Vzťah kolegyne s nadriadeným
Dobrý deň, moja kolegyňa má styk s našim nadriadeným. Dostáva výrazne jednoduchšiu prácu ako my zvyšné tri. Veľmi mi vadí aj jej povaha, najradšej by som bola ak by ju prepustili, ale nemá kto lebo najvyšší šéf je tiež kamarát s našim nadriadeným.
Ja ťa chápem,nech si robia čo chcu ale nech to nieje na úkor práce
A čo ostatné kolegyne ako to vnímajú?
Nerieš absolútne vôbec ich vzťah, ak ju vyváža, asi sa netaja, možno sú normálne pár a aj ak nie, toto je naozaj iba ich vec, na ktorú by si sa nemala odvolávať, obzvlášť ak to nemáš potvrdené... rieš čisto iba to, že by bolo vhodné inak prerozdeliť prácu na oddelení, neútoč pri tom priamo na ňu, nenechaj sa strhnúť emóciami, neurážaj nikoho a nebudeš riskovať žiadne problémy, slušne daj na stôl fakty, čo máte v náplni, koľko odrobíte, ako sa to dá/nedá stíhať...
tak podajte hromadne staznost na kolegynu,ze vdaka nej proste nestihate bez toho,aby ste spomenuly styk na pracovisku ...
Autorka a nie je to náhodou tak,že k vám prišla nová kolegyňa, ktorá je zhovorčivá,rada koketuje,je sexi a tým pádom vám "vypálila rybník" bo vy stee tam dlhšie a ani plat dlho nepridali,stále to isté atď. Teraz je tam "nový vietor" , ktorý zamával aj šéfom. Je to uznávam, nefér,ale aj toto sa deje a ty,aby si nevypadala ako žiarlivé dieťa, ktoré stratilo pozornosť by si to ako dospelý človek mala ísť riešiť ma personálom. Ale ešte raz prehodnotiť,či sú tvoje tvrdenia opodstatnené, pretože v inom prípade môžeš dostať vyhadzov za ohováranie a možno aj ujmu na cti,či od šéfa,či kolegyne. Takže tak.
Pozri, mňa manažér vozil autom, dokonca aj iní kolegovia z práce...kedy ako...a áno, ženy v práci si mysleli, že mu v kancelárii fajčím denno denne...že medzi nami niečo je...že dokonca spávam aj s inými mužmi v práci 🤣 a to len preto, že som to s mužmi vedela, že som sa usmievala, srandovala s nimi...občas flirtovala ale všetko v rámci srandy, poznali ma, vedeli aká som, vedeli, koľko si dovoliť...a to som doma mala partnera a dokonca posledné mesiace v práci som už mala aj brucho...prácu som si vyberala sama, keďže mi to moja pozícia dovoľovala..a áno, aj prácu som rozdeľovala medzi iných...a nie, nefajčila som manažérovi, nespávala som s kolegmi z práce...to, že ma vozili autom nič nezamenalo...🤷♀️
Alebo dať návrh keďže je toho veľa či neprijmú ešte jednu
Buď budu chodiť do trojky 😋
Alebo vám to pomôže
Odporúčam so šéfom jednaj pozitívne aby vas nemal len za žiarlivé kolegyne
Tiež určite chce aby vám to tam fungovalo podľa mňa
@anonym_autor A tvoj sef je zenaty? Mozno by pomohlo keby sa o tom dozvedela jeho zena 🤷
@anonym_autor dobre fajci vtaky, to je cesta aj mojej ex sefky
@anonym_autor Boze zeny,toto co tu pisete sa ani citat neda. Aj ste sa zamysleli a pochopili,co autorka pise? Uz vidim ako kazda jedna z vas by bola stastim bez seba,ze je zavalena robotou a navyse robotou za inu kolegynu, za rovnaky plat. Netrepte tu. Mna by to taktiez stvalo a je to neriesitelna situacia pokial nechce prist o pracu.
@anonym_autor Boze zeny,toto co tu pisete sa ani citat neda. Aj ste sa zamysleli a pochopili,co autorka pise? Uz vidim ako kazda jedna z vas by bola stastim bez seba,ze je zavalena robotou a navyse robotou za inu kolegynu, za rovnaky plat. Netrepte tu. Mna by to taktiez stvalo a je to neriesitelna situacia pokial nechce prist o pracu.
