Vzťah s manželom
Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť
@anonym_9100a6 ja som mu vravela že chcem pravdu. A odísť neviem mám ročnú dcéru ktorú kojím a je s nimi dosť času v podstate hocikde kde chcem ísť tak môžem. On to zevraj myslel tak že s ňou ma nové témy a asi je to nejaká nová pozitívna energia. Ja neviem čo mám robiť mám úplne stiahnutý žalúdok s ňou to trvá cca 2 týždne
@anonym_autor Somár sprostý, vraj "nová, pozitívna energia." 🤦🤦🤦
ono je to zlozite. aj s tym zaval ho viac.
jasne ze podielat sa maju rovnako a rovnako maju mat prilezitost vypadnut resetovat atd. ale samo o sebe zavalit ho viac spravi presny opak. utek.
on musi chcet byt sucinny. ak ho bude ukolovat ako matka, ak mu bude tu robotu pridavat a tlacit na pilu jeho odpovedou bude ze to urobi ale bude viac a viac aj utekat a vzdalovat sa.
kazdy ked nieco chce urobi 100x viac ako clovek co musi.
cize keby to medzi nimi fungovalo on by viac chcel. lebo by ho bavilo byt s rodinou detmi nieco robit pre nich.
najvacsi problem vidim v tom ze ludia zabudnu byt tymi kym boli. alebo sa pretvaruju na zaciatku.
vezmime si take varenie. vari novy parik, spolu. je to sranda. dotahuju sa, sranduju flirtuju pri tom smeju sa uziju si svoju pritomnost jedlo ... sex
neskor to iste varenie ten isty recept ale stereotyp unava podrazdenie znechutenie... rycho urobit odbit plestit na tanier a mat pokoj.
milion takych veci je ked na rande je nieco zabava a v beznom zivote vopruz.
co si vsimam tak v dlhodobych vztahoch chyba flirt.
ludsky mozog potrebuje neustale stimuly. a aj ich aktivne vyhladava. hlavne teda tie pozitivne. ked doma uz ziadne nema alebo len malo a zvacsa negativne hlada inde. to je proste tak. vztah treba zivit. nejde samospadom. ucty prikrmy a plienky ludi vo vseobecnosti nestimuluju prijemne. treba si v zivote najst nieco co ano.
s tym partnerom treba proste flirtovat aj po 20 rokoch, robit veci ktore by ste robili keby ste teraz chceli niekoho zbalit. a hej potom bude chciet aj varit aj robit tie nudne veci.
@anonym_e22f01 A deticky chceli s tebou odist ? Nechceli ostat u otca ? Odisla si ty ? Alebo muz nevernik ? Ci kam si sla ? Hned si mala nejake svoje dalsie byvanie ?
@anonym_fedfa2 áno chceli odísť, veď ja im neberiem otca, stretávajú sa s ním. Odišla som s nimi do môjho 1izbaku, ktorý som si prerobila na 1,5 izbaku. Toho času som bola na rodičku s mladším, takže peňazí som moc nemala. Našťastie som mala niečo nasporené , čo aj vždy ženám odporúčam, aby šetrili sami aj počas manželstva,aj keď niektoré majú ružové okuliare a neveria že ich muž ich môže kľudne podviesť.
Áno môj ex bol neverný.
@guiseppinka 1. treba ho doma zaťažiť, teba mu dať deti,
2. Treba sa od neho odpútať emocionálne, nebrať ho za základ svojho citového života,
3. Rozšíriť sociálne kontakty, budovať si okruh známych a aj známych mužov, kamarátov na rozhovory, pozdvihnutie sebavedomia
4. Treba ísť do práce čo najskôr.
5. Finančne si sporiť, nebyť odkázaná
6. Pripraviť sa emocionálne a finančne na prípadný odchod
@anonym_d1c540 aj ked ho zatazis neviem ako, tak mi chces povedat, ze s nou prestane v robote komunikovat? Pokial ano, tak si este naivnejsia ako som si myslela...
@anonym_d1c540 aj ked ho zatazis neviem ako, tak mi chces povedat, ze s nou prestane v robote komunikovat? Pokial ano, tak si este naivnejsia ako som si myslela...
