icon

Vzťah so starším mužom s dieťaťom

6. apr 2026

Spoznala som sa na Facebooku s mužom, ktorý osobne pozná môjho otca. Ma 39 rokov, ja 23. Tento muž má trojročnú dcéru a práve sa rozvádza. Rozumieme si cez správy, práve dnes o 14:00 máme dohodnuté stretnutie. Len mi je jasné, že hľadá vzťah, napísal mi to. Toto stretnutie nazval "rande". Čo ak si budeme rozumieť? Išli by ste do takéhoto vzťahu s mužom, ktorý má dieťa? Nie je ten vekový rozdiel priveľký?

Strana
z2
huxy
6. apr 2026

Nie, nie, a už vôbec nie keby mám 23
A teraz čítam, že je alkoholik. Aspoň že máš rozum, a zruśila si to

vevapeto
6. apr 2026

@anonym_autor keby si mala 40 rokov, začala by si si so 60-nikom?
Pozeraj sa na to aj takto, to už naozaj nie je sranda. Nedodrb si mladosť s chlapom, čo hľadá bútlavú vŕbu po rozvode. Nie si na to odkázaná. Navyše budeš čeliť situáciám s jeho EX, jeho rodinou a neustálymi porovnavackami a nehovorím o tom malom dieťati. Nešla by som do takého vzťahu už len z rozumu je priveľa red flags.

anonym_654cb8
6. apr 2026

Stary alkac s deckom... 3 v 1.,to ber😅

anonym_e75750
6. apr 2026

@anonym_autor nie v pripade ze mas 23 rokov...zisti na rande preco sa rozvadza a ak bude moc kriticky na ex utekaj, iba ta pouzije ako most medzi manzelstvom a tou druhou stranou

sissy27
6. apr 2026

@anonym_autor mne by nevadilo dieta, mozno ani vekovy rozdiel, ale otcov kamarat / znamy? 🙈🙈🙈 to fakt nie.

bronkax
6. apr 2026

Toto ťa ako mohlo napadnúť. Ešte je len v procese rozvodu, a už si chodí na rande. Ten okrem toho, že je alkoholik nebol ani verný počas manželstva. To dám ruku do ohňa.

anonym_37ed61
6. apr 2026

@anonym_autor mala som 35 keď som sa rozvádzala a dcéra mala 3 roky, nikdy by ma nenapadlo ísť do vzťahu s 23 ročným. Ten tvoj trulo nehľadá vzťah, ale dieru do ktorej zasunie, píšem to takto priamo

anonym_b5439a
6. apr 2026

Ak si pomaly 40-tnik má potrebu vypisovať s 23-ročnou a ísť s nou na rande, tak to bude iný tragéd a zúfalec. 😀 Asi aj dosť jednoduchý. O čom sa s ňou bude baviť? O tom aký seriál ide v telke a či už videla posledný diel nejakej reality show? 😀

Stále to tvrdím, že tieto veľké vekové rozdiely nemôžu fungovať.

anonym_b5439a
6. apr 2026
@anonym_4f118a

Tak moj bratranec, ked mal 34, tak si zacal so 17 rocnou stredoskolackou. Su spolu stale, ale podla mna len dovtedy, kym ona nebude chciet dieta. Aktualne ma bratranec 40, tento rok 41, dieta nechce ani za svet. Pokial ja viem. Takze to trvanie bude asi take dlhe...a ostane sam. Ale on je normalny, nepije, zaraba, len si rad uziva a rodinu si neplanoval zakladat nikdy. V tomto pripade, kym neotehotnie, tak taha za dlhsi koniec. On sa stara o domacnost v zmysle financii a tak, ona studuje, ked dostuduje, tak sa veru uvidi. Moj muz je v tom istom veku a kruti nad nim hlavou, ze o com sa len s nou mohol rozpravat? Nuz, nebolo to o rozpravani 😆

