Vzťah s rozvedeným starším mužom: áno alebo nie?
Ahojte mám 26 rokov a vždy som mala partnera v mojom veku ale v práci som spoznala kolegu ktorý má 39 rokov je rozvedený bez detí a od začiatku sme si padli do oka a bolo medzi nami niečo také iné ale keďže vtedy som vzťah nechcela tak sme chodili len občas von na kávu, večeru a potom sa to stalo vyspali sme sa spolu a priznám sa že sa to začalo opakovať častejšie ale dohodli sme sa že o ničom inom to nebude ale trvá to už skoro pol roka no a medzi nami začalo byť niečo viac už to nie je len o tom...minule ale prišiel s otázkou či s ním nechcem začať bývať keďže býva dosť ďaleko odomňa a že by sme jednoducho žili spolu normálne oficiálne keďže v práci to zatiaľ najavo nedávame keďže on je na vyššej pozícii ale po pravde mám obavy z toho a dokonca sme sa začali baviť aj o bábätku 😏 za prvé neviem ako zareaguje moja rodina keďže je dosť starší akože viem som dospela ale aj tak a ďalšia vec že mám strach či sa to nepokazí a či v práci nezačnú reči že som s ním kvôli tomu že je na vyššej pozícii atď 😏
@anonym_38559c 39 ročný má este kolko času na dieťa?
Autorka,moj manžel je starši o 9 rokov a teraz sme už v dôch.veku a vravím na ten rozdiel chvalabohu,keby bol rovesník.tak ja mu nestiham.Dnes ma ťahal v Španielsku na vylet,presadila som plaž,veď by som kdesi na visutych mostoch zgegla v tej horúçave.On pracuje o106.ja už nie.Ten rozdiel nech ťa netrapi.ak ti inak ten muž vyhovuje.Niekto je v 50 tke dedko.niekto vtedy splodi syna.Je to vsetko o nastavení v hlave.
@janinah 39 ročný chlap má stále dosť času na dieťa. Nie je to žena, ktorá musí dieťa vynosit, porodiť, kojiť, vstávať k nemu v noci...
@anonym_2fe0d6 práveže je veľmi aktívny čo mi vyhovuje lebo ja tiež... kondičku ma lepšiu ako ja 😂😂
@anonym_autor v takom prípade nevidím žiadny problém 🙂
A ako ti zdovodnil ten rozvod? Je tvoj priamy nadriadeny?
@anonym_autor co sa týka veku, tak mam manžela o 15 rokov starsieho a ked mas 26 a 41 este je to fajn ale časom sa začnú ukazovať rozdiely. Mysli aj na to.
@anonym_autor co sa týka veku, tak mam manžela o 15 rokov starsieho a ked mas 26 a 41 este je to fajn ale časom sa začnú ukazovať rozdiely. Mysli aj na to.
@anonym_0e93ee to je od kusu by som to nazvala
kolko manželstiev je formát - ona maka stára sa , on na gauči alebo zalezie do garaže , nikam sa mu nechce ist alebo nemaju za čo ist, taký skôr rodinny hotel to má ale maju rovnaky vek 😖
kolko 30 sa sprava a žije ako 60 skoro a kolko 60 je tak aktívnych že len pozeraš
@anonym_0e93ee to je od kusu by som to nazvala
kolko manželstiev je formát - ona maka stára sa , on na gauči alebo zalezie do garaže , nikam sa mu nechce ist alebo nemaju za čo ist, taký skôr rodinny hotel to má ale maju rovnaky vek 😖
kolko 30 sa sprava a žije ako 60 skoro a kolko 60 je tak aktívnych že len pozeraš
@sara07 nevsimla som si, ze tu uz podobný komentár bol. Uz citam, ze je aktívny. No to len autorka zisti, ci by sa tie vekové rozdiely neukázali aj mimo aktivity 🙂
Nie, príliš veľký vekovy rozdiel.
U na 25 a 40 všetko bolo ok, po rokoch sa začal ukazovať generačný rozdiel, aj keď bol muz vždy aktivny, staral sa o seba, vek ho dobehol
Vek nieje len číslo .Ideme od seba
Ešte dva pary mám v okoli s veľkým vekovým rozdielom a to iste, zeny to oľutovali
Možno to niekomu vyjde ale väčšia pravdepodobnosť je, že tam budu neskôr generačne rozdiely a bude to citit
@anonym_0e93ee
Presne aj u nás, je to výrazný vekovy rozdiel ktorý po rokoch cítiť v zdravotnom stave, energii a životných prioritách.A to bol v úžasnej forme v 40 tke, nik by mu nepovedal 40.
@anonym_0e93ee
Presne aj u nás, je to výrazný vekovy rozdiel ktorý po rokoch cítiť v zdravotnom stave, energii a životných prioritách.A to bol v úžasnej forme v 40 tke, nik by mu nepovedal 40.
@anonym_9b46fe vôbec nevravím, že to tak bude všade s väčším rozdielom my sme si s manželom naozaj sadli po tej povahovejstránke. S rovesníkmi som si vôbec nerozumela. Ale ako píšeš, ten vek začína dobiehať aj nas 🙂 A je väčšia šanca, že pôjdeme od seba ako ze spolu vydržíme do staroby
Mala som partnera o 14 rokov staršieho odo mňa. Až po čase som pochopila prečo bol pred 40 stále sám. Pracovali sme v rovnakej firme, všetko bolo super až kým to nezačalo byť vážnejšie a on ma chcel meniť ale úplne. Nepáčilo sa mu ako rozprávam, akú hudbu počúvam, ako žijem, neskôr zistili, že máme rôzne názory na život, na východu detí a podobne. Došlo k fyzickému násiliu z jeho strany, ukončila som to a on ma začal ohovárať vo firme a pred ostatnými ľuďmi. Bol to sráč, ktorý si zaslúži ostať sám. Takže ťažko povedať ale po tejto skúsenosti by som do vzťahu so starším človekom asi nešla. A vlastne ani s mladším, skúsenosti a zároveň diskusie tu mi potvrdzujú, že je ťažké dôverovať ľuďom.

@anonym_797376 nesuhlasim
ak žiješ aktivne , ostane ti aktivita aj neskôr
zober si našich najstaršich hercov 80 r a vedia stela odohorat divadlo , knažko horvat ,
ja mám lepšiu kondičku teraz ako v 20
nie je pravidlom že aktivita, a vitalita ide vekom dole
@sara07
Úplne súhlasím. Kto kysne pri tv v 30, bude aj v 70, len už bude takmer imobilny