icon

Vypnuté zvonenie a problematické vzťahy

orm1
23. máj 2025

Priateľka keď sa stretáva s klientmi aj s takými ktorých vidí prvý krát ( pracuje ako advokátka ) , tak sústavne ma vypnuté zvonenie a neberie tel. Aj keď veľa krát som ju prosil aby zdvyhala mobil lebo sa bojím o ňu , Nepozná človeka, zoberie ho do auta, ide s nim na kávu ktorú zaplatí ona. Doteraz mala len toxické vzťahy s alkoholikmi a stále s nimi udržuje kontakt. Neviem co si mam.o tom myslieť.

Strana
z2
deti95060810
23. máj 2025

nejaká slabá advokátka - možno je len začínajúca... keď je stále v kontakte s alkoholikmi a dokonca len takých mala... je vôbec advokátka? si si istý?

rejka7
23. máj 2025
@deti95060810

nejaká slabá advokátka - možno je len začínajúca... keď je stále v kontakte s alkoholikmi a dokonca len takých mala... je vôbec advokátka? si si istý?

@deti95060810 tak nemôže mať každý kanceláriu v centre mesta, a asistentku na došlú poštu, ako píšem vôbec to nie je také jednoduché. Zdá sa že dotyčná robí čo sa dá a snaží sa vyžiť, keď už má tie deti.

luna11
23. máj 2025

Kaslite na to.uz si zrusil ucet..troll

motylik2559
23. máj 2025

Byt tvojou priatelkou, uz s tebou niesom. a odkial vies,ze je v kontakte s jej ex - alkoholikmi? Prepac, ale znies tak nedoveryhodne,ze uz by som nedala ruku do ohna za to, ze jej na tajnasa obcumujes tel.🙄 A ty pracujes alebo sa len nudis pocas dna a vyvolavas? Lebo advokati poväcsine toho maju ozaj vela na narocnost casu, stretnuti, co netrvaju 5min...No neviem, ale ak je vobec pravda, co si napisal, ze akí boli jej ex, tak ty si dalsi podivin v poradi a lutujem tvoju priatelku...Mala by si ona trosku tiez dat doporiadku vnutro seba, aby nenatriafala na takych chlapov a chlapceka ako si ty🙏🤷‍♀️

viestta
23. máj 2025
@luna11

Kaslite na to.uz si zrusil ucet..troll

@luna11 nedostal odpovede ake cakal... Vsetky sme rovnake ako jeho frajerka...

victory7897
23. máj 2025

Advokátka sa vláči s alkoholikmi ,a priateľ vypisuje na mk, že mu neberie .hm jasné ...ďalej ?

petrad15
23. máj 2025

Este aby mi chlap vycital, ze v praci pracujem 🙄

tykat
23. máj 2025

@orm1 "...Doteraz mala len toxické vzťahy..." pozeram ze v tom pokracuje.

viera012345
24. máj 2025

@orm1 ... priateľka je už veľké dievča, ktoré ak by cítilo,ze je v ohrození,vie si poradiť.Kazdy,kto sa stretáva s klientmi a je profesional, nerieši počas jednania súkromné záležitosti/hovory

viera012345
24. máj 2025
@viestta

@heleninamama a este aj plati kavu svojim klientom, to uz je fakt cez ciaru. Takto na hypoteku nebude!!! 🙄

@viestta 😀😀😀

karinly
24. máj 2025

Tie deti sú len jej? Sú snad vaše. A asi má lepšiu prácu ako ty, tak dvihaj opatrovateľke ty telefón

siska53
24. máj 2025

@orm1 Predstav si, su povolania, kde jednoducho nemoze clovek zdvihat hocikedy telefon! Pre jej dobro, mala by sa s tebou rozist a najst si niekoho normalnejsieho alebo ty by simal vyhladat odbornu pomoc, aby si pochopil, ze tvoja poziadavka nie je ok.

elvenprincess
24. máj 2025

Tiež mám v práci vypnuté zvonenie. Keď mám voľnú chvíľu a nájdem si zmeškaný hovor, zavolám naspäť. 🤷🏼‍♀️

lauricka
25. máj 2025

@orm1 tak neviem, kukaju z toho problémy, či to je zrovna partnerka pre život, ak udržuje vzťahy s bývalými a ešte alkoholikmi...také až neviem, či tomu veriť a vy máte tiež zvláštny pohľad na vec. Hádam keď ma jednanie, nemôže dvíhať telefóny...

prasiatko30
25. máj 2025

Tak ked nezdvihne opatrovatelke tak nech opatrovatelka vola najprv tebe a jej len v pripade krajnej nudze. Ked ty dokazes odpovedat a volat aj cez pracovnu dobu tak bud kontakt v emergency pripadoch. Kebyze nie si ziarlivy slídič tak by si sa v klude porozpraval s opatrovatelkou a zariadil to. Vies, ze na obiehanie okolo deti a starostlivost o ne ste tam dvaja - matka nema exklusivitu na rozpravanie s opatrovatelkou

petruldo
25. máj 2025
@siska53

@orm1 Predstav si, su povolania, kde jednoducho nemoze clovek zdvihat hocikedy telefon! Pre jej dobro, mala by sa s tebou rozist a najst si niekoho normalnejsieho alebo ty by simal vyhladat odbornu pomoc, aby si pochopil, ze tvoja poziadavka nie je ok.

@prasiatko30
@lauricka
@elvenprincess
@siska53 autor má zrušený účet

Strana
z2