icon

Vyspala som sa so svojím zubárom

13. júl 2025

Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..

stellarstar
13. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar postavu mam mozno narozdiel od teba vybornu 🙂 162cm48 kg 🙂

@anonym_autor prsia zadok obočie očičká vlásky tiez ?

stellarstar
13. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar postavu mam mozno narozdiel od teba vybornu 🙂 162cm48 kg 🙂

@anonym_autor prsia zadok obočie očičká vlásky tiez ?

bielasovicka
13. júl 2025

Normálne ma začal bolieť zub 🤔

bielasovicka
13. júl 2025

@anonym_autor ešte povedz, že ani manželka ti nič neuctovala

misiak7777
13. júl 2025

@anonym_autor krásna, chudá a Strečno v hube 😃😃😃 že ste začali spávať spolu keď ho nemali aké zuby poskriabat 🤣🤣🤣🤣🤣

alica110
13. júl 2025

Tie komentáre, smejem sa 😂

sticker
anonym_1ececf
13. júl 2025

Mila autorka, mohla si radsej vymysliet pribeh s gynekologom 😃. Predsa len pribeh so zhnitymi zubami nic moc 😃. A miesto opravi zhnitych zubov za 10000 si mohla vymysliet sperky, dovolenky a pod.

enmery
13. júl 2025
@misiak7777

@anonym_autor krásna, chudá a Strečno v hube 😃😃😃 že ste začali spávať spolu keď ho nemali aké zuby poskriabat 🤣🤣🤣🤣🤣

@misiak7777 Strečno v hube, made my day😄Dnes ďalšia radosť vo mne.

macatt
13. júl 2025

Tak ale dievčatá, snáď sa nebude hanbiť kdesi na konferencii za jej chrup?!
Musel jej ho urobiť reprezentantivny aj keby jej dobré zuby mal vytrhať..

olimuc
13. júl 2025

Ked vystriedas vsetkych lekarov urobis kompletny repàs …. Neurologa mozes vynechat, ten je Ti v momentlnom stave vedy nanic … skor speleolog ..ten sa potesi

anonym_1df3b8
13. júl 2025

Spojíš príjemne s užitočným...ale pozor aby Ti raz nevolala manželka že máš ist na súd ako svedok lebo maju velký majetok...ako sa mne stalo...V dnešnej dobe po Tebe môže manželka vymahat sumu za zuby.

petamich
13. júl 2025

Som sa dobre zasmiala pri niektorych komentaroch 🙂 dakujem vam

sickynickyobsadene
13. júl 2025

@anonym_autor máš 24 a už ti zhnili zuby ako aj charakter...no aspoň zuby opravené ..

personality
13. júl 2025

Takych zubarskych dvojíc nebude veľa, navrhujem to dat manželke vedieť.

"maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…"

vevapeto
13. júl 2025

@anonym_autor už aby vám začala škola drahé žiačky…

bielasovicka
13. júl 2025
@sickynickyobsadene

@anonym_autor máš 24 a už ti zhnili zuby ako aj charakter...no aspoň zuby opravené ..

@sickynickyobsadene no jasné, v 24roch mat hnile zuby? To si ich neumyvala nikdy v živote. Dobra rozprávka. Aj keď....... Ktovie, aká socka to je.

ika11123
13. júl 2025
@hayabusa1337

Vyzyvam ucastnicky a ucastnikov MK ani na to dalej nereagujme je to vymyslena srajda. Dajme prednost inym zmysluplnym temam :D

@hayabusa1337 asi tak 🙏

natalka13
13. júl 2025

24r a zuby skarede🙈

rozculena
13. júl 2025
@stellarstar

Ešte nájdi plastického aby ti dal postavu zadarmo dokopy

@stellarstar neurochirurga,aby jej implantoval mozog

mogaa
13. júl 2025
@anonym_autor

@hayabusa1337 tak never🙄

@anonym_autor nájdi si plastického chirurga, zuby už máš.....

rozculena
13. júl 2025
@anonym_autor

@lenka.25 maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…

@anonym_autor maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…

to ti povedala ona na tretej návšteve,keď ťa hladkala,hej??

sticker
rozculena
13. júl 2025
@anonym_autor

@lenka.25 maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…

@anonym_autor maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…

to ti povedala ona na tretej návšteve,keď ťa hladkala,hej??

sticker
markusrasford
13. júl 2025

Túto tému už viac netreba komentovať je to vymyslená od A po Z skoda energie

natalka13
13. júl 2025

Tu bude zabava cele prazdniny. Lepsie ako kedy mozem ozdobit vianocny stromcek😂

oblecenie99
13. júl 2025

Otázka je, či by sme to ukončili.. keby som bola mladá, atraktívna dvadsiatnička bez peňazí a štipky charakteru, tak načo? Napísala by som to aj skrátene jedným slovom, že čo by som teda bola (lebo zadarmo to nerobíš 😉), ale zostaneme slušné.

vanilkovazmrzka
13. júl 2025

Trololooo

stellarstar
13. júl 2025
@rozculena

@stellarstar neurochirurga,aby jej implantoval mozog

@rozculena aj na to som myslela len som nechcela byt drza 🤣🤣

kavasmliekom
13. júl 2025

Nejak stichla, asi išla reklamovať zuby 😀

1ivka12