icon

Vykajú vám svokrovci aj po svadbe?

21. jan 2025

Prosim mate to niektora doma podobne? Ked som este chodila s manzelom jeho rodicom som samozrejme vykala a oni mi vykali tiez...priatel povedal ze su starsi a konzervativnejsi ale viem ze so vsetkymi jeho byvalymi si potykali ale neriesila som to...ked sme sa vzali tak som im povedala ze vsak mi mozu tykat ale muzova mama mala velmi zlu reakciu na to ze co si o sebe myslim ze ked ja im poviem ze mi maju tykat ci cakam ze aj oni mne povedia...pritom to som vobec nemyslala....takze som jej povedala ze ked to takto vidi tak nech mi teda vykaju...pride mi to cudne plus este aj ta jej reakcia...moj mm mojim rodicom tyka, oni mu hned povedali...vykaju vam svokrovci?

Strana
z3
rachel36a
22. jan 2025

@biba_18 ver ze bola..a nie len k mame priateľa, ale aj u lekárov...lebo sa mi presne stalo ze mi na RHB zacala sestrička tykat...veľmi sa divila keď som jej začala aj ja...

biba_18
22. jan 2025

@vroni mňa zaujímajú reálne riešenia. toto mi pripadá total pritiahnuté za vlasy, zvlášť od osoby ktorá píše o hulvátoch a slušnosti a tak ... 🙂 a dupľom k osobe, s ktorou chcem mať potenciálne dobré vzťahy a ona to možno nemyslela zle ... no, ale zas hlavu si s tým nelámem, nemusím rozumieť všetkému ...

wiccawicca
22. jan 2025

Ja svokrovcom vykám a oni mne tykajú od začiatku, podobne aj môj muž mojim rodičom vyká a oni mu tykajú.

biba_18
22. jan 2025

@rachel36a a znova sestrička. sestrička je cudzí človek. ..

rachel36a
22. jan 2025

@biba_18 a? Mala som 25 rokov a zacala mi tykat...mimo toho ze je to neslušné, je to aj neprofesionalne

biba_18
22. jan 2025

@rachel36a a téma je o svokrovcoch 🙂

rachel36a
22. jan 2025

@biba_18 to je jedno, ja pisem vseobecne o tykani-vykani medzi ludmi...je jedno ci su to svokrovci, u lekára, v obchode...

vroni
22. jan 2025

@biba_18, osoba, ktorá ti bez upozornenia začne tykať , nemá záujem o dobré vzťahy. Podstatne bežnejšia je situácia, keď sa budúci svokrovci tak poloslusne opytaju: "A môžeme ti tykať?" A že chce byť deva za chrumkavú, tak odkyve a vlastne to tak "chcela". Pri tom by stačilo slušne a jasne povedat": "Áno, samozrejme, môžeme SI tykať." A čierneho Petra by mali svokrovci späť.

lia2929
23. jan 2025

Pripomenula si mi situaciu😂raz som mala frajera mala som 18 rokov a ta jeho mama mi vkuse vykala 🙈 aj som ju poprosila nech mi tyka a just vykala …. Ale v tomto pripde obaja radi popijali nastastie to skoncilo koncom ale bolo mi to extremne divne

Strana
z3