Vzťah so skvelým partnerom, ale priemerný sex?
Zdravím,
je to citlivé a nechcem vyznieť ako povrchná žena, ktorá si nevaží čo má. Skôr váš pohľad čo si o tom myslíte a čo nato vravíte, či ste mali podobnú situáciu.
Mám muža a je proste skvelý. Fakt fešák a ešte sa mi nestalo že by mi chlapa náhodné kamošky chválili len tak že ako dobre vypadá. Je úspešný a má skvelú prácu, chodí na konferencie a vďaka peniazom má byt v centre kde spolu bývame. Je úplne úžasný charakterovo a je veľmi empatický, cítim sa pri ňom bezpečne. Keď mi bolo zle z krámov, tak si zobral home office a staral sa o mňa, prekvapil ma krásnymi narodeninami, ktoré mi zorganizoval. Dobrovoľníči a má veľa priateľov, ktorý ho majú fakt radi a všetci mi hovoria že to je výhra. Viem že je aj obklopený krásnymi ženami, ale viem že je mi 100% verný a celkovo má veľmi silné hodnoty a zásady.
Len čo sa týka sexu a to je ten problém, tak nieje to ani že zlý sex (taký som zažila), a nieje to že by som mi hnusil (aj mi vonia a mám ho rada), ale ten sex je že priemerny. Úplne totálny priemer. Spravím sa to ano, ale nepoviem si že wow. Nemám chuť mať sex každý deň ale keď mám tak som že okay.
A toto je čo má trápi. Mala som bývalého na ktorého neviem prestať akú sme mali chémiu. Jeho keď som len cítila jeho pach, tak som chcela na neho skočiť. Sex sme mali aj trikrát za deň a bolo mi ho málo. V posteli bol boh, čo robil presne čo sa mi páčilo až sa mi zdalo že mi číta myšlienky. A doslova som mala pri ňom úplne vypnutú hlavu od slasti.
Inak ten bývalý bol že okay chlap, ale nemal kamošov, bol škaredý, chýbal mu zub, robil čašníka aj keď mal 30 rokov a na nič nemal peniaze. Brala som ho aj vonka aj s kamoškami ale reálne veľa vecí prvýkrat zažil so mnou lebo som ho niekde pozvala. Nebol zlý človek, ale bol vo všetkom taký mierny podpriemer, bez ambícii, snov. Jedine kde sme si rozumeli že rád robil yogu a stretli sme sa na takom ezo festivale. Ale všetko nehával na osud a tak sa vôbec nesnažil. Ale ten sex...
A tak sa vás chcem spýtať, čo si o tom myslíte vy? Mám hladať ďalej a nájsť "full package" kde aj tá chémia bude šialená a zároveň bude mať všetko ostatne?
Ale na druhú stranu sa bojím že takéhoto skvelého chlapa nestretnem a že teda si zvyknem že už nebudem mať úžasný sex ale len taký priemerný.
@anonym_a650c6 fakt sú ľudia ktorí majú sex len pre orgazmus? Pre mňa je to len čerešnička na torte. Ak na konci sexu je, je to super. Ak nie a všetko ostane tam bolo prítomné, som nadmieru spokojná.
@anonym_d368bc aha. No ja by som bez orgazmu spokojna veru nebola.
@anonym_d368bc aha. No ja by som bez orgazmu spokojna veru nebola.
@anonym_a650c6 ten si spravím aj sama. Všetko ostatné nie. Ale tak každá sme iná.
@yoginka231 za mna, hladaj az pokial nenajdes. Ked uz teraz je sex priemerny, casom ti to zacne chybat, ta chemicka magia.
Toto mi tak trochu pride ako vztah z rozumu, kde je vsetko ok a super, ale ked sa pozries 20r do buducnosti, citis tam vzrusenie z toho, ake to bude? Tesis sa na to?
Ja som vždy každého partnera po sexuálnej stránke dostala kde som chcela aj z úplného polena..
Oni sa chlapi v posteli nenechajú zahambiť keď im ukážeš ako to má vyzerať a ako si to predstavuješ..
Ak si sa doteraz spokojila s tým málom tak si myslí, že je to v poriadku, možno mal také partnerky..
Oni aj tí dokonalí a pekní muži majú možno pocit, že nič lepšie od nich nie je a prestanú sa snažiť, lebo vlastne nemusia a ženy od dokonalého chlapa tiež už nevedia pýtať viac a poukázať na nedostatky, aby nevyzerali ako nevďačnice.