@guiseppinka to že ho zaťaží absolútne nepomôže. Už teraz nemá záujem o vzťah. Bude to tak, že domov sa bude vracať čoraz častejšie neskôr a neskôr, lebo bude s ňou. Čo si myslíš, čo si muž vyberie. To že prichádza domov, kde ho zaťažuje žena ku ktorej už nič necíti alebo bude radšej viacej času tráviť s kolegyňou. Tým že ho zaťaží, ho ešte viacej od seba odoženie.
ono je to zlozite. aj s tym zaval ho viac.
jasne ze podielat sa maju rovnako a rovnako maju mat prilezitost vypadnut resetovat atd. ale samo o sebe zavalit ho viac spravi presny opak. utek.
on musi chcet byt sucinny. ak ho bude ukolovat ako matka, ak mu bude tu robotu pridavat a tlacit na pilu jeho odpovedou bude ze to urobi ale bude viac a viac aj utekat a vzdalovat sa.
kazdy ked nieco chce urobi 100x viac ako clovek co musi.
cize keby to medzi nimi fungovalo on by viac chcel. lebo by ho bavilo byt s rodinou detmi nieco robit pre nich.
najvacsi problem vidim v tom ze ludia zabudnu byt tymi kym boli. alebo sa pretvaruju na zaciatku.
vezmime si take varenie. vari novy parik, spolu. je to sranda. dotahuju sa, sranduju flirtuju pri tom smeju sa uziju si svoju pritomnost jedlo ... sex
neskor to iste varenie ten isty recept ale stereotyp unava podrazdenie znechutenie... rycho urobit odbit plestit na tanier a mat pokoj.
milion takych veci je ked na rande je nieco zabava a v beznom zivote vopruz.
co si vsimam tak v dlhodobych vztahoch chyba flirt.
ludsky mozog potrebuje neustale stimuly. a aj ich aktivne vyhladava. hlavne teda tie pozitivne. ked doma uz ziadne nema alebo len malo a zvacsa negativne hlada inde. to je proste tak. vztah treba zivit. nejde samospadom. ucty prikrmy a plienky ludi vo vseobecnosti nestimuluju prijemne. treba si v zivote najst nieco co ano.
s tym partnerom treba proste flirtovat aj po 20 rokoch, robit veci ktore by ste robili keby ste teraz chceli niekoho zbalit. a hej potom bude chciet aj varit aj robit tie nudne veci.
@pralinka25 suhlasim s tebou. Zena nesmie dat deti na prve miesto pred manzela. Moj tiez chce aby som doma chodila pritazlivo oblecena, prejavuje mi naklonnost a ja jemu, zartujeme spolu. A to vsetko popri vareni upratovani starostlivosti o deti. Jednoducho zena sa nesmie nechat vtiahnut do povinnosti a nesmie prestat byt milou a zvodnou
@guiseppinka to že ho zaťaží absolútne nepomôže. Už teraz nemá záujem o vzťah. Bude to tak, že domov sa bude vracať čoraz častejšie neskôr a neskôr, lebo bude s ňou. Čo si myslíš, čo si muž vyberie. To že prichádza domov, kde ho zaťažuje žena ku ktorej už nič necíti alebo bude radšej viacej času tráviť s kolegyňou. Tým že ho zaťaží, ho ešte viacej od seba odoženie.
@pletko325 si si isty, ze to malo byt adresovane mne? Pretoze pisem presne o tom istom. Jednoducho bud chcu obaja vztah zachranit a spravia pre to vsetko, aby kriza presla alebo sa totalne emocialne oddelia a casom aj rozidu. Ale tato kolegyna pricina nie je...
@guiseppinka
@pletko325
Ale ja som to myslela tak, ze ona bude chodit na vyjazdy bez deti, nahodena, urobi si radost pojde do mesta a nech on pekne krasne maka doma. Nech pekne vidi, ze nie je stredom vesmiru. A nech aj ziarli. Neverim ze keby sa mu zacala strkat do zadku tak ze zrazu tam tu chciet nebude. Praveze sa bude zhadzovat pred nim ak bude zistovat co ma panovi velkomoznemu urobit aby sa rozhodol zostat s nou. Ja by som mu to dala paradne vyzrat. A vysplechla mu do oci ze nie je jediny na svete a moze vypadnut. Nie je problem urcit sudom vyzivne na deti.
Minule tu pisal na MK jeden chlap, ze ma doma vsetko ok, ale je strasne nadrzany na kolegyne, ktore sa mu ponukaju. Takze tak, mile zeny, tiez by bolo na mieste sa zamysliet aj nad sebou. Lebo tie zeny byvaju castokrat same vydate a manzel nic netusi.
