icon

Vzťah so starším mužom s dieťaťom

6. apr 2026

Spoznala som sa na Facebooku s mužom, ktorý osobne pozná môjho otca. Ma 39 rokov, ja 23. Tento muž má trojročnú dcéru a práve sa rozvádza. Rozumieme si cez správy, práve dnes o 14:00 máme dohodnuté stretnutie. Len mi je jasné, že hľadá vzťah, napísal mi to. Toto stretnutie nazval "rande". Čo ak si budeme rozumieť? Išli by ste do takéhoto vzťahu s mužom, ktorý má dieťa? Nie je ten vekový rozdiel priveľký?

Strana
z2
ivik4
6. apr 2026

S tak malym dietatom nie. Ani by som ho nenatahovala

tatiana288
6. apr 2026

V 23 rokoch nie.

anonym_ec810f
6. apr 2026

Nie nesla. Mas 23, moze Ti trochu imponovat 40tnik, toto chapem. Ale za mna to je prilis velky vekovy rozdiel, budes hned aj pestunka plus starosti s ex, cerstvy rozvod atd atd. Prepac ale hlada dalsiu lebo teraz sa bude nudit, potrebuje niekoho co mu bude prat trenky a ponukat rozkos.
Zn: nezavazne 🙂
Ak si chces pobabrat zivot, smelo do toho.

anonym_2e0e8d
6. apr 2026

@anonym_autor čo to môže byť za chlapa v tom veku, keď ťahá za nos 20-ročnú, ktorý ešte nie je ani rozvedený.

anonym_d096b5
6. apr 2026

Nie, dieta je male a on pre teba stary

andrea_82
6. apr 2026

K tvojmu veku a vekovemu rozdielu sa nevyjadrujem. Ale dieta by pre mna nebola prekazka. Skor by som pockala, kym bude definitivne rozvedeny.

abbey1
6. apr 2026

Nie. Tá kombinácia : vek, malé dieťa, ešte len v rozvode. Nie, nie a nie.

mimka1402
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. apr 2026

To, ze ma dieta je ten najmensi problem. Je tam dost velky vekovy rozdiel, panko este nie je rozvedeny a uz bali zubrienky. Je otazka ci vobec jeho zena vie, ze sa rozvadzaju, podobnych kalarobov natlacia mladym neskusenym a naivnym dievcinam cele vagony. Nebol by ani prvy ani posledny.

anonym_782dbb
6. apr 2026

Ani náhodou. máš 23 - môžeš si vyberať mužov ešte min. 10 rokov, malé 3 r dieťa? Prosím ťa to je pre teba samovražda - bude sa venovať malej, ty budeš na druhej koľaji.
tento pán potrebuje asi len súčasnej manž. ukázať že aha, už mám náhradu za teba - pozri aký som žiadaný.
Vôbec by som do toho nešla. ani na rande nie. Nekomplikuj si život.

anonym_a5cc27
6. apr 2026

Preco nejdes radsej cestovať po svete?

anonym_92c82f
6. apr 2026

Ja nie a väčší problém by bol pre mňa ten vekový rozdiel ako dieťa, ale mám aj kamošku, ktorá keď sa dala s o 20 rokov starším partnerom dokopy, tak mala 22 a jej nevlastní synovia 15 a 7 a sú spolu už roky, majú spolu tretia dieťa a všetkým trom je skvelá mama... ženy ti tu môžu dať dobre mienené rady z vlastnej skúsenosti, vlastného pohľadu, ale nepoznajú ani jedného z vás, rozhodni sa podľa seba, nie každá musí túžiť do 30 cestovať a študovať a užívať si mladíckeho života... opatrná by som bola skôr ohľadom toho, že ešte nie je rozvedený

anonym_7ec916
6. apr 2026

@anonym_autor si taka zufala ze nevies najst partnera primeraneho veku a bez zavazkov alebo mas problematicky vztah s otcom ze potrebujes "otecka"? Alebo si proste len blba?
Preco vobec rozmyslas o rande s o generaciu starsim chlapom ktory sa rozvadza a ma dieta?

A najlepsie bude ked sa rovno opytas otca alebo mamy, nech ti ukazu kde je sever.

januska12323
6. apr 2026

Pozná otca tak bude najlepšie keď sa jeho opýtaš. Keď ho nechceš na žiadne rande nechoď a nevoď ho za nos.

autor
6. apr 2026
@januska12323

Pozná otca tak bude najlepšie keď sa jeho opýtaš. Keď ho nechceš na žiadne rande nechoď a nevoď ho za nos.

@januska12323 práve sa s ním rozprávam. Otec mi povedal, že je to alkoholik a preto jeho žena podala žiadosť o rozvod. ruším stretnutie.

lienka.7
6. apr 2026

@anonym_autor v 23 rokoch si chceš na krk uviazat 40 ročného s deckom? No v žiadnom prípade. Prepáč.

anonym_1453b4
6. apr 2026

39 ročného by som prenechala babám 35+
Ty si hľadaj mladších a bez záväzkov

anonym_2c71d2
6. apr 2026

@anonym_autor už nikdy viac!

zmrzlinka2021
6. apr 2026

@anonym_autor

Nie.

