icon

Vrátili by ste sa k bývalej partnerke?

Dnes o 09:24

Chcem sa spytat, vratili by ste sa k byvalej prartnerke, kt vas nechala 3 mesiace pred svadbou? Teraz je tomu rok. Mam vlastne byvanie, auto, dobru pracu. Ona je odo mna o 10r mladsia, zije s rodicmi momentalne. Dakujem

Strana
z2
simca06022011
Dnes o 10:46
@anonym_autor

@anonym_autor lebo mala dovod preco odisla... preto. A ten dovod sa zase objavi. A zase odide, nic sa totiz nezmenilo. Len ona si nenasla lepsie, nevyhovuje jej momentalne mozno byvat s rodicmi, zabudla preco odisla, lebo si idealizuje nieco v hlave a spomienkach, vela je tam alternativ. Ano malá moznost, ze "zrazu" dospela a uvedomila sa, tu je.. uz je to na vas, ci to budete skusat a riskovat. Ale clovek co druheho miluje, a chce s nim byt, sa takto z nicoho nic nerozide a neodide.

anonym_2d4a01
Dnes o 10:47
@anonym_autor

@anonym_2d4a01 keby som ju nemal rad, tak to neriesim, dufam, ze sa zmenila. Chodili sme spolu 6rokov,
3 z toho spolu zili..

@anonym_autor Tak si si sám odpovedal.Drzim ti/vám palce.

hefo
Dnes o 10:53

Niekedy to môže dávať zmysel, ale úspech to má len výnimočne. Už opakujem po ostatných, treba sa zamyslieť, či a ako dôvod predošlého rozchodu pominul. A i tak takýto zlepovaný vzťah má horšiu perspektívu než nový...

anonym_f97a20
Dnes o 10:53

...ona sa chce k tebe vrátiť? Aký dôvod uviedla....či jej naozaj veríš, že jej veľmi chýbaš a rok sa pokúšala na teba zabudnúť, ale ona proste zistila, že nevie bez teba žiť??? Nie, pravdepodobne, dôvod vášho rozchodu jej dal kopačky, a ona si uvedomila, že je lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.... Ak jej niečo vo vzťahu ( na tebe) vadilo, bude jej to vadiť opäť, keď sa objaví niekto v tej chvíli zaujímavejší ako si ty. Máš už dosť rokov, nemal by si sa obzerať späť, ale hľadať si rovnocennú partnerku.

anjelicek26
Dnes o 11:25

Mad rad nestaci. Musis sa na nu vediet spolahnut, verit jej, mat rovnake ciele a motivaciu. A to tu nie je dane.

anonym_5e217d
Dnes o 12:00

@anonym_autor nie, aj na druhy krat bude voda v tej istej rieke rovnako studena

anonym_91868f
Dnes o 12:01

@anonym_autor každý robí chyby a je veľa vzťahov, kedy sa páry rozišli a znovu dali dokopy. Rozchod môže vzťah posilniť, keď si druhá strana uvedomí, že spravil chybu a partner mu chýba... Daj tomu šancu a uvidíš 🙂

anonym_553bfa
Dnes o 12:25

Nie, ten istý dovod pre ktorý ste sa rozisli sa objaví znova.Zbytocna strata času.Hladaj seberovnu, 10 rokov rozdiel je veľa.

anonym_84ee91
Dnes o 13:19

Mala som teraz podobnú situáciu s tým, že ja som odišla a ex sa chcel dať znova dokopy. A popravde? Pre nejaký dôvod to skončilo a a keď sme to aj chceli dať dokopy tak presne na tom bode, kde sa to predtým skočilo sa opäť tentokrát lámalo na tom istom. Proste nemá zmysel lepiť starý vzťah.

autor
Dnes o 13:34
@anonym_84ee91

Mala som teraz podobnú situáciu s tým, že ja som odišla a ex sa chcel dať znova dokopy. A popravde? Pre nejaký dôvod to skončilo a a keď sme to aj chceli dať dokopy tak presne na tom bode, kde sa to predtým skočilo sa opäť tentokrát lámalo na tom istom. Proste nemá zmysel lepiť starý vzťah.