@marca12 Preco neriesitelna? Ved hodim rec so sefom, slusne, bez domnienok..spustila sa tu sranda kvoli tomu, ze niekto si nevie asertivne a slusne ibhsjit svoje zaujmy. Pride o miesto? Isteze 🙄
@denkabemommy ved sa tvaria aki su nenapadni pomaly sa v praci ani nepozdravia a vozi ju autom kade tade, moze to byt viac ocividne?
@anonym_autor no toto vobec nie je dokaz a pohybujes sa na velmi tenkom lade.
Zozbieraj jednoznacne data a cisla: my mame tolko requestov a “Jarka” tolko, nie je to fer podelene. Ale hard data, nie ze ja mam pocit, s tym ta kazdy vysmeje. A rano mu zahlasit dnes stihnem 4 z 5 uloh, ktoru mam nechat tak. Ziadne nahanacky, ziadne neplatene nadcasy a dorabania. Ked to spravite vsetky tri, mozno sa spamata. Ziaden sef sa nenecha pre “susuru” vyhodit.
@spongebob1 je to smutné že takýto nemorálny ľudia sú uprednostňovaní, ja si samu seba vážim a neponížila by som sa takto
@anonym_autor Su veci, ktore vladnu svetu. Peniaze, moc a sex. Ty neurobis, urobi druha a este sa zo vsetkych smeje ako na nu robite.
@anonym_autor a mne sa zda, ze ti nadelili malo roboty a nudis sa, ked mas cas smirovat, kto sa s kym zdravi alebo nezdravi a kto koho kade vozi…
@zuzanita1609 tebe by sa páčilo keby ste všetci na rovnakej pozícii a jeden z vás má výrazne ľahšiu prácu?
@anonym_autor Môj kolega je vedúcej syn. Ze ma jasne výhody to vieme všetci. Ja som fakt pracant a veľký pedant na dodržiavanie všetkého možného aj nemožného. Nikto so mnou nechce robiť kvôli tomu. Robím to aj preto lebo keď robím s niekym iným viem ze keď urobíme zle budeme zdrbani od vedúcej. Keď robím s jej synom tak som kľudná. Pri nom dokážem vypnúť a robiť ze robiť a nie dohliadať na všetko a stále dakoho presviedčať ze to a ono treba dodržať. Viem ze keď som s nim a mame na niečom robit spoločne a nebude to urobene nie je Konečne zodpovednosť na mne a jemu nič nepovedia. Čiže áno keď robím s nim práca je pre mňa oveľa jednoduchšia. Skus to brat ako výhodu. Možno keď budeš viac s nou spolupracovať budeš ťažiť z jej výhod
Sa mi chce reálne 🤮, keď čítam niektoré komentáre. To fakt, ženy a matky radíte autorke, aby aj ona sexovala s nariadeným, aby mala lepšie prac.podmienky a nerobila za kolegyňu? Aj vy takto rozťahujete nohy nadriadeným? Vám by sa páčilo ťahať aj za kolegyňu a mať rovnaký alebo nižší plat, ako ona? To by ste už také hrdinky neboli. Môžte sa hanbiť. Budete aj svojim dcéram radiť roztiahnuť šefovi nohy?
Ale na strane druhej mino komentárov, ktoré sú choré. Más reálny dôkaz k tom, že spolu spávajú? Okrem toho, že ju vozí autom. Lebo aj ja chodím autom s kolegom a nespíme spolu.
Ale na strane druhej mino komentárov, ktoré sú choré. Más reálny dôkaz k tom, že spolu spávajú? Okrem toho, že ju vozí autom. Lebo aj ja chodím autom s kolegom a nespíme spolu.
@anonym_4afe73 ešte sa aj v práci nezdravia.
Sa mi chce reálne 🤮, keď čítam niektoré komentáre. To fakt, ženy a matky radíte autorke, aby aj ona sexovala s nariadeným, aby mala lepšie prac.podmienky a nerobila za kolegyňu? Aj vy takto rozťahujete nohy nadriadeným? Vám by sa páčilo ťahať aj za kolegyňu a mať rovnaký alebo nižší plat, ako ona? To by ste už také hrdinky neboli. Môžte sa hanbiť. Budete aj svojim dcéram radiť roztiahnuť šefovi nohy?
@anonym_4afe73 nepoznáš iróniu?