Má dieťa a ženu, má byť so svojou rodinou. Jeho rola je muž a otec. Ak toto si neplní, koledujes si o zbabraný život

anonym_d8b75e
6. apr 2026

@anonym_autor keď sa po 3 rokoch manželstva rozvádza, asi ti bude " extra kvalita materiál ". Rozvedený, alkoholik so škôlkarom o 16 rokov starší. 😰 Ci pána, a ty sa pýtaš vážne??

muchotrafka298
6. apr 2026

Vekovy rozdiel neriesim. Ty si mlada baba a si ochotna sa starat o dieta? Ak bude rozvedeny a dostane striedavku po tyzdni, ako budete fungovat? Si na toto nastavena? Ty nebudes unho na prvom mieste, bude tam dieta. Nie je to prekazka za mna, ale nie v tak mladom veku. Nie je rozvedeny, takze by som na tvojom mieste pockala na to, ked sa rozvedie. Urobila by som si nanho vlastny nazor, nie to, co povie kto o nom. Ale ak je alkoholik, po 3 rokoch sa rozvadza, tak to by som s nim nesla nikam.

katkazatka
6. apr 2026

Tomu staremu capovi nie je trapne randit s babou pomaly vo veku jeho dcery? Ti chlapi nemaju sudnost.

anonym_8073aa
6. apr 2026

NIE a NIE
V prvom rade vekovy rozdiel, ty si neni hádam odkázaná na starych chlapov/pre Teba/
Ma dieta
Po 3 rokoch rozvod, asi nebude bez chyby
Ty si môžeš v tvojom veku ešte vyberať, neber prveho čo ukázal zaujem

anonym_7fec5b
6. apr 2026

Chlap s deckom je second hand, taký nech si hľadá podobnú partnerku. A aj by si v takých kruhoch hľadal, keby neboli niektoré mladé dievčatá také sprosté ako ty.
@anonym_autor

anonym_d8b75e
6. apr 2026
@muchotrafka298

Vekovy rozdiel neriesim. Ty si mlada baba a si ochotna sa starat o dieta? Ak bude rozvedeny a dostane striedavku po tyzdni, ako budete fungovat? Si na toto nastavena? Ty nebudes unho na prvom mieste, bude tam dieta. Nie je to prekazka za mna, ale nie v tak mladom veku. Nie je rozvedeny, takze by som na tvojom mieste pockala na to, ked sa rozvedie. Urobila by som si nanho vlastny nazor, nie to, co povie kto o nom. Ale ak je alkoholik, po 3 rokoch sa rozvadza, tak to by som s nim nesla nikam.

@muchotrafka298 "ty nebudeš na prvom mieste, ale jeho dieťa" 🤣🤣🤣, ale kdeže na prvom mieste bude vždy plná fľaška a ako ju zohnať a vyslopať. 👍

lenkasarka
6. apr 2026

@anonym_autor určite nie

zobaka
6. apr 2026

na vztah nie v tvojom a jeho veku s malym dietatom

anonym_55bcfb
6. apr 2026

@anonym_autor nie, aj ked teraz este nie je stary, ale ked on bude mat 50 a ty 30/40 dajme tomu, tak ten vekový rozdiel neobabres. Hlavne v 50 chlap priberie, ochlpatie a pripadne opelicha a nie je to nic pekne. Makolekdy vidim udržiavaného 50+ muza. Hlavne nároky na zenu aby boli, ale na muza nie. Mne sa starí nepáčia a to nie som sama uz mlada.

anonym_d8b75e
6. apr 2026
@anonym_55bcfb

@anonym_autor nie, aj ked teraz este nie je stary, ale ked on bude mat 50 a ty 30/40 dajme tomu, tak ten vekový rozdiel neobabres. Hlavne v 50 chlap priberie, ochlpatie a pripadne opelicha a nie je to nic pekne. Makolekdy vidim udržiavaného 50+ muza. Hlavne nároky na zenu aby boli, ale na muza nie. Mne sa starí nepáčia a to nie som sama uz mlada.

@anonym_55bcfb muž predsa dozrieva, ako víno, čím starší, tým kvalitnejší 🤣🤣🤣. To len ženy starnú 😔

anonym_4f118a
6. apr 2026

Tak moj bratranec, ked mal 34, tak si zacal so 17 rocnou stredoskolackou. Su spolu stale, ale podla mna len dovtedy, kym ona nebude chciet dieta. Aktualne ma bratranec 40, tento rok 41, dieta nechce ani za svet. Pokial ja viem. Takze to trvanie bude asi take dlhe...a ostane sam. Ale on je normalny, nepije, zaraba, len si rad uziva a rodinu si neplanoval zakladat nikdy. V tomto pripade, kym neotehotnie, tak taha za dlhsi koniec. On sa stara o domacnost v zmysle financii a tak, ona studuje, ked dostuduje, tak sa veru uvidi. Moj muz je v tom istom veku a kruti nad nim hlavou, ze o com sa len s nou mohol rozpravat? Nuz, nebolo to o rozpravani 😆

Strana
z2