@anonym_84ee91 ako ste boli spolu naposledy?

autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
Dnes o 14:46

@anonym_autor sancu mozes dat a uvidis ako si budete rozumiet.

anonym_79a806
Dnes o 14:57

Nenasla nic lepsie s byvanim a dotaciou. V 26 zit s rodicmi nic moc, asi to dost skripe … a mozno bol aj iny dovod a ten zmizol. Tak zobere aj teba 🤷‍♀️. Vsak snad ju neposles s igelitkami prpadne dietatom naspat k rodicom… ona ma stastie, ze ty si nenasiel nejaku pasujucu partnerku doteraz a …. Ty mas 36 ale rozum este to cislo nedobehol

autor
Dnes o 15:41
@anonym_79a806

Nenasla nic lepsie s byvanim a dotaciou. V 26 zit s rodicmi nic moc, asi to dost skripe … a mozno bol aj iny dovod a ten zmizol. Tak zobere aj teba 🤷‍♀️. Vsak snad ju neposles s igelitkami prpadne dietatom naspat k rodicom… ona ma stastie, ze ty si nenasiel nejaku pasujucu partnerku doteraz a …. Ty mas 36 ale rozum este to cislo nedobehol

@anonym_79a806 to by ma nenapadlo... 🧐🫠

anonym_81d965
Dnes o 16:17

@anonym_autor Poznám dva páry čo sa rozišli pred svadbou a potom sa dali dokopy a zobrali. Jedenému páru to funguje dobre. A ten druhý pár, mali aj nové vzťahy. Tam by som povedala, že im to sem tam škrípe. Ja by som si dala pozor, že či ťa nechce využiť.

anonym_91868f
Dnes o 16:47
@anonym_79a806

@anonym_79a806 oni chodili spolu 6rokov a poznámka " Tak zoberie aj teba " je trošku mimo. Tých 6 rokov s ním nebola z donútenia nemyslíš?? Možno ju tlačil do svadby, keď je od nej o 10 rokov starší a ona sa na vydaj a deti ešte necítila.

autor
Dnes o 17:35
@anonym_91868f

@anonym_79a806 oni chodili spolu 6rokov a poznámka " Tak zoberie aj teba " je trošku mimo. Tých 6 rokov s ním nebola z donútenia nemyslíš?? Možno ju tlačil do svadby, keď je od nej o 10 rokov starší a ona sa na vydaj a deti ešte necítila.

@anonym_91868f ale sme boli 3 roky zasnubeny pred svadbou, uz vsetko zabezbecene a ona si to rozmysli... toto som necakal

ivana11155
Dnes o 17:49

@anonym_autor NIE. Na zenu by sa povedalo ze bude len handra,neviem co sa povie na chlapa.

anonym_91868f
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_91868f ale sme boli 3 roky zasnubeny pred svadbou, uz vsetko zabezbecene a ona si to rozmysli... toto som necakal

@anonym_autor sú prípady keď sa manželia rozviedli a znovu k sebe vrátili. Ak ju máš stále rád, daj vzťahu druhú šancu a uvidíš ako sa to vyvinie, inak môžeš neskôr ľutovať, že si to neskúsil. Keby si bol v novom vzťahu, už by to bolo o inom, ale takto nemáš čo stratiť.
Držím palce 🙂

anonym_84ee91
Dnes o 18:03
@anonym_autor

@anonym_84ee91 ako ste boli spolu naposledy?

@anonym_autor najprv 4 roky a potom po druhej šancí asi pól roka

marca12
Dnes o 18:18
@anonym_autor

@anonym_2d4a01 keby som ju nemal rad, tak to neriesim, dufam, ze sa zmenila. Chodili sme spolu 6rokov,
3 z toho spolu zili..

@anonym_autor Nepytaj sa cudzich ludi. Rob ako to citis. Ja by som to skusila. Radsej skusit a neuspiet ako neskusit a cely zivot nad tym premyslat.

Strana
z2