@anonym_4f118a Bratranec je asi tiež dobrý tragéd 😀 34 ročný si začne s 17-ročnou. Bože moj, by som ho vysmial 😀

anonym_4e371a
6. apr 2026

@anonym_autor ahoj, ja som si takto zacala raz s oteckom, rozvedeným.. bolo to fajn, zrazu taky vyspelý chlap pri mne. vedel co chce, citila som ze sa o mna vie postarat. Proste bol iny. Chlap, nie chalan. S detmi som si rozumela, mal dve. No ked prislo na lámanie chleba - co s nami dalej, tak nevedel ci chce dalsie dieta, zacal pochybovat o mne ako zvladnem jeho 2 deti plus nase ktore by prislo. Ze si neviem predstavit ake budu začiatky, atd. Ci som pripravena nespať cele noci a vozit deti do skoly atd. Uplne zo mna urobil neschopnu zenu. A viackrat mi daval najavo, ze jeho deti su a budu na prvom mieste… bral ich na vylety , dovolenky, kupoval drahe darceky, hracky, mne na narodeniny jednu knihu. Na dovolenky som s nimi nemohla, bola to len ich akcia chlapska vzdy 🙂. A to ame spolu uz byvali…

ukoncila som to potom, po dlhom premýšľaní, hadani, atd.. a neľutujem to. Vyčítal mi to dlho, ze ma pustil do svojho zivota a rodiny. Bola som vtedy fakt slepa. 🙂)))

luccys
6. apr 2026
@anonym_4e371a

@anonym_autor ahoj, ja som si takto zacala raz s oteckom, rozvedeným.. bolo to fajn, zrazu taky vyspelý chlap pri mne. vedel co chce, citila som ze sa o mna vie postarat. Proste bol iny. Chlap, nie chalan. S detmi som si rozumela, mal dve. No ked prislo na lámanie chleba - co s nami dalej, tak nevedel ci chce dalsie dieta, zacal pochybovat o mne ako zvladnem jeho 2 deti plus nase ktore by prislo. Ze si neviem predstavit ake budu začiatky, atd. Ci som pripravena nespať cele noci a vozit deti do skoly atd. Uplne zo mna urobil neschopnu zenu. A viackrat mi daval najavo, ze jeho deti su a budu na prvom mieste… bral ich na vylety , dovolenky, kupoval drahe darceky, hracky, mne na narodeniny jednu knihu. Na dovolenky som s nimi nemohla, bola to len ich akcia chlapska vzdy 🙂. A to ame spolu uz byvali…

ukoncila som to potom, po dlhom premýšľaní, hadani, atd.. a neľutujem to. Vyčítal mi to dlho, ze ma pustil do svojho zivota a rodiny. Bola som vtedy fakt slepa. 🙂)))

@anonym_4e371a Vycital MI? Akoze on bol v tom vztahu nasilu?

muchotrafka298
6. apr 2026
@anonym_d8b75e

@muchotrafka298 "ty nebudeš na prvom mieste, ale jeho dieťa" 🤣🤣🤣, ale kdeže na prvom mieste bude vždy plná fľaška a ako ju zohnať a vyslopať. 👍

@anonym_d8b75e to ze niekto o niekom povedal, ze je alkoholik neznamena nic. Lebo to moze byt pravda a nemusi.

anonym_4e371a
6. apr 2026
@luccys

@anonym_4e371a Vycital MI? Akoze on bol v tom vztahu nasilu?

@luccys dobrovolne :D ale vyčítal mi, ze ma zoznamil s jeho detmi a dal im pocitit ake by to bolo keby sme rodina, a ze som ich zradila a take.. a ze si budu tazko odvykat a tak.
Na mna a moje potreby byt mamou a mat dietatko “svoje” , porodene, vobec nebral ohľad. No na zaciatku pri poznávaní to bola tema, ktora sa opakovala, kedze som vedela ze chcem dietatko.. Ale vtedy tvrdil opakovane, ze urcite by do tretieto isiel. Pre mna to bola trosku podmienka, pretoze som tuzila mat svoje dietatko….. a zazit to vsetko.