@guiseppinka
@pletko325
Ale ja som to myslela tak, ze ona bude chodit na vyjazdy bez deti, nahodena, urobi si radost pojde do mesta a nech on pekne krasne maka doma. Nech pekne vidi, ze nie je stredom vesmiru. A nech aj ziarli. Neverim ze keby sa mu zacala strkat do zadku tak ze zrazu tam tu chciet nebude. Praveze sa bude zhadzovat pred nim ak bude zistovat co ma panovi velkomoznemu urobit aby sa rozhodol zostat s nou. Ja by som mu to dala paradne vyzrat. A vysplechla mu do oci ze nie je jediny na svete a moze vypadnut. Nie je problem urcit sudom vyzivne na deti.
@anonym_b0bcd2 ja viem ako si to myslela, ale aj keby chodila hola po ulici a on je od nej emocialne odstrihnuty, tak s nim to nepohne... a ja stale narazam na to "zakazat sa rozpravat s kolegynou". Je to rozhodnutie ich oboch ako daleko to nechaju zajst.
@anonym_e5c6eb tak na sa zvaľuje vina za správanie muža?? Čistý stredovek. On sa rozhodol konať, on sa sám správa za seba, on je za seba a svoje skutky a ich následky zodpovedný. Môže sa žena doma roztrhnúť a nebude dosť dobre pre muža. Milióny príkladov máme, že žena robí čo je v jej silách a muž to neocení. Aj Diana sa snažila, prosila, ale keď Charlesovi skrátka nebola dosť dobrá. Camila bola lepšia, tak s tým Diana nič neurobila. Autorka, hlavne nehľadaj chybu v sebe, nezodpovedáš a neovplyvňuješ správanie iných. Tvoj muž sa rozhodol vedome, že sa takto bude správať. Ak nie je s tebou spokojný, nech sa ozve a povie, čo mu chýba. Bohužiaľ, je to len jeden z ďalších príliš spokojných mužov, čo hľadá ďalšie rozptýlenie.
@anonym_d1c540 nezmysli.Keď to tu niekedy čítam som zhrozená.Muži vymreli, ženy vo svojej podstate tiež.
Mužská energia prestáva byť dôležitá a tá ženská detto.
Muž, ktorý stelesňuje skutočnú mužnosť, sa nevyhýba zraniteľnosti. Vie, že dovoliť si byť otvorený a úprimný si vyžaduje odvahu. Jeho jemnosť vytvára priestor, kde sa cítite vidieť a počuť, a táto otvorenosť umožňuje rásť dôvery a intimity.
@guiseppinka
@pletko325
@anonym_b0bcd2 Neviem, za mňa to už vyzerá ako také naschvál. Ako dlho môže byť toto udržateľné. To je také, "Ty ideš za kolegyňou?" fajn, "Tak ja idem nahodená von."
On sa s ňou stretáva každý deň v práci, čo myslíš že žena bude chodiť každý deň von na výjazdy. Pochybujem. A čo večer, budú sa vracať do toho istého domu/bytu. Osobne si myslím že tu by už len vznikali hádky, kto, kedy čo a ako.
Vytrela by som s nim podlahu a vyhodila ho pred dvere 😀👋
toto ist nahodena von je strasne klise. vcera som bola vonku s kamoskou a vsimala som si ludi okolo seba. bolo vonku teplo a prijemne cize kvantum ludi. kazdy vo svojej skupinke. nevsimla som si za x hodin ze by sa nezname skupiky miesali. cize ak autorka nema s kym ist tak co? sadne si ama nahodena na drink? to je zufale. a ak aj pojde s kamoskou tak co? to si s nou moze pokecat aj inak. nic tym neziska.
ludia maju robit to co ich naplna a robi stastnymi. co v nich vzbudi vasen (nehovorim o sexualnej.) takyto clovek zo seba vyzaruje nieco pritazlive.
je to uplne ine ako prazdne nahodenie sa do spolocnosti. zen sa vasnou pre nieco, s naplnenymi zaujmamy nadchnuta pre nieco posobi zaujimavo aj v pyzame aj teplakoch.
vonku je nadherne vidiet zeny ktore idu livit, ktore sa idu bavit aj tie ktore idu len tak von s kamosmi. na prvy pohlad to je poznat.