Buď otvorená, hovor o svojich pocitoch, povedz mu, že najkrajší darček pre teba by bol premilovať noc, že sa chceš s ním niekam zavrieť na víkend a nevýsť z postele, že chceš skúsiť sex na neobvyklých miestach atď aby pochopil že sa stále nemusí hrať na gentlemana v rukavičkách..
@anonym_db1727 Niektorí sú také ťažké poleno, že s ním nepohneš.
@yoginka231 nevazis si co mas. Nikdy nenajdes dokonaleho cloveka. A ked si to pokazis tak nebudes mat nic a budes vyplakavat. Si ako z rozpravky o zlatej rybke, nemas dost a stale chces viac a prides o vsetko
Tak z nejaké dôvodu je ten dokonalý milenec ex. Mňa by zaujímalo koľko máš rokov a akú máš prácu, keď by si mala sex najradšej 3x denne. A deti zrejme tiež nemáte.
Nájdi si čierneho oni vedia sexovať netuším len usudzujem podľa toho koľko majú deti a možno bude mať zuby biele 🤣ale nebudeš mať byť v centre a neostane s tebou doma keď budeš mať krámy lebo pôjde do roboty 🤦😁
@anonym_a650c6 ten si spravím aj sama. Všetko ostatné nie. Ale tak každá sme iná.
@anonym_d368bc to je ako porovnavat suchy rohlik s nedelnym obedom, orgazmus masturbaciou a orgazmus od muza. A hlavne - preco by som mala? To ta akoze nabudi, vzrusi, a potom…..necha tak? Opakujem sa, ale PRECO? A funguje to tak aj naopak? On prave v najlepsom a ty mu das pusu na celo a dobru noc?
@anonym_db1727 Niektorí sú také ťažké poleno, že s ním nepohneš.
@katkati mala som aj panica a nejaký čas to trvalo..
Nejaký darček neberiem ako prejav lásky, skor ako pozornosť, byt mám v centre takže ani tým ma chlap neohromí.. že je galantný atď to ukazuje výchovu, úroveň, nie lásku(pre mňa)
A brala by som to tak, že mu na mne nezáleží, ale ja o týchto veciach otvorene hovorím hneď, láska sa nedá kúpiť ani ničím nahradiť, ani vobec nemusí ísť o styk, ale odovzdať sa pre toho druhého fyzicky.. nie báť sa ho dotknúť a doprosovať o nežnosti, alebo druhé kolo, keď mi to jedno nestačilo
Ahoj, ja ti napíšem za seba. Mala som kedysi vzťah, kde bola fakt super chémia medzi nami. Super to bolo, keď som mala okolo 20 rokov. Boli sme spolu 5 rokov. Začali sme spolu chodiť v maturitnom ročníku a potom počas vysokej školy to pokračovalo. Rozumeli sme si. Ale bolo tam jedno ALE. Môj ex bol dosť nezodpovedný na to, čo som možno žiadala. Keď sme sa dohodli na niečom, neprišiel, zaspal, bral to na ľahkú váhu. Vysokú školu ledva prešiel, lebo mu to bolo jedno. Nemal veľké sny a chuť sa posunúť. Časom som to zbadala. Rád hral hry a kľudne spal každý deň aj do 12. Keď som chcela ísť na túru, v živote so mnou nešiel. Bol síce kľudný typ človeka, ale neviem, časom som si povedala, že mi to už prekáža. Presne, sex bol úžasný. Ale čo z toho?
Navyše som časom zistila, že si rád píše s inými babami. Doteraz neviem povedať, či ma nepodviedol, keď som bola mimo mesta.
Rozišla som sa s ním. Bolelo ma to veľmi. Asi 2 roky som sa z toho dostávala. Odišla som žiť inam.
Spoznala som muža, tiež je rovesník. Vzdelaný, pekný, mal ciele. Cvičil v tom čase pravidelne vo fitku. Ale chémia až taká nebola. Možno som sa aj bála. Ale ten muž je teraz môj snúbenec. Je starostlivý, mám v ňom za tie 3 roky vzťahu 100 percent dôveru. Ja proste viem, že keď ide von a sú tam dievčatá, on neflirtuje. Ani s kolegyňami. Kedykoľvek môžem ísť do jeho mobilu, lebo nič neskrýva. Pri ex toto nebolo, on skrýval časom vždy niečo.
