icon

Výber medzi dvoma mužmi: Ktorého zvoliť?

14. sep 2026

Ahojte. Som v situácii, keď si mám vybrať medzi dvoma mužmi. Oboch poznám približne rovnako, asi mesiac a pol. Ja deti nemám a mám 36 rokov. Obaja cca o 5 rokov viac ako ja. Jeden z mužov, ktorého som spoznala o týždeň skôr, je slobodný a má dve malé deti v striedavej starostlivosti. Je veľmi príjemný, taký skôr submisívny, a má celkom dobrú prácu. Keďže som ho spoznala skôr, už na začiatku sme mali aj sex, ale tam nám to nejako nešlo dobre. A obávam sa, že on sa nedokáže prispôsobiť. Druhý muž, ktorého som spoznala o týždeň neskôr, sa rozvádza, ale bezdetný. Prácu má takú slabšie platenú, pracuje ako šofér, no v tomto prípade to v sexe klapalo okamžite, preto som aj prestala s prvým. No ale dosť sa to zamotalo, keď som už bola rozhodnutá pre druhého. Keďže som skoro mesiac od neho čakala nejaký prejav citov, alebo aspoň to, že ma má rád, v podstate jediný prejav je, že po jeho orgazme mi dá pusu na čelo, alebo líce, čo mi už lezie na nervy. Kdežto ten prvý si ma vážil a náklonnosť mi vyznával x-krát denne. Teraz babo, raď... Ktorého si vybrať? Keďže stále je aktuálny aj ten prvý a v sobotu bol u mňa na noc. Díkes.

autor
14. sep 2026
@anonym_4c9d14

@anonym_autor neviem, či 40 ročný muž ktorý už má 2 malé deti v striedavke a 40 ročný muž, ktorý sa vraj rozvádza a neprejavuje ti náklonnosť sú zrovna perspektívni na budovanie rodiny... načala si s nimi túto tému vôbec? chcú ešte deti, ženiť sa znova? máte rovnaký pohľad na budúcnosť? ak nie, toto by ti mohlo pomôcť v rozhodovaní... ale za mňa, hľadať ďalej určite

@anonym_4c9d14 Neviem, koľko máš rokov, ale niekoho v mojom veku nie je ozaj možné nájsť. Všetci majú na zoznamkách nastavené od 20 do 30, čo viem, a to už im mňa ani neukáže. A starší, nad 40 -50, iba tí majú nastavené ženy okolo 35.

anonym_319fc1
14. sep 2026

Kukni Ruza pre nevestu. Urobt sutaze a ten, ktory ich vyhra najviac ...

anonym_319fc1
14. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_4c9d14 Neviem, koľko máš rokov, ale niekoho v mojom veku nie je ozaj možné nájsť. Všetci majú na zoznamkách nastavené od 20 do 30, čo viem, a to už im mňa ani neukáže. A starší, nad 40 -50, iba tí majú nastavené ženy okolo 35.

@anonym_autor Vacsina normalnych muzov ma nastavene normalne hladanie o 5 rokov mladsej. Samozrejme, ze nepohrdnu, ak ukecaju o 10 rokov mladsiu, to by ale taka najskor musela sama chciet. Aj pre nu je o 10r starsi (40+) mozno pristary.

crazy_cat_lady
14. sep 2026

A to su jedini chlapi na svete? Ini uz neexistuju?

anonym_c8eba5
14. sep 2026
@anonym_4c9d14

@anonym_autor neviem, či 40 ročný muž ktorý už má 2 malé deti v striedavke a 40 ročný muž, ktorý sa vraj rozvádza a neprejavuje ti náklonnosť sú zrovna perspektívni na budovanie rodiny... načala si s nimi túto tému vôbec? chcú ešte deti, ženiť sa znova? máte rovnaký pohľad na budúcnosť? ak nie, toto by ti mohlo pomôcť v rozhodovaní... ale za mňa, hľadať ďalej určite

@anonym_4c9d14 A ci chcu zakladat rodinu s niekym, kto nevahal hned so sexom😶
A btw, pochybujem, ze ten s detmi v striedavke este nejake dalsie deti chce.

domkakvet
14. sep 2026

@anonym_autor ani jedneho, vyskusala si oboch a nevyhovel ani jeden.