napriklad zena s vasnou pre nejaky sport si skor najde spriaznenu dusu pri tej aktivite. nie len preto ze je tam na to mozno vacsi priestor ale preto ze to ze je spokojna z nej vyzaruje.
kolegyna asi robi nieco co ju bavi, co ju naplna a je spokojna. a ked sa o tom s tym chlapom bavi je to na nej vidiet. to je pritazlive. v skutocnosti ani nemus byt krajsia lepsia a inteligentnejsia.
mozete mat vedla seba dvoch atraktivnych ludi ale kazdy moze vyzarovat nieco ine. ale pointa je najst seba, svoju spokojnost svoju vasen svoju ambicu svoju viziu a oni sa k vam spravni ludia pridaju. a toto plati aj v partnerstve.
autorka ma smolu ze ma male dieta. je vycerpana, po fyzickych aj psychickych zmenach, hormony sa este stale usadzaju, je uz "okukana" a taha akoby za kratsi koniec. normalka. presli sme si tym vacsina. spravny chlap by to chapal ale tak aj chlapi su len ludia. (neospravedlnujem - za mna nie je nic viac na chlapovi sexi ako to ze ustoji taketo krizy s graciou a je vidiet ze tu pre rodinu je, ale takych je malo)
autorka je v najzranitelnejsej faze svojho zenstva a mala smolu ze prave vtedy sa objavila kolegyna.
ale aj z tejto slamastiky sa da vyjst ked sa chce. treba si postavit otazku ci sa chce.
vzdy su sance.
toto ist nahodena von je strasne klise. vcera som bola vonku s kamoskou a vsimala som si ludi okolo seba. bolo vonku teplo a prijemne cize kvantum ludi. kazdy vo svojej skupinke. nevsimla som si za x hodin ze by sa nezname skupiky miesali. cize ak autorka nema s kym ist tak co? sadne si ama nahodena na drink? to je zufale. a ak aj pojde s kamoskou tak co? to si s nou moze pokecat aj inak. nic tym neziska.
ludia maju robit to co ich naplna a robi stastnymi. co v nich vzbudi vasen (nehovorim o sexualnej.) takyto clovek zo seba vyzaruje nieco pritazlive.
je to uplne ine ako prazdne nahodenie sa do spolocnosti. zen sa vasnou pre nieco, s naplnenymi zaujmamy nadchnuta pre nieco posobi zaujimavo aj v pyzame aj teplakoch.
vonku je nadherne vidiet zeny ktore idu livit, ktore sa idu bavit aj tie ktore idu len tak von s kamosmi. na prvy pohlad to je poznat.
napriklad zena s vasnou pre nejaky sport si skor najde spriaznenu dusu pri tej aktivite. nie len preto ze je tam na to mozno vacsi priestor ale preto ze to ze je spokojna z nej vyzaruje.
kolegyna asi robi nieco co ju bavi, co ju naplna a je spokojna. a ked sa o tom s tym chlapom bavi je to na nej vidiet. to je pritazlive. v skutocnosti ani nemus byt krajsia lepsia a inteligentnejsia.
mozete mat vedla seba dvoch atraktivnych ludi ale kazdy moze vyzarovat nieco ine. ale pointa je najst seba, svoju spokojnost svoju vasen svoju ambicu svoju viziu a oni sa k vam spravni ludia pridaju. a toto plati aj v partnerstve.
autorka ma smolu ze ma male dieta. je vycerpana, po fyzickych aj psychickych zmenach, hormony sa este stale usadzaju, je uz "okukana" a taha akoby za kratsi koniec. normalka. presli sme si tym vacsina. spravny chlap by to chapal ale tak aj chlapi su len ludia. (neospravedlnujem - za mna nie je nic viac na chlapovi sexi ako to ze ustoji taketo krizy s graciou a je vidiet ze tu pre rodinu je, ale takych je malo)
autorka je v najzranitelnejsej faze svojho zenstva a mala smolu ze prave vtedy sa objavila kolegyna.
ale aj z tejto slamastiky sa da vyjst ked sa chce. treba si postavit otazku ci sa chce.
vzdy su sance.
@pralinka25 do bodky s tebou suhlasim. Len dodam, ze moze to byt aj opacne. Sice nie s tak malymi detmi, ale su aj zeny, ktore odidu zo vztahu...