Žiadne také, že vyspáva do 12. Ráno vstane už o 7 a keď si potrebujem náhodou pospať, on zatiaľ upratá byt. Zahrá si aj hru, ale raz za čas. Chodíme na turistiku, na výlety, chodili sme spolu plávať. V živote som ho nezažila, že by sa opil do nemoty. Nefajčí. V ňom cítim úplnú dôveru a viem, že by mi neublížil nikdy. Konečne mám pri sebe muža, ktorý splní to, čo sľúbil. A poviem ti, že chémia nie je taká vášnivá ako pri ex. Ale vieš čo?
Ja by som to nevymenila. Pretože tieto hodnoty, morálne a to, ako žijeme každodenný život, to je pre mňa podstatné. Aj chémia je dôležitá, ale predsa aj s týmto mužom ju mám, len nie asi takú ako vtedy v 20.
Teraz mám 30 a viem, čo je dôležité aj do budúcna. Starostlivosť, empatia, že pre mňa zabezpečí domov, že sa o mňa postará, keď mi je zle, že so mnou ide na výlet, po ktorom túžim, že si nevypisuje a nie je ako decko.
@anonym_6d9980 dakujem za taký komentár, velmi pekný pohlad. pomohol mi
@yoginka231 ja som si s takýmto pánom ,,skoro dokonalým,, spravila 2 deti a žijem s nim dodnes. Po stroskotanych búrlivých vzťahoch a sklamaniach v láske, to bol konečne ten pokojný prístav. Odignorovala som, že ten sex medzi nami je len priemerný. Presne ako píšeš, spravím sa ale žiadna vášeň, žiadna túžba, nič. Nikdy nevedel ako na mňa, aj keď som mu to zo začiatku vravela, vždy to akoby časom zabudol alebo to ani nevedel. No za mňa platí, že toto sa nedá niekoho naučiť. Proste bud si s niekym v tej posteli sadnete alebo nie. Musíte byť rovnako naladení, musí tam byť chémia. Darmo som mu hovorila, že mám rada drsnejši sex, že to a to ma vzrušuje. Keď sa mi to aj pokúšal robiť, bolo to buď komické alebo zlé. Teraz mam pred 40kou, vyzerám lepšie ako kedykoľvek predtým, chlapov by som si mohla vyberať. A aj napriek tomu, som roky sexuálne neuspokojná a ledva čakám, keby prídem do menopauzy a zmizne mi ovulácia lebo to sú strašné stavy. Niekedy sa pristihnem, že pozerám po cudzích chlapoch ako hladný vlk. Darmo doma aj mame sex, no neuspokojí ma to absolútne. Je tu ešte možnosť nájsť si milenca ale to už je zase na inú tému...
Co z toho vypliva? Ak si odvážna môžeš veriť, že niekde ta naozaj čaká tvoj dokonalý muž. Sama si ale musís zvážit rizika a fakt, že nakoniec môžeš skončiť aj sama.
@anonym_d368bc super, dakujem za takuto odpoved, lebo po tych komentaroch som sa fakt citila ze som drbnuta
Priemerny sex je dostatocny. Este aj sebeckeho milenca by som prekusla (aj ja mozem byt sebecka).
Ine by bolo napr ze nechce sex, je frigidny. To by mohol aj tri bavoraky mat a nosit mi sushi do postele, a rozisla by som sa
@yoginka231 brala by som skveleho partnera s priemernym sexom aj s priemernym platom
Ahoj, ja ti napíšem za seba. Mala som kedysi vzťah, kde bola fakt super chémia medzi nami. Super to bolo, keď som mala okolo 20 rokov. Boli sme spolu 5 rokov. Začali sme spolu chodiť v maturitnom ročníku a potom počas vysokej školy to pokračovalo. Rozumeli sme si. Ale bolo tam jedno ALE. Môj ex bol dosť nezodpovedný na to, čo som možno žiadala. Keď sme sa dohodli na niečom, neprišiel, zaspal, bral to na ľahkú váhu. Vysokú školu ledva prešiel, lebo mu to bolo jedno. Nemal veľké sny a chuť sa posunúť. Časom som to zbadala. Rád hral hry a kľudne spal každý deň aj do 12. Keď som chcela ísť na túru, v živote so mnou nešiel. Bol síce kľudný typ človeka, ale neviem, časom som si povedala, že mi to už prekáža. Presne, sex bol úžasný. Ale čo z toho?
Navyše som časom zistila, že si rád píše s inými babami. Doteraz neviem povedať, či ma nepodviedol, keď som bola mimo mesta.
