mojich vlasov. 😂 Ani za svet.
Česat a hrať sa s vlasmi je rozdiel. Koľko by ich bolo povytrhavané. Na to potrebuje niekto cit a spôsob vedieť rozčesať. Sama mám niekedy problém. Hladkať po chrbáte pri zaspávaní, či tým prameňom vlasov prechádzať po pokožke,to áno. Nohy mi nikdy nemasiroval, možno,keď už budeme v dôchodku 🤭. Ale náš rituál...hladkaj po chrbatiku chvíľku,či polož mi ruku na bok 😁. Keď chrápe,cmukaj 🤣
mari sa mi, ze mi par krat ocesal vlasy, ked som bola po operacii ramena 🤣
Sme spolu 20 rokov, nečesal ma nikdy, neznášam, keď mi niekto chytá vlasy, ani ku kaderníčke nechodím, ak vyslovene nemusím, pre mňa je to utrpenie.
Masáž mi občas robí, nohy sú v pohode, to mám rada. Ale niekedy ma bolí krčná chrbtica a to vždy oľutujem, keď ho žiadam, aby mi to pomasíroval, lebo to nevie. Robí to buď veľmi silno, alebo, keď poviem, že to je silno, tak zase slabo. A keďže ho nechcem stále buzerovať, tak radšej poviem, že ďakujem, stačí.
Čo sa ostatných vecí týka, robí pre mňa dosť. Sú to také tie každodenné drobnosti, ani to tu nejdem rozpisovať, je toho veľa. Takže mu to, že nevie masírovať, odpúšťam. 😊❤️
@h2 zlatá, zlatý 🤗. Dúfam,že aspoň z polovice sa dožijeme takého vzťahu,20 rokov ,poklona 😊
Sme spolu 5 rokov. Nečeše ma, nepytam to od neho, lebo to zvladnem lepsie sama 😃 ja si vyčešem vlasy iba pred umytím. Skor ja som ho česala, lebo ma dlhé vlasy ale uz to nerobim lebo to ho akoze skubem, je na to citlivy 🤭
No ale davame si navzajom taky wellnes. On miluje masaze a aplikovanie sera proti vypadavniu vlasov 💆 Mna zase po sprche natrie telovym mliekom.
Ale rozumiem ake mas obavy, tiez mi to velakrat napadlo, ci to cele casom nepojde do kytek, nejake naznaky uz boli 😔
@ivik4 ja som to videla vo filme ale bol to horor 🤣🤣🤣
Česať má zvykli deti, keď boli malé,hrali sme sa na kaderníka..
Ale "škrabká" má každú voľnú chvíľku,to ja môžem velice😆aj pradiem pri tom 😆v októbri máme 27.výročie
@denden77 aj mne po operácii pravého ramená.. bože ešte má aj primaľoval.. bola som jak Sandokan😆..ale bolo mi to tri päť ,bolelo ma aj žmurknutie
@miskakyska 😁❤️ pekné a aj vtipné...keď proste chlapi ľúbia svoje ženy ..🤭
Sme spolu 20 rokov, z toho 15 manželia. V živote som mu nedovolila cesat mi vlasy ani masáž. Ma ruky ako medved, to by som nedala. Ale robí pre mňa iné veci, milé, pekne, nežné. Napr čaj kazde ráno. A nic mi nechyba pri nom.
Nikdy mi muž vlasy necesal.Ake keď prišiel covid tak mi ich musel, chcel nechcel zafarbiť, dozadu si nevidím 😃
@miskakyska ze sandokan 👌🤣🤣🤣🤣🤣

Ale ani mi to nikdy nenapadlo,ani jemu,ma učesať 🤭😁. Opýtam sa a risknem urobiť experiment 🤣. Tak ťahať za vlasy,ok,ale česat? ....😁🤣