@anonym_d1c540 Kolegyna s 3 detmi si nasla veru. O 10r. mladsieho. Ziju v JEJ byte. Dava jej minimum penazi. Skor ona zivi jeho. Ale uz jej zacina liezt na nervy, tak rizmyslz ako ho vyhodit. Len aj tie deti, hlavne najmladsia ho berie ako otca, je na neho yz dost zvyknuta. Tazke to je, no. Ale v takom uplne nefunkcnom vztahu byt, ti poznaci vsetkych. A aby deti nevideli nikdy matku stastnu spokojnu, ze ju niekto lubi ? To je na co dobre ? No, len hovirim, nie je to jednoduche prave koli detom, jedze uz aj deti si vedua povedat svoj nazor. Moja najstarsia povedala, ked sa s otcom rozideme, ina nechce byt s nikym, radsej ppjde pod most. Dava mi xy pripadov ksmaratok, spoluziakov, ktorych rodicia su riozideni, ako ich to poznacilo, aki si nestastni, ze musia kazdy tyzden balit svestky, lebo vikend u otca, cez tyzden u mami a pod. cele zle.
@anonym_fedfa2 s deťmi je to extra komplikované, lebo keby bola sama, zdvihne sa ešte v ten deň ku matke, alebo na dajakú ubytovňu a má.ho v riti a aj jeho tyčinkovou známosťou. Ale, deti, majetky to je zle. Ja tiež extrémne premýšľam, a o to horšie že má autistické dieťa, ktoré nereaguje bežne. Takže, s deťmi je to ťažké,.lebo v prvom rade chce rodič, aspoň teda dobrý rodič, aby sa deti mali dobre a to rozchod neznamená vždy, že pre deti to bude lepšie. Od striedanie domácnosti, až po fakt, že v danom čase sa rodič výlučne sám stará o dieťa, a samozrejme výchovné konflikty pretrvávajú medzi rodičmi, musí dôjsť k dohode a podobne. O tom, že si rodič nájde novú známosť, radšej ani písať nebudem, lebo to zasiahne dieťa najviac.
@anonym_fedfa2 áno chceli odísť, veď ja im neberiem otca, stretávajú sa s ním. Odišla som s nimi do môjho 1izbaku, ktorý som si prerobila na 1,5 izbaku. Toho času som bola na rodičku s mladším, takže peňazí som moc nemala. Našťastie som mala niečo nasporené , čo aj vždy ženám odporúčam, aby šetrili sami aj počas manželstva,aj keď niektoré majú ružové okuliare a neveria že ich muž ich môže kľudne podviesť.
Áno môj ex bol neverný.
@anonym_e22f01 Lenze to boli male deti. Moji si uz vedia povedat nazor, maju 16r.a 14r. a nechcu odist napr. Vedela by si odist bez deti ?
vzdy su sance.
@pralinka25 by si sa cudovala, aki su muzi vo svojej podstate jednoduchi a hlupucki. Funguje to. Nie je to klise. Mal v nej istotu, mal postarane o domacnost a deti, mal ju pre seba. Zrazu on zisti, ze ona sa z neho neposere a vie si zariadit zivot aj bez neho. Rani to jeho ego. Nemyslim si, ze mu je ako zena ukradnuta. Zaziadalo sa mu mile rozptylenie, nieco vzrusujuce a nove. Ale to neznamena, ze svoju zenu uz nechce. To by sa uz inak prejavoval.
A preco by ona nemohla vyzarovat spokojnost ze vypadla zo stereotypu? A nikde nepisala, ze nema s kym ist.
Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.
@anonym_e5c6eb kraviny. Muž môže mať doma všetko ak ma nahovno charakter a potrebuje si niečo dokazovat spokojný nebude nikdy a nikde. Problem vo vzťahu sa rieši s partnerkou nie s inou ženou. Lenže to musi byť ten človek Chlap a nie trulo ktoremu záleží len na sebe
@pralinka25 by si sa cudovala, aki su muzi vo svojej podstate jednoduchi a hlupucki. Funguje to. Nie je to klise. Mal v nej istotu, mal postarane o domacnost a deti, mal ju pre seba. Zrazu on zisti, ze ona sa z neho neposere a vie si zariadit zivot aj bez neho. Rani to jeho ego. Nemyslim si, ze mu je ako zena ukradnuta. Zaziadalo sa mu mile rozptylenie, nieco vzrusujuce a nove. Ale to neznamena, ze svoju zenu uz nechce. To by sa uz inak prejavoval.
