icon

Vysoké ženy: Ako ovplyvňuje výška sebavedomie?

3. jan 2025

Ženy ktoré ste vysoké, nemáte z toho pošramotené sebavedomie? Ja mám 178 a dosť sa trápim, lebo aj muži sú nižší než ja aspoň na miestach kde sa pohybujem .... cítim sa ako medveď, je to neženské... a navyše ak priberiem tak vyzeram naozaj mohutne, čo nehrozí pri nižších ženách. Nadváha pri vyšších vyzerá oveľa horšie .... a samozrejme sa hrozne hrbím v snahe sa znížiť aspoň o pár cm

Strana
z3
yelena159
3. jan 2025

Ja mám 163 a chcela by som mať 175. 😔

autor
3. jan 2025

@yelena159 Ja by som zase chcela mať tvoju výšku :(

lenkasarka
3. jan 2025

Mne sa vysoké štíhle ženy páčia.

riskoh
3. jan 2025

Mam 176, nikdy som memala kvoli vyske znizene sebavedomie, naopak, rada nosim ihlicky, za mna to posobi elegantne

galganka
3. jan 2025

Mám meter 80 a nadhľad. 🤷🏼‍♀️ A kamošky, čo majú do metea 60 a vraj by hneď menili 😆

dzulli1980
3. jan 2025

Ja mám 180 cm, 66 kg, pošramotené sebavedomie nemám ... môj muž má 196 cm, 105 kg ... sa cítim pri ňom ako "palculienka" ... vždy som mala vyšších partnerov, nebol problém, nosila som vysoké podpätky - aj 10 cm, vždy som bola nižšia ako partner.

janai1
Odpoveď bola odstránená
hederamonstera
3. jan 2025

Ja som vysoka, aj tucna, nemam problem so sebavedomim😀

autor
3. jan 2025

@janai1 tučná nie som, mám síce pár kg navyše ale ja som sa cítila ako medved aj ked som mala 57 kg

galganka
3. jan 2025

Mám 56, možno 57 kg, neviem, nevážim sa, ale teda, ako medveď si nepripadám a zjavne ani okoliu podľa poznámok "konečne sa najedz". 😂

zobaka
3. jan 2025

ja mám 174 cm a citim sa s touto vyskou super, nechcela by som mat menej, pacia sa mi vysoke zeny

ibatanecnica
3. jan 2025

Autorka u teba je problem niekde inde. Nie vo vyske

janai1
Odpoveď bola odstránená
fairyy
3. jan 2025

ja mam 180cm a cca od vysokej skoly mi moja vyska vobec neprekaza naopak mam rada svoju vysku a manzela mam inak nizsieho o kusok... jediny cas kedy mi vadila moja vyska, a teda ze velmi vadila bola zakladna skola, som totiz takto vysoka od 13tich

123profil321
3. jan 2025

A to som si myslela, že mojich 169 je už veľa 😅😅

majamat
3. jan 2025

ja by som chcela byt tiez vyssia,a le teda co sa tyka muzov, netreba sudit podla jedneho prostredia. ved nikde nei ej povedane, ez musis mat muza z konkretnej oblasti.
moj mm ma vysku len 177cm, ale moj svagor 190cm, brat 194cm, mam niekolko bratrancov, co maju medzi 185-190cm. kamosky muz ma skor 2m. samozrejme ze su aj nizsi muzi, ale rovnako su aj vysoky. priemerna vyska u muza je medzi 176-185cm, takze toto je najrozsiahlejsia skupina muzov a vacsina z tejto skopiny ma vyssi vzrast,a ko ty. tvpja vyska je v chlapcenskom grafe na 37%, co znamena, ze je este 63% muzov vyssich ako ty. teda v priemere. samozrejme nezijeme-nie sme rolozeny v urcitych oblastiach podla priemeru, ale rozhodne existuje este vela vyssich muzov.

gazpalm
3. jan 2025

Tak asi popracuj na sebavedomi , ja mam 180 a jedine , co by som nemenila je moja vyska ☺️ a to som robila modelku...davno ...momentalne mam kila na vyse ...ale ako kiklop sa necitim😀 ked je niekto mensi a zazera...jeho problem nie?