Rozišla som sa s ním. Bolelo ma to veľmi. Asi 2 roky som sa z toho dostávala. Odišla som žiť inam.
Spoznala som muža, tiež je rovesník. Vzdelaný, pekný, mal ciele. Cvičil v tom čase pravidelne vo fitku. Ale chémia až taká nebola. Možno som sa aj bála. Ale ten muž je teraz môj snúbenec. Je starostlivý, mám v ňom za tie 3 roky vzťahu 100 percent dôveru. Ja proste viem, že keď ide von a sú tam dievčatá, on neflirtuje. Ani s kolegyňami. Kedykoľvek môžem ísť do jeho mobilu, lebo nič neskrýva. Pri ex toto nebolo, on skrýval časom vždy niečo.
Žiadne také, že vyspáva do 12. Ráno vstane už o 7 a keď si potrebujem náhodou pospať, on zatiaľ upratá byt. Zahrá si aj hru, ale raz za čas. Chodíme na turistiku, na výlety, chodili sme spolu plávať. V živote som ho nezažila, že by sa opil do nemoty. Nefajčí. V ňom cítim úplnú dôveru a viem, že by mi neublížil nikdy. Konečne mám pri sebe muža, ktorý splní to, čo sľúbil. A poviem ti, že chémia nie je taká vášnivá ako pri ex. Ale vieš čo?
Ja by som to nevymenila. Pretože tieto hodnoty, morálne a to, ako žijeme každodenný život, to je pre mňa podstatné. Aj chémia je dôležitá, ale predsa aj s týmto mužom ju mám, len nie asi takú ako vtedy v 20.
Teraz mám 30 a viem, čo je dôležité aj do budúcna. Starostlivosť, empatia, že pre mňa zabezpečí domov, že sa o mňa postará, keď mi je zle, že so mnou ide na výlet, po ktorom túžim, že si nevypisuje a nie je ako decko.
@anonym_6d9980 Tá chémia ešte môže prísť. Zvyk v sexe nie je železná košeľa.
@anonym_d368bc to je ako porovnavat suchy rohlik s nedelnym obedom, orgazmus masturbaciou a orgazmus od muza. A hlavne - preco by som mala? To ta akoze nabudi, vzrusi, a potom…..necha tak? Opakujem sa, ale PRECO? A funguje to tak aj naopak? On prave v najlepsom a ty mu das pusu na celo a dobru noc?
@anonym_a650c6 zle si to vysvetlujes. Resp.u mňa to tak nefunguje asi ako u teba. Ja si sama viem privodiť veľmi kvalitný orgazmus, porovnateľny ako s mužom. No a čo sa týka sexu samotneho nie vždy orgazmus dosiahnem ale nie je to vina mužov. Proste to tak mám odjakživa a s každým. Ale u mňa kvalitný sex podmienený viacerými vecami.
@anonym_d368bc super, dakujem za takuto odpoved, lebo po tych komentaroch som sa fakt citila ze som drbnuta
@yoginka231
To sa da ešte, na rozchod by bolo keby ta odmietal.To by ta psychicky zničilo.Ziadna vasen, tuzba, nezaujem o intimitu, lahostajnost, egoizmus su vážne dovody na rozchod.normálna empatická zena nechce zit vedla kamaráta.A mohol by mi raňajky nosiť do postele, splniť mi všetky želania, tancovať okolo mňa, byt milionár ale keď by netúžil po mne, rozchod
@yoginka231 nenechaj ho odísť a vaz si ho. Ver mi, viem o čom hovorím. Je malá šanca, že stretneš nejakého kde to bude úžasné, a ak áno je vysoká pravdepodobnosť, že v sexe by to po čase začalo drhnut. Myslím, že podľa popisu máš úžasného chlapa, tak prestaň vymýšľať a buď aj ty ženou, ktorá stojí za to. Vieš sa pri ňom spraviť, je starostlivý, spoľahlivý. Ak budete mať deti, ver mi, že bude skala o ktorú sa budeš môcť oprieť a v Tom období ti na sexe ani toľko záležať nebude. Ale ak si myslíš, že ho raz podvedies radšej sa rozid nech môže byť s nejakou inou
@katkati mala som aj panica a nejaký čas to trvalo..