A preco by ona nemohla vyzarovat spokojnost ze vypadla zo stereotypu? A nikde nepisala, ze nema s kym ist.
@anonym_b0bcd2 Spýtam sa, ty keby máš manžela, ktorému sa zažiada milé rozptýlenie u kolegyni s ktorou každý deň v práci flirtuje, zostal by tvoje správanie k manželovi rovnaké. Dnes by som bol flirt, sú každý deň spolu, netrápilo by ťa to, možno o pár mesiacov, čo ty vieš čo v práci robia. Ale manžel by ti doma hovoril, že ťa nechce opustiť, že on ťa chce, ale mal by aj inú.
Ako dlho by si vydržala doma s ním žiť a s týmto pocitom.
Ak by si sa s ním porozprávala a dostal by sa z toho, akú istotu by si mala, že to neskôr neurobí zasa?
Tak ako píše @anonym_69d00e keby je chlap, tak sa postará o rodinu a deti a to takým spôsobom, že by nikdy nepripustil toto, čo robí. A ak by mu vstúpila do života iná žena, mal by mať jasný štít, "Mám rodinu a nedopustím aby mi ju niekto rozvracal."
@anonym_b0bcd2 Spýtam sa, ty keby máš manžela, ktorému sa zažiada milé rozptýlenie u kolegyni s ktorou každý deň v práci flirtuje, zostal by tvoje správanie k manželovi rovnaké. Dnes by som bol flirt, sú každý deň spolu, netrápilo by ťa to, možno o pár mesiacov, čo ty vieš čo v práci robia. Ale manžel by ti doma hovoril, že ťa nechce opustiť, že on ťa chce, ale mal by aj inú.
Ako dlho by si vydržala doma s ním žiť a s týmto pocitom.
Ak by si sa s ním porozprávala a dostal by sa z toho, akú istotu by si mala, že to neskôr neurobí zasa?
Tak ako píše @anonym_69d00e keby je chlap, tak sa postará o rodinu a deti a to takým spôsobom, že by nikdy nepripustil toto, čo robí. A ak by mu vstúpila do života iná žena, mal by mať jasný štít, "Mám rodinu a nedopustím aby mi ju niekto rozvracal."
@pletko325 s tou poslednou castou co pises suhlasim. Ale on s tamtou neprestane len preto, ze mu to zena prikazala. On musi zase chciet o svoju zenu bojovat ak nechce o nu prist. A k tomu by ho ona mala priviest. Ale uspesna byt nemusi. Ak je to pako co zrejme je, tak nepomoze nic.
@pletko325 s tou poslednou castou co pises suhlasim. Ale on s tamtou neprestane len preto, ze mu to zena prikazala. On musi zase chciet o svoju zenu bojovat ak nechce o nu prist. A k tomu by ho ona mala priviest. Ale uspesna byt nemusi. Ak je to pako co zrejme je, tak nepomoze nic.
@anonym_b0bcd2 Presne. Mužovi ak žena niečo prikáže, tak už to nie je jeho rozhodnutie ale príkaz, čiže by sa tým dostal do diskomfortu. A ak muž už s inou ženou niečo začal a niečo mu to dáva, tak s tým neprestane len tak. Pochybujem že by mal záujem o svoju ženu bojovať, keď už prejavil záujem u inej. Prikláňam sa k teórii "pako".
@anonym_e22f01 Lenze to boli male deti. Moji si uz vedia povedat nazor, maju 16r.a 14r. a nechcu odist napr. Vedela by si odist bez deti ?
@anonym_fedfa2 a ich dovod prečo nechcú odísť?
@anonym_fedfa2 a ich dovod prečo nechcú odísť?
@anonym_e22f01 No lebo su tu zvyknuti, maju tu svoje izby, kopec priestoru, sme v dome, im je tu dobre, oni su spokojni, maju tu svojich kamosov, partiu, to len ja "vymyslam" predsa 😞 Dokonca ani muz ma nevyhana. To, ze zijeme ako spolubyvajuci, ktori sa radsej obchadzaju mu je asi u prd..e.
@anonym_e22f01 No lebo su tu zvyknuti, maju tu svoje izby, kopec priestoru, sme v dome, im je tu dobre, oni su spokojni, maju tu svojich kamosov, partiu, to len ja "vymyslam" predsa 😞 Dokonca ani muz ma nevyhana. To, ze zijeme ako spolubyvajuci, ktori sa radsej obchadzaju mu je asi u prd..e.