luccys
6. apr 2026
@anonym_4e371a

@luccys dobrovolne :D ale vyčítal mi, ze ma zoznamil s jeho detmi a dal im pocitit ake by to bolo keby sme rodina, a ze som ich zradila a take.. a ze si budu tazko odvykat a tak.
Na mna a moje potreby byt mamou a mat dietatko “svoje” , porodene, vobec nebral ohľad. No na zaciatku pri poznávaní to bola tema, ktora sa opakovala, kedze som vedela ze chcem dietatko.. Ale vtedy tvrdil opakovane, ze urcite by do tretieto isiel. Pre mna to bola trosku podmienka, pretoze som tuzila mat svoje dietatko….. a zazit to vsetko.

@anonym_4e371a Tak na tohto by mali nalepit cedulu "manipulator", aby sa mu zeny vyhybali. Neskutocne.

majlo1234
6. apr 2026

Aj vekovy rozdiel je problem, aj rozvod je problem a hlavny problem vidim dieta, pisem to pre vswtky aj buduce zvazujuce-do konca vztahu bude sucastou aj exmanzelka a jeho deti. Riadne si to premyslite😅

anonym_e20a3a
6. apr 2026

vekový rozdiel by som neriešila ako to že ešte nie je rozvedený. Dávaj si pozor. Ja som žila pól roka v dome so starším mužom, ktorý bol papierovo ženatý a mne tvrdil, že je rozvedený a plánovali sme spolu dieťa. 🙂 Dávaj si pozor. Píše ti to o 3 roky staršia žena 🙂

sova7
6. apr 2026

Za mňa nie. Ešte nie je rozvedeny ešte sa nedostal z bývalého vzťahu je tam malé dieťa veľký vekový rozdiel. A ak je alkoholik tak to už vobec nie. Celé zle.

mirkava
6. apr 2026

@anonym_autor určite určite veľké nie. Chlapík po manželstve hľadá rozptýlenie a vyhovuje mu mladé 23 ročne dievča, ktoré sa ešte nebude chcieť viazať. Utekaj od neho škoda strácať čas.

anonym_03166c
6. apr 2026

Mne sa páči, že ešte ani nie je rozvedený a už hľadá vzťah.. 😀

anonym_d7a020
6. apr 2026
@anonym_d8b75e

@anonym_autor keď sa po 3 rokoch manželstva rozvádza, asi ti bude " extra kvalita materiál ". Rozvedený, alkoholik so škôlkarom o 16 rokov starší. 😰 Ci pána, a ty sa pýtaš vážne??

@anonym_d8b75e "keď sa po 3 rokoch manželstva rozvádza, ... " mohli byt predtym spolu 10-15 rokov, do svadby ho dotlacila priatelka, co na to cakala ako na spasu nebesku, ktora mohla aj poziadat o rozvod, lebo sa po svadbe zem nezachvela, jemu nenarastli kridla a z neba sa nezacala znasat nebeska manna rovno do ust. 🙂
autorka 20 rocny rozdiel je prilis velky, nie.

anonym_d8b75e
6. apr 2026
@anonym_d7a020

@anonym_d8b75e "keď sa po 3 rokoch manželstva rozvádza, ... " mohli byt predtym spolu 10-15 rokov, do svadby ho dotlacila priatelka, co na to cakala ako na spasu nebesku, ktora mohla aj poziadat o rozvod, lebo sa po svadbe zem nezachvela, jemu nenarastli kridla a z neba sa nezacala znasat nebeska manna rovno do ust. 🙂
autorka 20 rocny rozdiel je prilis velky, nie.

@anonym_d7a020 nemyslím si, že žena s 3 ročným dieťaťom požiada o rozvod, lebo sa nezachvela zem. Na ten rozvod s tak malým dieťaťom musela mať sakra veľký dôvod, čo alkoholizmus aj je. O charaktere alkoholika, ktorý vypisuje ešte nerozvedenyý o 16 rokov mladšej žene, dvere kamaráta, radšej ani nebudem písať. 🤢

Strana
z2