spanielka44
3. jan 2025

Mám 176cm a ja sa za to tiež niekedy hanbim… 😁 hlavne preto že nemám krásne dlhé modelky ale dlhy trup a vždy keď sedím vedľa nejakeho chlapa tak som od neho vyssia a to je naozaj hanba 🥹

rozculena
3. jan 2025

@spanielka44 pre kristove rany,aká hanba????????????????

marcellka32
3. jan 2025

Mám 181 CM a kľudne si dám ešte 7 CM opätky, muž má 190 CM...nikdy som nemala komplexy z výšky

tykat
3. jan 2025

Mam 180 a jedine kvoli comu by som brala menej je oblecenie, velkosti sa sice rozsiruju ale na vysku mysli malo vyrobcov. A tak si napr.nekupim saty lebo pas mam niekde pod prsiami. Nohavice ak sa postasti predlzena velkost tak oslavujem. Tricka a bluzky mi koncia 10cm pod pupkom. A minisaty nosim ako tuniky. 😃

januska12323
3. jan 2025

Ty máš problém s celkovým videnim seba samej. Ani pri 80kg nemôžeš vyzerať extra veľká.

nevenka
3. jan 2025

@yelena159 ty si na tom este dobre, mam 152 cm a mam aj nadvahu a velke prsia, @autorka vedz, ze to vobec nevyzera dobre a kazde kilo viac vidiet.

marcellka32
3. jan 2025

@tykat nohavice, rifle najlepšie c&a, rovnako šaty, občas Tesco, HM

nevenka
3. jan 2025

@autorka pri vyske 152 cm vazim 65 kg, fakt myslis, ze vyzeram lepsie, ze nie som medved? Skor take medvieda teda. To su prirovnania, fakt 🙄

tykat
3. jan 2025

@marcellka32 CA nohavice kupujem, a ostatne LINDEX to su tusim svedi? Tam su zeny vysoke.
A este BONPRIX mam overene niektore kusky.

fairyy
3. jan 2025

@tykat saty sa daju v Next maju pri nich aj napisane, ktore su predlzene pre vysoke zeny 🙂

olimuc
3. jan 2025

Mam tiez 180 a vahu som mala tak 60 kg, obcas aj menej po 45 uz je tej vahu viac … jedine, co mi vadi na mojej vyske, ze musim hladat vzdy predlzene nohavice ako na pavuka … nie vzdy, vsade maju a najme za rifle si nechaju priplatit. Zenska dlzka 36 sa skoro neda najst a niektore 34 su kratke, takze mam vacsinou bedraky aby to nevyzeralo ze sa scvrkli … neznasam to

marianarem
3. jan 2025

Ja myslim, ze pritazlivost pre muzov si kazis skor tym hrbenim a komplexom z vysky. Samotnou vyskou urcite nie.
Je vela muzov, ktorym sa vysoke zeny pacia. Mala som kolegynu o dost vyssiu od teba a ta mi hovorila, ze jej chlap sa ani neobzrie za zenou pod 180 🙂 A jeden kamarat si dokonca zobral za zenu 198cm vysoku babu.
Su aj mnohe krajiny, kde sa vyska zeny vyslovene ceni. Ja som mala kedysi frajera na juhu talianska a u nich to bolo povazovane za prednost. Najviac som bola sokovana v Thajsku. Mala som vtedy este aj nadvahu a bola som zaroven o hlavu vyssia nez mnohi tamojsi chlapi. A tito nizki muzi mi tam neustale nadbiehali, prihovarali sa na ulici, pytali cislo. Jeden mi povedal, ze tam maju radi europske zeny, lebo su "take velke" 🙂

sashka22
3. jan 2025

Chod sa prejsť po Amsterdame, budeš si pripadať malinká 😀 ja mam 182 cm, aktuálne tak 85kg, absolutne by som na sebe nič nemenila ale ten pocit v NL ma prekvapil. Muž je o hlavu nižší a nemáme z toho nikto komplexy.

Strana
z3