Vyčerpaná na dovolenke s deťmi, zatiaľ čo partner si užíva s kamošmi
Ahojte,chcela by som vediet nazor aj inych zien,lebo citim sa troska aj ako nevdacna mrcha,ale zaroven mi to aj vadi. Sme na "dovolenke" u mojej rodiny na chalupe,kde lisky davaju dobru noc. manzel rodinu uz nema. Co mi troska vadi je to,ze kazdy den chodi do vzdialeneho mesta,odkial povodne pochadza,za kamaratmi,je tam niekedy 2,3,4 hodiny a niekdy i viac. Zaroven ak ide na nakup,tak opat tam travi cas. Mne to uz ide troska na nervy,lebo ja som sama s dvoma detmi,nemozem ist nikam,lebo mladsie neznasa auto a zaroven separacna kriza. Podotykam,chodim do prace,zarabam,mam rovnaky play ako on+rodicak,takze rovnako mam pravo na oddych. Navyse varim, uspavam a vstavam k mladsiemu len ja,cize jeho pomoc,aby sa venoval obom troska viac,by aj mne bodla. Sem-tam zoberie starsie dieta von a potom hned ked pridu,ide opat za kamosmi. Dakujem za Vas nazor.
@anonym_autor tak s týmto treba skončiť, prepáč, ale je to sebec!Vôbec ho nezaujíma, že si tam s deťmi, že sa staráš, pracuješ klobúk dole pred tebou.To že nema nikoho to chápem, ale zas to netreba využívat😏.Pretože ak takto bude pokračovať ani vás nebude mať. Ja som sa rozviedla presne od typu: ja potrebujem oddych atď,kým som ja robila to čo ty!Nikdy viac!!!Takého typa človeka nezmeníš to mi ver.Možno keď mu to povieš, tak chvíľku zdrží,ale potom aj tak pôjde.Toto už dobre nebude aj keď ťa to boli,ale toto je pravda
@anonym_autor už vydrz a pouc sa z toho. Koľko tam ešte budete? Ja by som si to nekazila, keď doma deti zabaví. Nie, nie je v poriadku co teraz robí. Ake aj tak, ak doma pomoze, nevrtala by som do toho, ak jeden rozhovor nepomohol. Keď boli moje deti male, aj naše dovolenky boli také, že ja som žiadnu nemala. Ale zmena prostredia mi aj tak urobila dobre. Budúci rok choďte na riadnu dovolenku. Mimo. Aby nemal moznost toto robit. Chápem ze máš k starkym vzťah, ale deti si asi do budúcna z toho veľa nebudu pamätať, keďže sú to ich prastari rodicia. Čiže na tomto by som to nestavala. Mne v takých situáciách pomáhalo sa nastaviť spôsobom že ok, tak som tu sama a tak sa aj zariadim. Nepočítala som s partnerom vôbec. Plánovala som deň bez neho, zobrala deti na výlet a jedla niekde vonku mimo. Spravila by som to tak, že by som schválne vyrazila chvíľu pred tým, ako sa zvyčajne vracia späť. Aby sa tam potom on nudil 4 hodiny a uvedomil si, čo a ako.
@anonym_autor aký potrebuješ názor? Toto, čo si tu napísala, si mala povedať v prvom rade jemu a dojednať si pravidlá, rozdeliť si povinnosti okolí deti, aby ste mali obaja aj priestor a čas na oddych. Prečo vôbec to máte takto? To fakt potrebuješ, aby ti v tomto niekto napísal, čo máš urobiť? Si dospelá?
@anonym_autor si strašne mäkká a necháš si zalepiť ústa jeho od veci rečami. Ako si veci nastavís, dohodnes a spravíš, tak budeš mať. Tak mu povedz, včera si mal voľno ty, dnes mám ja, čau. Malé má separacku? Tak to jedno si vezmi zo sebou a choď na výlet. To jedno daj do nosiča a choď sa prejsť alebo do mesta alebo niečo. Nech musí panko ostať doma. Aby si baba nevedela s chlapom poradiť. Teda chlapom, chová sa skôr ako decko.

@anonym_autor neviem, ako dlho trvá táto dovolenka a na aká bude tá druhá, na ktorú sa chystáte predpokladám, že koncom augusta, lebo koniec júla je teraz. Ak ste u starých rodičov dlhšie, ako tri dni a ešte minimálne tri tam plánujete byť, tak je najvyšší čas nechať mu deti a odísť minimálne na pol dňa preč. Prežijte to aj mladšie dieťa, tak ako by to prežilo, keby si bola v nemocnici a píšeš, že si bola často preč, vtedy si ho ako kojila? Skrátka nevyhováraj sa na deti, zajtra sa obleč a postav ho pred hotovú vec. Predpokladám, že na druhej dovolenke nebudeš variť, ale budeš oddychovať zase ty, nech sa o deti postará.