icon

Výber medzi dvoma mužmi: Ktorého zvoliť?

14. sep 2026

Ahojte. Som v situácii, keď si mám vybrať medzi dvoma mužmi. Oboch poznám približne rovnako, asi mesiac a pol. Ja deti nemám a mám 36 rokov. Obaja cca o 5 rokov viac ako ja. Jeden z mužov, ktorého som spoznala o týždeň skôr, je slobodný a má dve malé deti v striedavej starostlivosti. Je veľmi príjemný, taký skôr submisívny, a má celkom dobrú prácu. Keďže som ho spoznala skôr, už na začiatku sme mali aj sex, ale tam nám to nejako nešlo dobre. A obávam sa, že on sa nedokáže prispôsobiť. Druhý muž, ktorého som spoznala o týždeň neskôr, sa rozvádza, ale bezdetný. Prácu má takú slabšie platenú, pracuje ako šofér, no v tomto prípade to v sexe klapalo okamžite, preto som aj prestala s prvým. No ale dosť sa to zamotalo, keď som už bola rozhodnutá pre druhého. Keďže som skoro mesiac od neho čakala nejaký prejav citov, alebo aspoň to, že ma má rád, v podstate jediný prejav je, že po jeho orgazme mi dá pusu na čelo, alebo líce, čo mi už lezie na nervy. Kdežto ten prvý si ma vážil a náklonnosť mi vyznával x-krát denne. Teraz babo, raď... Ktorého si vybrať? Keďže stále je aktuálny aj ten prvý a v sobotu bol u mňa na noc. Díkes.

Strana
z3
demodun
15. sep 2026
@anonym_a52ec2

@demodun pri takom nastaveni urcite nehladal buducu matku svojich deti ale len zasuvku do ktorej zastrci. A len radodajne zasuvky mu dali, kto iny?

@anonym_a52ec2 neriešim, možno už nemali potrebu žiť s chlapom a riešia to takto. Sto ľudí, sto životov. 🤷

anonym_5d332b
Dnes o 14:24

som bola na zoznamkach toto leto... rozumiem dileme dvoch, ale trda nerozumiem spavat so vsetkymi.... iste, hormony su svina - ale dpc zdrzim sa. A to ja som hladala kamosa /milenca, casovo vztah nemam sancu davat....

a vies co? nasla som asi aj to co som ani nechcela.. vztah.

Strana
z3