7miriam77
14. sep 2026

Veď ani s jedným to nebude ok!!! Prvého chces brať len preto,že ti druhý nevie vyznať city a očividne ťa má len na sex!!! Prvý ťa zasa nevie obstastnit a ešte má aj dve malé detičky, čo možno pre niekoho problém nie je, no neviem či si ochotná ich prijať. Možno Badoo zhodu ukázal, no podľa mňa tam žiadna nie je

anonym_e6292d
14. sep 2026

🍿

anonym_aed78f
14. sep 2026

@anonym_autor s tychto dvoch sa nebude ani jeden hrnut do vazneho vztahu. Ty uz potrebujes niekoho dostupneho a otvoreneho.

anonym_4c9d14
14. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor opäť nehovorím nutne o ich veku a že by bolo problém samé o sebe to, že sú 40tnici, ale o ich životných situáciach v kombinácii s vekom, jeden s dvoma malými deťmi, druhý zas pre niečo asi deti nemal ani doteraz a navyše si nemôžeš byť pri tomto type ani istá, že naozaj rozvádza... toto sú veci, ktoré by si mala riešiť, ak chceš zakladať rodinu a nie, ktorý má lepšieho pišuláka

anonym_299f45
14. sep 2026

@anonym_autor toho s 2 deťmi neber vôbec, ideš sa starať o 2 decká cudzie 2 týždne. A keď budete mať náhodou spoločne,ešte len nastane bordel. To je ale silný zásah do psychiky,a ešte keď je neprisposobivy,toho by som vyškrtla hneď,aj keď je milý,lebo milý sú väčšinou všetci na začiatku. A ten druhý ti nevyznám lásku?? No bože, za muža hovoria činy a nie slová .

anonym_f4622c
14. sep 2026

Keď si spala s dvoma (a pravdepodobne aj s tretím, ak dobre čítam), a každý z nich si náhodou vyberá tvojim štýlom, že spí ešte s ďalšou, tak to vás je už celkom dosť v tomto sexuálnom kolotoči.
Moja rada: poriadne sa chráň pred prenosnými chorobami. Aspoň kým si všetci, ktorí ste v hre, povyberáte.

123profil321
14. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_4c9d14
@anonym_4c9d14 Akože áno. Píšem si ešte s jedným a aj s tým som sa stretla a je super. Ten by mi možno najviac vyhovoval na vzťah, ale ten má 49 rokov. A tam by som už nešla do takého veľkého vekového rozdielu. Aj keď s ním sa mi najlepšie komunikuje a aj celkovo je to pohodák a má krásne zariadenú domácnosť.
Títo dvaja boli ale jasná voľba ako perspektíva na dieťa a rodinu.

@anonym_autor k***a a ešte aj zlatokopka. Kiežby tí všetci traja napľuli do ksychtu. Ja by som ti priala chlapa, čo by sa k tebe choval tiež takto....

elviku11
14. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A ty sa chceš vydávať, zakladať svoju rodinu a mať deti? Lebo ten, ktorý sa rozvádza, a ešte sa možno pár rokov rozvádzať bude, už má dve deti a asi už nebude chcieť ďalšie...

123profil321
14. sep 2026
@anonym_319fc1

Prvy - ma dve deti, striedavku, horsi sex. Druhy - sofer s dobrym sexom.
Som zvedavy na reakcie, ze sexujes s dvoma muzmi naraz. Muz co by sexoval s viacerymi v procese vyberu by bol uboziak, chudak, svina,... 🙂
Neda sa vyskladat jeden muz z piatich, tak ako sa neda vyskladat jedna zena z piatich. Ber, alebo nechaj tak.
Ale skus prvemu navrhnut, nech sa zlepsi a menuj to, co sa ti paci na druhom. A tomu druhemu to iste, nech doplni svoj sortiment o kladne crty toho prveho. Nech si sadnu spolu na pivo, preberu to a zhodnotia sex s tebou a teba.