@anonym_fedfa2 a dom je jeho, či váš spoločný? Muz je ti neverný?
@anonym_fedfa2 a dom je jeho, či váš spoločný? Muz je ti neverný?
@anonym_e22f01 Dom je spolocny. Nie, nie je neverny. Len to uz dost dlho nefungovalo. Zacal odmietat sex, nejak mi to nikdy ani neodvovodnil. Tak to cele slo tatam. Uz sme sa uplne odcudzili, emocne sme uplne od seba odstrihnuti. Najviac ma nestve ani to, ze nechcel so mnou normalne intimne fungovat, ale to, ze za tie roky ani jediny krat neprisiel on za mnou, ze vidi, ze to takto nie je dobre, ze ho to trapi a chce to riesit. Ani raz, furt sa tvaril akoby to vsetko bolo v poriadku.
@anonym_e22f01 Dom je spolocny. Nie, nie je neverny. Len to uz dost dlho nefungovalo. Zacal odmietat sex, nejak mi to nikdy ani neodvovodnil. Tak to cele slo tatam. Uz sme sa uplne odcudzili, emocne sme uplne od seba odstrihnuti. Najviac ma nestve ani to, ze nechcel so mnou normalne intimne fungovat, ale to, ze za tie roky ani jediny krat neprisiel on za mnou, ze vidi, ze to takto nie je dobre, ze ho to trapi a chce to riesit. Ani raz, furt sa tvaril akoby to vsetko bolo v poriadku.
@anonym_fedfa2 HM, prepáč za úprimnosť, ale áno, pravdepodobne niekoho má . Podľa toho čo píšeš si to myslím na 99%
A čo by som ja robila? Keďže máte dom a chvalabohu je spoločný, zariadila by som si ňom nejakú svoju izbu a žila si tam svoj život. Do doby, kým deti budú plnolete. Nie neodišla by som od deti. Čiže ešte 4 roky by som to vydrzala. Ak ti neubližuje a "len" žijete ako súrodenci, dala by som to. A po 4 rokoch by som požiadala o rozvod a pri vysporiadaní majetku žiadala vyplatenie z domu a zariadila si svoj vlastný život. Deti nech sa už sami potom rozhodnú.
A samozrejme za tie 4 roky sa snažila ušetriť na tajnasa čo najviac peňazí.
@anonym_autor keby toto písal môj manžel hocijakej žene je to jedno akej...viac by mojim manželom nebol...veď si predstav čo cítia keď si toto vypisujú...cítia vzrušenie , záujem,motýle v bruchu,nahrávajú si...takže áno je to nevera lebo to čo by mal tebe písať píše inej
..a neospravedlňuj ho chuj je už len preto že si píše s inou...toto môžu akceptovať len ubohe ženy ktoré nemajú svoje vlastné hranice a seba hodnotu....aj keď chápem že to musí byť príšerne ťažké...keďže t ho asi miluješ...ale bohužiaľ toto je nevera
..

@pletko325 ja som sa ho pýtala povedal že nič že sme doma v neustálom kolotoči máme doma 3 malé deti proste nemá nám kto s nimi pomôcť v zmysle že ostaneme sami a deti “odložíme” povedal mi že nič mu na mne nevadí ani nič čo by chcel zmeniť že ma Lubi. Ale zarazilo ma tieto vety že povedal že chcel by počuť jej názor a že je pre nho fyzicky príťažlivá a dobre si s ňou rozumie a sa s ňou dobre rozpráva lepšie ako so mnou.
Ps ja som mu to nevravela že on jej ma volat on to sám urobil a “ukončil”
@anonym_autor Fuuu, keby mne povedal manžel, že ho fyzicky priťahuje kolegyňa.... 🤦🤦🤦 Nech ide do riti!
Toto je typická mužská reakcia na ťažkú situáciu doma. Únik. Mal by to riešiť tak, že by sa mal viac spolupodieľať na chode domácnosti a začať sa viac starať o deti, a tým pádom viac uľaviť manželke, aby mohla byť manželka viac pokojná a menej nervozna. Lenže Tvoj muž namiesto toho hľadá únik pri vyšportovanej kolegyni. 🤦🤦🤦 No ja by som mu dala "kvapky"! 🫨🫨🫨