Zachránili ste rozpadajúci sa vzťah?
Rozpadá sa mi manželstvo a ja už neviem, čo spraviť. Pritom to nie sú vážne problémy, len sa už "nepočúvame". Naozaj som sa snažila, už sme si jednou krízou prešli a ustáli ju. Ničí ma, že mi nedokáže dať najavo, že by si ma aspoň trochu vážil. Za posledný rok som to počula len jeden jediný raz. A pritom v minulosti to problém nebol. Neviem už ako mu to povedať, každá snaha o rozhovor na túto tému skončí hádkou a tým, že ho považujem za zlého a neschopného. Počúvam stále, aká som zlá. Ako sa s ním nerozprávam (pričom odpovedám na jeho otázky a nie jednoslovne, len nevymýšľam témy, lebo som práve vtedy vyčerpaná), prečo zase deti nevylozili umývačku (namiesto toho, aby si zavolal deti a opýtal sa ich, keďže je to ich povinnosť)..... Nechcem o neho prísť, ale nevládzem žiť s človekom, ktorý o mne nevie povedať jednu pozitívnu vec. Ako mu vysvetliť, že je to pre mňa dôležité? Nechcem, aby sa mi pre takéto niečo rozpadlo dlhoročné manželstvo.
@retatka To je ten problém on sa kolegyni zdôverí a ona nás potom preberá kade tade. Už mi to jeden spoločný známi povedal. A aký je tvoj názor na to keď má dovolenku a ide si ráno vypiť kávu ku kolegyni a koľko krát sa išiel do práce aj osprchovať,ako keby doma voda nebola. No čistý debil. A ja sa mám meniť veď ja keby som aj modré z neba mu dala tak ....sa stále správa ako pubertak a bude si myslieť, že nič nevidím.
@elenora71 no ked sa chodi ku kolegyni sprchovat asi len nebudu kamarati.Niekedy sa ženy bombarduju vyčitkami a pritom može byt len opotrebenie okukanie vo vzťahu.Ked sa baviš s niekym inym nove flirtovanie,nove vzrušenie,nova husia koža.Ťažko povedať, kedy si žena sama odohnala chlapa a kedy on vystrkuje roźky
@karolinakr Na otázku čo som v živote spravila zlé, si musím odpovedať sama. Manžel povedal, že nevie prečo to robí. Viem, keby som to spravila ja alebo robila, tak by to už doma dávno lietalo. On si je mnou istý, že od neho neodidem. Ale asi má dobré ešte nepozná.