@anonym_319fc1 som tu asi jediné, ktorej to nepríde kóšer ani pri chlapovi, ani pri žene - spávať niekoľko týždňov s tuctom a potom aj vyberať... Pre mňa je no go už len písať si s viacerými naraz s úmyslom my s nimi vzťah...

viestta
14. sep 2026
@anonym_c8eba5

@anonym_autor Aj s tym tretim bol sex? 😄

@anonym_c8eba5 tu sa kona regulerne vyberove konanie, simultanne sa skusa viacero kandidatov, overuju sa ich schopnosti a my tu mame posobit ako poradny organ, pretoze zadavatelka si nevie sama vybrat. Proste zahlasujeme a podla vysledku hlasovania sa vyhlasi vitaz🙄

katkazatka
14. sep 2026

Halo, halo... Kto ešte nespal s autorkou témy, nech sa hlási u súdruha Žinčicu! Opakujem...

anonym_5f002c
14. sep 2026

@anonym_autor ten prvý sa prispôsobuje v prvom rade svojim deťom, nie bezdetnej frajerke, tu sa musíš ty prispôsobiť. Ja by som si vybrala toho, ktorý mi ponúkne to, čo mu viem ponúknuť aj ja sama😉

demodun
14. sep 2026
@123profil321

@anonym_319fc1 som tu asi jediné, ktorej to nepríde kóšer ani pri chlapovi, ani pri žene - spávať niekoľko týždňov s tuctom a potom aj vyberať... Pre mňa je no go už len písať si s viacerými naraz s úmyslom my s nimi vzťah...

@123profil321 jasné, že to nie je normálne. O tucte ani nepíš, lebo autorka to zoberie vážne. 🙈
Odskúša ešte 4 - 5 a potom by to mohla hodiť do tabuľky. 🤔

anonym_454381
14. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_454381 si hnusná.👎🐷

@anonym_autor ja som hnusná ? Tak ty tu trtošiš a ťahaš sa s dvoma naraz .. 😃😃😃 ale ja som hnusná 🤣 skus niečo vtipnejšie

anonym_45cfa9
14. sep 2026

@anonym_autor lepší plat prvého ti je na nič, keď platí na decká. A zlý sex. Druhý ťa má na háku. Hľadaj inde.

123profil321
14. sep 2026
@demodun

@123profil321 jasné, že to nie je normálne. O tucte ani nepíš, lebo autorka to zoberie vážne. 🙈
Odskúša ešte 4 - 5 a potom by to mohla hodiť do tabuľky. 🤔

@demodun 😂😂

ivicatolic
14. sep 2026

@anonym_autor prvý ti viac lichotil, lebo dobre vie, že s dvomi deckami tak ľahko ženu nelapne 🙂☝️👉👁️ druhý bude taký jednoliaty , žiadne vzrúšo nečakaj , ak si veľmi akčná, môže ti to vadiť😆.... takže- je čas na tretieho😆👁️😆👉

anonym_b34f5a
Odpoveď bola odstránená
demodun
15. sep 2026
@anonym_b34f5a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b34f5a ale ona nehľadá milenca, ale niekoho na vzťah. A voči tým chlapom je to dosť hnusné. Teda aspoň voči tomu prvému, ten druhý to asi nemyslí moc vážne.
Ty si kľudne rob čo chceš, v pohode aj v tej kaviarni pri stole si ju mohol oprieť 🤦😂

terezka1947
15. sep 2026

@anonym_autor ani jedného. Lebo zjavne nemáš rada ani jedného.

anonym_aeb0d6
15. sep 2026

@anonym_autor kľudne si nechaj zatiaľ oboch ak máš na to žalúdok. Ja mám takže to chápem.

anonym_b72e4c
15. sep 2026
@anonym_b34f5a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b34f5a každý hľadá lásku, keď ty nie a čakáš, kt.ti kedy da, to nie je ani láska, ani vzťah. To je sex. A máš šťastie, natrafil si na také, kt.staci za sex káva.

demodun
15. sep 2026
@anonym_b72e4c

@anonym_b34f5a každý hľadá lásku, keď ty nie a čakáš, kt.ti kedy da, to nie je ani láska, ani vzťah. To je sex. A máš šťastie, natrafil si na také, kt.staci za sex káva.

@anonym_b72e4c tak možno aj tie ženy chceli len sex. 🤔

anonym_a52ec2
15. sep 2026
@demodun

@anonym_b72e4c tak možno aj tie ženy chceli len sex. 🤔

@demodun pri takom nastaveni urcite nehladal buducu matku svojich deti ale len zasuvku do ktorej zastrci. A len radodajne zasuvky mu dali, kto iny?