Za čo ste vďačné svojim partnerom?
Za mna je to urcite to, ze manzel je proste ta hlava rodiny a všetky veci, co sa vyskytnu doma, hned riesi. Bud sam ich vyriesi (opravi a pod..) alebo s nejakym odbornikom a nemusím to robit ja, co sa do toho absolutne nerozumie. Stretla som sa v sluzbach s tym, ze ked som zena, tak automaticky s tebou zachadzaju, hlavne technici inak, ako s muzmi. Pretoze sa do toho nerozumiem a mna to vycerpava, aby som jednu opravu riesila tyzden, kdežto chlap to obtelefonuje za den :D a dalej je to obrovska podpora od manzela, ze aj ked mu poviem svoj problem, vypočuje ma, da mi svoj pohlad (velakrat novy) a nehodi mi ten problem, ako zemiak naspat, ze ja neviem co s tym, co ma a tym zatazujes🥰 proste si dovolim byt tou zenou, co si dovoli byt zranitelna🙂
Ja som so svojím mužom absolútne spokojná a stotožnená.nemenila by som ho za nikoho na svete, naozaj😊
Je mi oporou a pomocou úplne v každej situácii...či sú to opravy v domácnosti/riešenie auta/bicyklov/ťažké obdobia v práci/náročné dní s malým synom alebo akékoľvek obavy, ktoré má trápia, vzdy je mi tou najbližšou osobou, vždy mi dá iný pohľad na vec a vždy stojí pri nás(mne a synovi). Je to úžasný otec, ktorý má zastane úplne vo všetkom a nemám vôbec stres, že ho nechám so synom samých. Malý je naňho úplne od bábätka zvyknutý, možno je naňho aj viac naviazaný ako na mňa, keďže je mu vzacnejší😊
A celkovo osobnostne je to veľmi rozhodný človek, nenechá sa len vyviesť z miery, vie čo chce, váži si mňa aj nás, svojich rodičov a zdravie nás všetkých, lebo si uvedomuje že nič nie je viac než to aby sme boli zdraví.
Áno 🙂
Musim aj ja reagovat.naozaj krasna tema...
Ja mam druheho manzela a mozno aj prave preto si ho tak velmi vazim,lebo mozem porovnavat.
Je to rozdiel 360 stupňov.
Vazim si ho preto,lebo je presne taky moj vysnivany-vazi si aj on mna,navzajom sa dopĺname,vo vsetkom si rozumieme.mam dojem,ze sme pre seba stvorení
A ked tu napisem o nas jednu pravdu- a sice,ze je odo mna starsi o 20 rokov- mnohe ma tu odsudia,lebo som citala taku temu,ako vsetky strasne mudrovali k takej teme.
Takze vazení, kazdemu vyhovuje nieco ine a vek je len cislo.moj prvy muž bol odo mna o 4 roky starsi- cize vekovo ideal a dopadlo to cele zle.
S tymto som uz cez 20 rokov a NIKDY by som lepsieho nenasla.
Jedine to ma mrzi,ze vzhladom k tomu veku sa o neho bojim.na svoj vek ale rozhodne nevyzera
Krásna téma a pridávam sa aj ja. Mám doma toho najlepšieho muža pod slnkom (pre mňa O🙂 pracovitý, šikovný, podporujúci, ohľaduplný, poriadkumilovný, milujúci, zábavný a zodpovedný. Nikdy na mňa ani len nezvýšil hlas. Ani po rokoch ma nazabúda prekvapiť kytkou, či drobnosťou len tak. Doslova mu ďakujem za to, že aj v najhorších chvíľach drží moj svet pokope. <3 a z celého srdca Vám všetkým prajem aby ste si takého našli aj Vy.
Môj manžel je technický typ, ktorý sa nebojí fyzickej práce a robí rád. Je kreatívny, má predstavivosť a svoje plány dokáže uskutočniť. Veľa vecí dokáže spraviť sám, ak potrebuje pomoc, zoženie a vybaví ľudí/ veci.
Pomôže mi s tým, čo vymyslím- ja prídem s nápadom on to urobí.
Občas navarí aj pomôže s domácimi prácami. Ako matku ma dokáže na 90% zastúpiť. Nepije, nefajčí a nechodieva len tak von. Všetko čo robí, robí pre nás.
Aj keď by som ho občas zavesila za "vajcá do prievanu" nevymenila by som ho ❤️ Teraz keď to po sebe čítam, som dojatá, akého skvelého muža mám a že mu vďačím za veľa, je to ozaj krásne 🥰
Za všetko. Že to so mnou zvláda aj keď si niekedy ja sama leziem na nervy.Za to že chodí do roboty a po robote do večera maká sám na dome aby sme mali svoje bývanie, že potom príde domov a uloží alebo okúpe deti aby s nimi trávil aspoň tú trošku času čo mu zostalo. Za to že aj keď som chorá automaticky preberie starostlivosť o deti ,bez toho aby som mu musela niečo povedať. Za to že by nám dal aj modré z neba a za to že je to ten najlepší otec akého naše deti môžu mať. Nevravím že je to celý čas len ružové a že niekedy mámr chuť sa pozabíjať. Ale fakt som si lepšie vybrať nemohla
@larinka552 ahoj, to je potom len priateľ s výhodami? Sex, servis áno, pomôcť nie, keď potrebuješ... partneri sú rovnocenní vo všetkom, ešte nemáte deti a keď chce jesť a spolu bývať , musí sa tiež zapojiť. Nuž, ale keď odmieta pomáhať žene s "mužskými" prácami, ruky dáva preč vždy, keď potrebuješ...to si s tým ok?
Za to , že mám pri ňom pocit istoty a mám v ňom 100 % oporu , nech sa deje čo sa deje . Za to , ako každú vec rieši s kľudom a chladnou hlavou . Pre rodinu urobí aj nemožné .
Ja som mu vďačná hlavne za to, že to so mnou vydržal tak dlho 😄 (ked mam PMS neviem vydrzat ani sama so sebou a kludne by som sa odstahovala 😁 )... Vazim si,ze 90% casu je pozitivne naladeny,vazim si,ze je skvely otec pre nase deti,ze mi pomoze aj s upratanim,opravi veci,vonku sa stara o dom...vazim si najma to,ze sa v tomto zmenil o 180 stupnov,pretoze doma nerobil nic okrem toho,ze hral PC a chodil von.. a pre to,ze viem,ze by pre nas spravil aj nemozne ❤️ ...ucty riesim ja,lebo on veeeelmi vela zabuda 😄😄 uz by sme mali asi 154 exekutorov na krku 😄

Za vsetko...ale najviac za to, ze ked ma vidi plakať hned vsetkeho necha a ide si ma pritulit. A ze som nikdy kvoli nemu neplakala. A ze ked som zrutena z nasho 3tyzdnoveho dietka tak sa onho postará kym sa pozviecham.