@biba_18 ano pracu potrebujem, a nikdy v zivote som nemala takuto dobru pracu cize nechcem riskovat problemy
@anonym_autor neurobíš nič. Skoro všade sa nájde nejaký ritolezi,čo má výhody a bohužiaľ,šéf je buď taký slabý,že prehliada to rotolezectvo alebo taký špekulant,že mu to vyhovuje-kludnr príklad tvojej kolegyne.
Ono to skonči aj samé. Rob svoju robotu a nechaj ich tak.
Tak tieto komentáre niektoré, úplná žumpa. Striedavo som sa cítila ako medzi siedmackami na zakladke a stetkami v bordeli. Fakt úroveň 👌
No takto. Situácia jak hrom. Pokiaľ on nemá vyššieho nadriadeného, tak nevyriesis nič. Ale pokiaľ má, tak podaj podnet. Nie že oni spolu spávajú, to je úplne nepodstatné. Ale zamerajte sa na nespravodlivé rozdelenie povinností. Nadriadeny nadriadeného možno má na danú situáciu rovnaký názor. Napríklad mne sa toto v práci stalo.
Tak tieto komentáre niektoré, úplná žumpa. Striedavo som sa cítila ako medzi siedmackami na zakladke a stetkami v bordeli. Fakt úroveň 👌
No takto. Situácia jak hrom. Pokiaľ on nemá vyššieho nadriadeného, tak nevyriesis nič. Ale pokiaľ má, tak podaj podnet. Nie že oni spolu spávajú, to je úplne nepodstatné. Ale zamerajte sa na nespravodlivé rozdelenie povinností. Nadriadeny nadriadeného možno má na danú situáciu rovnaký názor. Napríklad mne sa toto v práci stalo.
@fajnova nechápeš iróniu? Rieši uplne nepodstatnu vec a to to, ze oni spolu spavaju co je mimochodom iba jej domnienka, na ktorú nema žiadny dôkaz. A aj keby mala ju do toho nič nie je. Ma riešiť prácu, nespravodlive rozdelenie ale urcite s argumentom ze jej kolegyňa spáva s nadriadeným neuspeje.
Ja som mala taku kolegynu, co zavetrila pri novom sefovi prilezitost. Vsetci sme to vedeli. Oni si mysleli, aki sme vsetci slepi a hlupi. Zrazu mala drahe kabelky, oblecenie, predtym sa obliekala lacno. Zaplatil jej luxusnu dovolenku. A ked ho prestala bavit, tak ju odkopol. Za nu ale nebolo treba robit, lebo nerobila nic.
Mávate porady? Tam by som to spomenula ;)
@zuzanita1609 tebe by sa páčilo keby ste všetci na rovnakej pozícii a jeden z vás má výrazne ľahšiu prácu?
@anonym_autor no ja neviem, ale ak pokladáš za výrazne "ľahšiu" prácu spávať s nadriadeným 😅
@stellarstar ale ved bola som tam skor nech ona da vypoved
@anonym_autor a ešte je aj mladšia, krajšia však ?? Fakt táto diskusia je úplne o detinskom kto-z koho...
@fajnova nechápeš iróniu? Rieši uplne nepodstatnu vec a to to, ze oni spolu spavaju co je mimochodom iba jej domnienka, na ktorú nema žiadny dôkaz. A aj keby mala ju do toho nič nie je. Ma riešiť prácu, nespravodlive rozdelenie ale urcite s argumentom ze jej kolegyňa spáva s nadriadeným neuspeje.
@anonym_582db0 chápem iróniu, ale takýto primitívny humor mi je chvalabohu vzdialený. A k tej druhej časti. Keby si čítala s porozumením, tak by si vedela, že presne toto isté som napísala aj ja a ty si to po mne vlastne len zopakovala. No nič, idem robiť radšej niečo zmysluplné... Lebo len tu strácam čas.
@gribka1 veď ju vozí domov aj do práce autom a viac očividné to nemôže byť že ju uprednostňuje pred nami
@anonym_autor mozno je to jeho tajná nevlastná dcéra😂 pozri aj som mala take kolegyne dve ktoré iba fajčili a my sme makali za ne. Este aj povedali ze sme mladé a mame robit viac. Plat vyšší, smenu ake chceli, menej hodín ako my. A nemuseli ani spávať so sefom jednoducho boli šikovne a prefikane
Chcela som napisat daco zmysluplne, ale tie reakcie autorky su napzaj smiesne. Akoby jej kolegyna ukradla na poeskovisku lopatku. Su tu dobre rady a zvysok ironiua ktoru po precitani prispevkov autorky chapem