Nejaký darček neberiem ako prejav lásky, skor ako pozornosť, byt mám v centre takže ani tým ma chlap neohromí.. že je galantný atď to ukazuje výchovu, úroveň, nie lásku(pre mňa)
A brala by som to tak, že mu na mne nezáleží, ale ja o týchto veciach otvorene hovorím hneď, láska sa nedá kúpiť ani ničím nahradiť, ani vobec nemusí ísť o styk, ale odovzdať sa pre toho druhého fyzicky.. nie báť sa ho dotknúť a doprosovať o nežnosti, alebo druhé kolo, keď mi to jedno nestačilo
@anonym_db1727 neda sa kazdeho chlapa naucit. Najma ak to ma zena rada napriklad tvrdsie. BDSM ci roleplay to proste nenaucis to ten muz musi mat v sebe. Lebo ako tu uz bolo napisane clovek co to robi len preto ze si mu to povedala a mal by to robit bude vyznievat komicky az tragicky. Mal som submisivne zeny ktore mali takmer dokonale vztahy, len proste ten sex padal prave na tomto, a mohli sa snazit to tym chlapom vysvetlit akokolvek. A nie ze by sa hrnuli potom ich podviest ale ta tuzba po takomto sexe vzdy raz zacas prekonala mieru pocitu viny a prisli. Po uspokojeni zasa nejaky cas zili s vycitkami a tym co urobili az nakoniec zase prisli, taky nekonecny kolobeh.
@yoginka231 prepac, ale podla toho co pises si myslim, ze ho skutocne nemilujes, ked si schopna ho vymenit kvoli ani nie ze zlemu ale priemernemu sexu 🤦♀️ nepoviem keby vam to nefungovalo vobec, ale takto? Je to smutne, co myslis ako by sa citil keby vedel ako o nom a o vas premyslas? Zamysli sa sama ako by si sa citila bez neho a mas odpoved.
mozes mi na tvojho priatela kludne posunut kontakt :*
@anonym_61edcb 😍😍😍
Moj ex bol podobny. Bol mily, zabezpeceny, oblubeny, s dobrou pracou ale sex nebol ani len priemerny. Sex bol uprimne , otrasny. Dlho som zvazovala, ci odist alebo byt s nim, ale pri predstave, ze toto mam zazivat do konca zivota ma striaslo. Chybalo mi take chcenie z jeho strany. Potom som stretla manzela s nim bol sex super, rozumeli sme si ale ma inu povahu nez ja, ale budis🙈. Kazdopadne, ak to nefunguje v posteli casom nebude ani vo vztahu.
ezo cašník bez zuba ale j.. L ako Boh. :D
A teraz tu o karkulke
Na tango treba dvoch , sex je výsledkom činnosti dvoch účastníkov😀 . Sex máš v rukách aj ty, aj ty môžeš popracovať na jeho zlepšení, spestrení, môžeš ho niečím prekvapiť. Rozhodne to nie je nejaká neriešiteľná vada a neodchádzala by som od neho.
Hladala by som dalej.. mam uplne obyc.chlapa, ale v posteli nam to klape. Myslim, ze dobry sex je 1 z pilierov dlheho manzelstva..
musíš vedieť aké sú tvoje priority. pre niektoré ženy sex nie je dôležitý, tie tvoju situáciu nedokážu nikdy pochopiť. žiadny chlap ti vo všetkom nebude vyhovovať...

🙂 Si na piatom poschodi ...
Otvorili nový obchodný dom, ktorý predáva nových manželov. Ženy tam môžu ísť a vybrať si manžela, ktorý im vyhovuje.
Pravidlá sú jednoduché:
- Každá žena môže do obchodu vstúpiť len raz a má len jednu voľbu manžela
- Obchod má šesť poschodí a s každým ďalším poschodím sa zvyšuje hodnota tovaru
- Zákazníčky si môžu na danom poschodí buď vybrať manžela, alebo ísť o poschodie vyššie
- Vracať sa na nižšie poschodia nie je možné, je možné iba odísť
Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.
Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.
To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.
Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.
Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí
Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie
- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.
Aby majiteľ nebol označený za sexistu otvoril oproti ďalší obchodný dom, kde si môžu muži vybrať manželku.
- Na prvom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex.
- Na druhom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex, pivo a grilovačku a majú peniaze.
- Na tretie, štvrté, piate a šieste ešte žiadny chlap nevkročil.
@anonym_6d417f nevkročil lebo chlapi sú jednoduché tvory. Stačia im prázdne vajcia a plne brucho. Ženy sú trochu sofistikovanejsie ale bohužiaľ nato doplácajú.